240 € matkalahjakortin arvonnan voittaja!

perjantai 10. kesäkuu 2016

Pietari matkavinkit

Ihan valtavasti kiitoksia kaikille VR Allegron matkalahjakortin arvontaan osallistuneille! Vastauksia oli todella kiva lukea – ja täytyy sanoa, että vaikka muutenkin on sellainen olo, että haluaisin pian uudelleen Pietariin, kilpailuvastaukset vain yllyttivät matkakuumetta.

Verikirkon näimme vain ulkopuolelta ja ruokakulttuuria vähän lipaista pinnalta. Haluaisin chillailla Nevan rannalla, katsella kun suuria siltoja avataan yöksi ja jokilaivaristeilykin kaikessa perinteisessä turistimaisuudessaan tuntuu houkuttelevalta. Baletissa olisi mahtava käydä ja Eremitasia varten voisin varata ihan oman viikonlopun.

Mutta nyt ei ollut tarkoitus kertailla allekirjoittaneen matkahaaveita, vaan kertoa kuka teistä siellä ruudun toisella puolella saa alkaa tehdä ihan konkreettisia reissusuunnitelmia.

Virallinen onnettaremme, satunnaislukugeneraattori random.org on puhunut ja 240 euron VR Allegro -matkalahjakortin onnellinen voittaja on nimimerkki:

Hanna H

Vastauksellaan:
”Ehdottomasti osallistun! En ole koskaan ollut Pietarissa, mutta kaupunki kiinnostaa kovasti! Erityisesti kiinnostaisi Venäläiseen kosmetiikkaan tutustuminen, näin kosmetiikka-alan opiskelijana, sekä tietysti myös monet nähtävyydet!”

Superlämpimät onnitteluhalaukset ja ihanaa matkaa!!

Kiitos vielä kerran kaikille muillekin osallistumisesta! Kantsii muuten seurata ID:n blogeja, sillä ainakin pari samanlaista lahjakorttia on tulossa eri blogeihin arvottavaksi.

Voittajalle on lähtenyt tieto voitosta myös sähköpostilla.


Comments are closed.