Nahkatakki toimii myös kesällä

torstai 30. kesäkuu 2016

Peetu 30.6.2016

Karkki saatiin eilen muutettua ja samaan syssyyn tuli myös aloitettua remppaprojekti kotona. Aivan älytön kaaos! Yllättävän paljon sitä ehtii kuudessa vuodessa keräämään kamaa, joten setvimistä riittää. Bonuksena on tosiaan vielä se, että oikeastaan pitäisi tyhjentää kaksi huonetta, että saadaan maalattua, ja vasta sitten voi alkaa laittaa tavaroita paikoilleen. Tarkoittaa käytännössä sitä, että olohuone toimii tällä hetkellä lähinnä välivarastointitilana. Onneksi kesällä muutenkin asumme parvekkeella. Nyt tuo kesäolohuoneemme on suorastaan välttämätön!

Ihan pelkkää muuttamista ja remonttia elämä ei kuitenkaan ole. Kesä on sen verran hartaasti odotettu ajanjakso meillä, että ei tulisi mieleenkään keskittyä vain sisähommiin. Välillä karataan ulos aurinkoon ja leikitään kesälomaa. Viikonloppuna tulee rakas kummityttöni Tukholmaan visiitille, joten siitä ainakin tulee ihan luonnikas paussi puuhailuun. Ja täytyy toivoa, että kelit sallivat grillauksen. En ole vielä lähimainkaan saanut vuosittaista grilliherkkukiintiötäni täyteen!

Peetu 30.6.2016 Peetu 30.6.2016

Nahkatakki ei tunnu ihan ensimmäisenä mitenkään kovin kesäiseltä vaatteelta. Etenkään, jos kysymyksessä on kunnon rotsi; kevyet nahkaiset jakkuset on asia erikseen. Kuitenkin välillä illat ovat viileitä ja varsinkin, jos vielä tuulee, sitä kaipaa jotain perusneuletakkia lämpimämpää hartioilleen.

Nahkatakki on siitä loistava vaate, että kiistattoman viileän auran lisäksi se antaa kantajalleen sopivasti lämpöä ja hyvän suojan tuulta vastaan. Oikein asustettuna tuhdimpikaan rotsi ei anna yhtään syksyistä vaikutelmaa.

Peetu 30.6.2016

Oranssi on ehkä yksi kesäisimmistä väreistä, mitä on! Paitaa ja hehkuvaa huulipunaa enempää ei tarvita siihen, että muuten musta kokonaisuus henkii heinäkuuta.

Asukuvien ottaminen on muuten todella vakavaa puuhaa. Ei ihme, että pitää olla tiukin ilmein..

Peetu 30.6.2016

Tai sitten ei!! :D

Peetu 30.6.2016

 • paita, Asos
 • mokkanahkahame, Monki
 • nahkarotsi, BLK DNM
 • tennarit, New Balance


22 Responses to “Nahkatakki toimii myös kesällä”

 1. Avatar Satu sanoo:

  Nyt on kyllä vähän liian pieni hame.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kaikki on niin suhteellista! :D

   • Avatar Satu sanoo:

    No mutta kyllähän sen näkee, että ylimmän ja toiseksi ylimmän napin välinen alue kirraa. Sun tyttärellä on upeat sääret ja kiva kroppa, mutta se olisi sata kertaa kivempi, jos vaatteet istuisivat täysin.

    • Minttu Minttu sanoo:

     Niin, olisihan se hienoa, jos vaikka voisi teettää ompelijalla kaikki vaatteensa. Se nyt on vaan niin, että jos sattuu olemaan vähän kurvikkaampi vartalo, valmisvaatteiden kanssa pitää tehdä kompromisseja. Monki on opiskelijan budjetille sopivan hintainen, mutta heidän vaatteiden mitotus on suoremmalle keskivertovartalolle. Isompi koko hörötti löysänä vyötäröltä, joten oli fiksumpi valita tuo pienempi koko. Nahka kuitenkin aina venyy käytössä. Mutta joo, siinä olen kanssasi samaa mieltä, olisi sata kertaa kivempi aina, jos vaatteet istuisivat täydellisesti. Tai budjetissa olisi niin paljon löysää, että kaiken voisi viedä ompelijalle korjattavaksi. :)

 2. Avatar Johanna sanoo:

  Moi, en millään pahalla tätä viestiä kirjoita, mutta kyllä tässä kuvat ovat hilpeyttä herättäviä. Vaikka ihminen toki saa ruumiinrakenteesta huolimatta pukeutua miten haluaa, mutta roikkuva vatsa liian pienen hameen päällä ei ole kovin mukavan näköinen, eikä liian pieni hame varmaan kovin mukavalta tunnu.

