Shortsiperjantai <3

perjantai 26. elokuun 2016

Minttu 26.8.2016

26 astetta lämmintä, aurinko paistaa ja pehmeä tuuli tuntuu tulevan jostain päiväntasaajalta. Voisiko olla enää täydellisempää säätä viimeisenä virallisena kesäperjantaina?

Lounastunnilla kävin tekemässä pienen kävelylenkin ja oli aivan tikahtua mustassa mekossani. Kotimatkalla jo aloin haaveilla, kuinka hyppään tämän kesän suosikkishortseihini ja vain nautin tästä, ihan lahjalta tuntuvasta ihanasta säästä! Melkein tekisi mieleni toivoa, että tätä herkkua jatkuisi vielä pitkään, mutta näin loppukesällä pitää iloita juuri tästä hetkestä. Ei tarvitse olla mikään kotimeteorologi tietääkseen, että kohta saa taas kiskoa villaneuletta niskaan.

Minttu 26.8.2016 Minttu 26.8.2016

Niin ja hei – minähän olen taas lomalainen! Nyt alkoi tämän kesän viimeinen kesälomanpätkä, joka tulee pääasiassa vietettyä muotiviikolla ja Berliinissä. Ensin on kuitenkin edessä ihana viikonloppu täynnä mukavia juttuja.

Tänään illalla on hyvän ystäväni Camillan synttäri-illalliset ja huomiseksi on sovittu treffit ihanien bloggari-naisten kanssa. Jossain välissä pitäisi ehtiä vähän pyykätä ja pakatakin, mutta otetaan nyt peruna kerrallaan.

Nyt pitää alkaa valmistautua iltaa varten. Lämmintä on kyllä luvattu koko yöksi, mutta en nyt taida silti kuitenkaan shortseissa viitsiä lähteä synttäreille. Toivotaan, että vaatekaapin aukaiseminen aukaisisi myös luovan ongelmanratkaisun virrat. Yleensä kyllä tilanne on päinvastainen ja ainoa päähän mahtuva ajatus on ”mulla ei ole mitään päälle pantavaa – aargh!”

Puhe oli myös, että mahdollisesti katetaan illallinen Camillan pihalle, joten mitään kovin pönöttävää asua en halua laittaa. Ehkä jos pidänkin shortsit ja laitan sen kanssa kultakimallustopin? Nääs-nääs, päätöksiä-päätöksiä…

Minttu 26.8.2016 Minttu 26.8.2016 Minttu 26.8.2016

 • shortsit, H&M
 • t-paita, Filippa K
 • kauluspaita, Cheap Monday
 • laukku, Rebecca Minkoff
 • sandaalit, Lacoste
 • korvakorut, Coruu (saatu blogiyhteistyön kautta)


4 Responses to “Shortsiperjantai <3”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Moi Minttu! Olen lukenut blogiasi jo vuosia. Nyt haluankin kiittää sinua aidosta, positiivisesta ja elämänmakuisesta blogista! Mukavaa alkavaa syksyä!

 2. Avatar Maria sanoo:

  Vi ses imorgon, Minttu <3
  Trevlig kväll! :)