Matkalla kotiin

sunnuntai 29. toukokuun 2016

image

Hei! Tällä kertaa pikaiset matkailuterkut tulee Helsingin lentokentältä. Monella tapaa ikimuistoinen ja henkilökohtaista kokemuspankkia monipuolisesti laajentanut Pietarin reissu alkaa pikkuhiljaa olla finaalissa. Enää muutama tunti matkustusta ja voin hautautua kahden peiton alle omaan punkkaan kisujen viereen.

Itse matkasta tulee vielä ihan erikseen juttua – så klart – mutta tässä nyt vähän niinkuin kuvaparina edelliselle blogijutulle tämänpäiväinen matkustusasuni.

Se kyllä täytyy sanoa, että kaiken muun kivan lisäksi on kyllä niin ihana olla matkalla toisen bloggarin kanssa. Ei ainoatakaan hapanta ilmettä, kun pitäisi kuvata maisemia/ruoka-annoksia/kauniita yksityiskohtia – ja samalla paikalla on joku, joka mielihyvin ottaa asukuvia!

image

Hotellihuoneen luovutuksen ja junan lähdön väliin jäi tänään Pietarissa sopivasti aikaa asukuvien ottamiseen. Ihan siitä läheltä löytyi (Emilia löysi) myös kiva rappus-/ovikompleksi kuvia varten.

Hotellihuoneesta sen sijaan ei löytynyt silitysrautaa, mikä selittää toppini pakkausrypyt. Kaikkea ei näköjään voi silittää matkailijan perusniksillä: vaatteen ripustamisella henkarissa vesihöyryiseen kylppäriin.

Kuluneen viikonlopun aikana tuli otettua askelia oman mukavuusalueen ulkopuolella vaikka miten monta kertaa. Yksi niistä oli, kun Emilia sanoi, että pitäisi kääntää profiili kuvaan. Suoraan sanottuna en ole ikinä tykännyt sivukuvastani, mutta jotain kivaa tässä kuvassa kyllä on:

image

  • toppi, Lindex
  • hame, H&M
  • tennarit, Adidas
  • arskat, Tiger of Sweden

Kuvat: Emilia ja samoin myös nämä kuvat.


Comments are closed.