Loppukesän hillityn kimaltavat juhlakynnet

maanantai 08. elokuu 2016

Tinnin juhlat kynnet

Ihan tähän alkuun haluaisin muistuttaa painokkaasti, että elokuu on edelleen kesäkuukausi. Piste.

Tämän sanottuani tunnustan, että sielun sisäinen, hyvältä tuntuva sävyskaala on alkanut selvästi kallistua lämpimämpiin, kypsempiin ja maanläheisempiin, suorastaan jopa syksyisiin väreihin verrattuna alkukesän räiskyvää heleyteen.

Viime viikolla on juhlittiin parinkin hyvän ystävän The Syntymäpäiviä. Molempia omalla persoonallisella tavallaan – ja lauantaina oli kauan odotettu Eppu Normaalin juhlakonsertti Ratinassa. Monta hyvää syytä pistää kynnet juhlakuosiin toisin sanoen.

Tinnin juhlat kynnet

Pätkälomailusta ja sisätiloihin sitoneista remonttihommista huolimatta olen onnistunut saamaan pikkuisen päivetystä käsilleni. Sitä vasten sopii mielestäni oikein hyvin OPI:n lämpimän kaarnanruskea sävy. Päädyin myös todella, todella pitkästä aikaa maalaamaan nimettömät poikkeavalla sävyllä. Lumenen teräksenharmaa, hauskasti pinkille siftaava Gel Effect -lakka antaa hyvän pohjan kivasti kimaltelevalle Ciatén kultaglitterille, joka hohtelee kaikissa sateenkaaren väreissä.

Sekä Ciatén että Lumenen lakat on vanhoja, ahkerassa käytössä olleita suosikkeja. Tosin yhdessä en ole tainnut niitä vielä koskaan kokeilla. OPI:n lakka on myös vanha hankinta, mutta sitä olen käyttänyt muistaakseni vain kerran aikaisemmin. Haikailin aikoinaan tumman nuden sävyistä kynsilakkaa (mitähän sekin olisi?) ja päädyin ostamaan tuon. En sitten ollutkaan siitä kovin innostunut vielä silloin, mutta nyt jotenkin kolahtaa.

Tinnin juhlat kynnet

Mintun loppukesän juhlakynnet:

 • OPI: A-Piers To Be Tan
 • Lumene Gel Effect: 56 Aamu tuoksua (saatu blogin kautta)
 • Ciaté: 109 Party Shoes

Tinnin juhlat kynnet


4 Responses to “Loppukesän hillityn kimaltavat juhlakynnet”

 1. Avatar n sanoo:

  Minullakin alkaa kesäloma vasta kahden viikon kuluttua, joten pakkohan tämän on olla kesäkuukausi! Loppukesä/alkusyksy on lempivuodenaikani, ihmetyttää tämä joidenkin voivottelu kesän lopusta, kun omasta mielestäni tämä aika vuodesta tuntuu enemmän alulta – kaikki kiinni olleet paikat aukeavat, harrastusmahdollisuuksien selailu alkaa, kaikenlaista suunnittelua. Siis alkua. Myös loman :).

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ehkä se kesän lopun voivotteleminen onkin monilla lomien loppumisen voivottelua. Itse tykkään kanssa kovasti siitä, kun monet kaupunkitapahtumat sijoittuu näin loppukesään ja joka paikassa on ihanaa elämää keskikesän hiljaisuuden jälkeen.

   Hyvää lomaa sinulle n! :)

 2. Avatar Anne sanoo:

  Kyllä! Elokuu on kesäkuukausista ehkä paras. Alkukesän hössötys on jäänyt taa, ja nyt voi keskittyä nauttimaan. Lämpimät illat ja kuutamouinnit.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Harva asia on niin nautinnollinen kuin kuutamouinti lämpimänä elokuun yönä! :)