Street Style -inspiraatiota muotiviikolta

torstai 01. syyskuun 2016

Kasarihenkistä musta-kultaa, sinistä kauluspaitaraitaa (ja raitaa muutenkin), hopeavallankumous ja fashion-väen uusin pakko-saada-laukku. Nuo taisivat jäädä päällimmäisenä mieleen Tukholman muotiviikon vieraiden asukokonaisuuksia skannatessani.

Totuushan on se, että monesti catwalkin ulkopuolella näkee vähintään yhtä inspiroivia lookeja kuin itse näytöksissäkin. Poimin pari-kolme mielestäni vahvinta trendiä muutaman otoksen kuvakavalkadiin. Mintun garderobin päivitykseen tulee inspiraatiota ainakin seuraavista havainnoista:

 • Kultaiset yksityiskohdat mustassa asussa (raidat, napit, aplikaatiot) näyttää taas muutaman sesongin jälkeen tosi kivasti elegantilta, mutta silti vähän edgyltä.
 • Sinivalkoinen kauluspaitaraita uudella twistillä piristää konservatiivisen asun. Hakusessa joku mielenkiintoinen leikkaus toteutettuna klassisesta puuvillabatistista.
 • Raidat t-paidoissa ja muutenkin <3
 • Sisustustrendienkin uusvanha lempparimetalli, hopea, on raikas ja ihana (& tosi IN) vaihtoehto punaisemmille metalleille. Taisin saada varsinaisen tartunnan hopeakuumeesta muotiviikon aikana.
 • Sametti toimii, mutta on vasta hiipimässä suosikkilistoille.
 • Gucci on uusi Saint Laurent (eli fashion-väen viimeisin laukkumerkki-innostus)
 • Käärmekuosit kengissä – hauska ja helppo tapa lisätä vähän särmää muuten simppeliin asuun. Toimii lisäksi klassisesti ”kaiken kanssa”.

Street Style Street Style Street Style Street Style Street Style
Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style

Street Style


4 Responses to “Street Style -inspiraatiota muotiviikolta”

 1. Avatar Outi sanoo:

  Voi Minttu,
  miten inspiroivat kuvat ! Kiitos skarpeista havainnoista. Toi musta blazerasu on muuten Lindexistä. Housut olivat tosi kivat, mutta kun mulla on jo vähän samantapaiset…
  Olen yrittänyt ottaa sinusta mallia ja sallia itselleni 15 muotiostosta vuodessa. Valitettavasri se ei ole onnistunut, mutta suunta on ehdottomasti oikea.
  Lisää kuvia katsoisin mielelläni.
  Kivaa viikonloppua. T. Outi

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiva kuulla, että tykkäsit kuvareportaasista! Lindexin housupuku on tosiaan hieno, ajattelin käydä sovittelemassa bleiseriä. Se voisi olla tosi hyvä lisä toimistogarderobiin!

 2. Avatar Irma sanoo:

  Housupuku on tosi style, ei liian raskas, kun lahkeet ja hihat ovat vajaamittaisia. Myös nahkatakki ja lenkinkiyhdistelmä on mieleeni. Kenkiä on kaappi täynnä, mutta ei koskaan liikaa. Mielenkiintoisia ja näyttäviä ja juuri sopivasti ajassa olevia kenkiä on vain vaikea löytää peräkyliltä.