Cannesin parhaat puvut

keskiviikko 18. toukokuun 2016

Yritän olla tekemättä pukuarvosteluja ihan tasan jokaikisistä maailman kissanristiäisistä. Cannesin filmifestivaalien kuvia selatessani tuli kuitenkin sellainen olo, että eihän tätä nyt voi jättää väliin! Ihan perinteisen ”best of” -postauksen sijaan päätin kertoa kuvavirrasta poimimastani parhaasta trendistä. Siitä on iloa sikälikin, että inspiraatiota voi poimia samantien omaan pukeutumiseen.

Ihanin ja ihan paras trendi on mielestäni valkoisen eri sävyt yhdistettynä toisiinsa ja metallisävyillä, mielellään metallic-sandaaleilla, asutettuna. Jotain tähän tyyliin siis:

2-blake-lively Giambattista Valli Haute Couture, Chanel,

Ihana, ihana Blake Lively!! Toista lastaan odottava ex-Gossip Girl on ollut niin järkyn upea ja hehkuva kaikissa Cannes-kuvissa, että hänestä olisi voinut hyvin tehdä ihan oman fani-postauksen! Tässä kuitenkin valitsemaani teemaan sopivasti yhdistelmä valkoista ja hiukan mustikkamaitoon taittavaa valkoista terästettynä kultaisin aplikaation ja pisaralla mustaa. Asu: Giambattista Valli Haute Couture ja Chanel.

jessica chanel

Jessica Chastain, mekko Chanel. Tykkään aivan hurjasti koko asukokoaisuudesta ja stailauksesta nougatin väristä kynsilakkaa myöten!

kirsten-dunst dior haute couture

Kirsten Dunst Dior Haute Couture -mekossaan sopii ehkä parhaiten esikuvaksi ensi kesän morsiamille. Tai kuka sitä estää paukahtamasta juhannusjuhlille kunnon kermakakkumekossa. Tosin tuo idea, että itse mekko on vitivalkoinen ja koristeaplikaatiot/pitsi on luonnonvalkoiset, on kyllä sovellettavissa ihan kesämekkotasollekin.

kristen chanel

Kristen Stewart onnistuu näyttämään juuri niin viileältä kuin vain hän osaa! Mutta jos tilalle ajattelee vähän vähemmän raisun stailauksen plus napaa paljastelemattoman t-paidan, voisin hyvin kuvitella painelevani toimistolle tismalleen samassa asussa. Tosin silloin niskalapussa tuskin lukisi Chanel, kuten tässä. Lisäpisteitä kultaisten ja hopeisten korujen yhdistämisestä samaan asuun!

naomi victoria beckham

Naomi Watts ja vitivalkoinen boyfriend jacket, luunvalkoiset helmat ja metallic-sandaalit. Raikas, kesäinen ja moderni kombo, Victoria Beckham.

riley sonia rykiel

Myös Riley Keough yhdistää kermanvalkoista vitivalkoiseen ja kruunaa kokonaisuuden metallic-sandaaleilla. Upslaakien kapeat mustat tereet rimmaa nautinnollisesti pilkistelevään mustaan vyöhön. Asu Sonia Rykiel.

Bonuksena vielä teemasta poikkeava ikisuosikkini Susan Sarandon!

susan saint laurent

Smokki on ehkä yksi makeimpia vaihtoehtoja punaiselle matolle naiselle, joka ei halua hörhelöidä tai kimaltaa. Susan Sarandonilta löytyy karismaa kantaa Saint Laurentin skarpisti leikattu puku. Kengät Jimmy Choo FYI.

Kuvat: Vogue.com


2 Responses to “Cannesin parhaat puvut”

  1. Avatar Heli sanoo:

    Erityisen ihana on tuo Blake Livelyn yläosa, joka peittää olat. Sopisi tällaiselle pulleat käsivarret omaavalle niin kuin minä. Samoin J Chastainin Chanel-mekko on supernätti.