  • Avatar Vilma sanoo:

   Eihän tuo mitenkään ”roiku”? Hameen reunan alla on eikä mitenkään näytä sieltä epämukavasti pursuavan…

   • Minttu Minttu sanoo:

    Ei minunkaan mielestäni mikään roiku missään. Olisi ihan kauheaa, jos vain ne, joilla on rasvaton 14-vuotiaan teinipojan kroppa, saisivat käyttää crop-toppeja!

  • Minttu Minttu sanoo:

   No kiva, että olet kuitenkin niin suvaitsevainen, että ”ihminen saa pukeutua ruumiinrakenteesta huolimatta miten haluaa”. :D :D

   Minusta asu on aivan ihana. :)

 3. Avatar Petra sanoo:

  Todella kauniit jalat! :)

 4. Avatar Laura sanoo:

  Hei haloo! Jokainen saa pitää päällään mitä tykkää. Mikä ajaa aikuisen ihmisen arvostelemaan toisen vaatteita tai vartaloa (kun voisi mielipiteensä todeta vain itselleen)? Asenne ja fiilis on todella jees!

 5. Avatar Laura sanoo:

  Viittaan siis asenteella ja fiiliksellä kuvaan

 6. Avatar Fii sanoo:

  ”Hame” näyttää omiin silmiin shortseilta. Kivannäköinen asukokonaisuus. Me like!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Niin muuten vähän näyttääkin! Peetulla on kyllä ollutkin nahkashortsit. Missähän ne mahtaa olla tällä hetkellä – tietäisipä vain. :)

 7. Avatar Ninneri sanoo:

  Piti kans tulla tänne jurputtaan et nyt suu soukemmalle ihmiset jos ei oo positiivista sanottavaa! Kun sillä negatiivisella palautteella ei yleensä saa aikaan yhtään mitään hyvää, vain pahan mielen vastaanottajalle.

  Mulla silmään pisti erityisesti huulipuna ja paidan väri, ne mätsää kivasti yhteen :) Kiva saada taas Peetun kuvia omiesi lisäksi blogiin, niistä saa inspiraatiota vähän ”edgympiin” asuihin :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   En kanssa jaksa kovasti ihmisiä, joilla on rajoittunut näkemys jonkun toisen pukeutumisesta. Jos itse voi hyvin omassa asussaan ja omissa nahoissaan, se on tyylikästä ja upeaa – vaikkei naistenlehtien muottiin sopisikaan.

   Itse tykkään kanssa kovasti Peetun asuista. Hän on tosin tänä kesänä niin paljon reissussa, että saa nyt nähdä kuinka usein saan neidon lennosta kiinni ja kameran eteen! :D

   • Avatar Ninneri sanoo:

    Nonni, näin sitä inspiroidutaan blogeista: vilauttelin itsekin hiukan ylävatsaa eilen vaikken kaikkein timmein mimmi olekaan :) Alaosaksi valikoitui korkeavyötäröinen fifterihenkinen kellohame ja yläosaksi valkoinen t-paita, jonka kääräisin ”napapaidaksi”. Hyvin toimi ainakin omasta mielestä, ja sain kadulla yhdeltä ohikulkijalta jopa kohteliaan ”wow that looks great!” -kommentin. Jei! :D

 8. Avatar Mimi sanoo:

  Ei moro :D Oisko mitään valita seuraavalla kerralla oikean kokoiset vaatteet? Aika läppä ”muotibloggaaja” kun ei kykene edes sopivan kokoisien vaatteiden valintaan. Ihan fine olla keskivertoa pyöreämpi, se ei tee kenestäkään rumaa, mutta vääränkokoiset vaatteet tekee.

  • Minttu Minttu sanoo:

   No mutta aivan mainiota, että sun mielestä kuitenkin on ”aivan fine”, että kaikkien ei ole pakko olla samaan laihaan muottiin valettuja. :D