Semi-casual Friday

perjantai 23. syyskuu 2016

Minttu 24.9.2016

Taas on perjantai – ei voi olla totta! Viikot vilisee ohi sellaista vauhtia, että kai tässä pitää pikkuhiljaa alkaa miettiä jouluaattoillan tarjoiluja. No ei vais, ennemminkin pitäisi varmasti pysähtyä useamminkin hetkeen, hengittää sisään ja ulos, nauttia vaikka vain siitä, että saa olla mukana tässäkin hetkessä.

Tänä syksynä naatiskelu on ollut harvinaisen helppoa. Aurinkoa on riittänyt ja lämpöäkin ihan näihin päiviin asti. Ihanat syksyn värit eivät ihan vielä ole tänne Tukholmaan asti ehtineet, mutta aamuisin ilma on niin kristallinkirkasta ja rapeanraikasta hengittää, että kauaa ei siihen ei varmasti enää mene.

Sen lisäksi, että tänään on perjantai, on täällä meillä myös jokaisen toimistorotan kuukauden kohokohta: palkkapäivä. Uskaltauduin työpäivän jälkeen pyörähtämään cityssä ja totesin, että muutama muukin oli kesälomien sun muiden jälkeen odottanut malttamattomana tätä päivää, kun tililtä löytyy taas muutakin kuin miinusmerkkejä. Joka paikassa oli niin paljon väkeä, että järki meinasi lähteä.

Ehdin kuitenkin piipahtaa Stadiumilla ennenkuin menetin totaalisesti hermoni tungokseen. Saaliiksi sain Casallin fitness-pallon, jonka kanssa ajattelin alkaa harrastaa kevyttä kotijumppaa. Aika villiä palkkapäivän juhlistamista täällä meilläpäin! Haha! No, syötiin me Karkin kanssa take away sushia illalliseksi – onhan sekin jo jotain.

Minttu 24.9.2016

Perjantain toimistoasuni oli itselleni oikeastaan aika tyypillinen semirento kokonaisuus. Pippuri-tweedmäiset housut ja t-paita putouspäänteineen saivat kaveriksi Adidaksen mustat tennarit. Taisin keväällä kertoakin, että kaikki meidän firman työntekijät saivat kyseiset tossut joululahjaksi. Nyt niistä on tullut melkein vitsi, sillä käytännöllisesti kaikki käyttää Addujaan toimistolla. Jokaisessa sisäisessä palaverissa vähintään 2/3 porukasta on työsuhdekengät jalassa. Nyt vaan odotellaan toimistounivormun muita osia..

Mutta oikeasti tykkään hurjasti töistä saamistani lahja-Adidaksista, olisin hyvin voinut ostaa tismalleen samat tossut itselleni city-käyttöön. Niiden malli on oikeastaan aika sporttinen, mutta päällisen monokrominen kuviointi ja mahtava scuba-materiaali ihan parasta.

Valkoisen takin ajattelin tänä viikonloppuna siirtää odottamaan kevättä. Yleensä en syyspuolella käytä tuota enää ollenkaan, se ei vaan jotenkin ole tuntunut oikealta. Tänä vuonna se on jostain syystä pysynyt käytössä näin pitkään. Syytän hämäävän aurinkoisia ja lämpimiä kelejä.

Minttu 24.9.2016

Onpas mukavaa näin perjantaina todeta, että on tosi kiva viikonloppu tulossa. Oikeastaan mitään ihan mahtavan erityistä ei ole ohjelmassa, mutta Peetu on tulossa kotiin huomenna. Lapsukainen tekee pienen välilaskun täällä ennenkuin tiistaina suuntaa reilun kuukauden reissulle Intiaan. Ja sitten sunnuntaina Karkki on menossa juoksemaan 10 km radan Lidingöloppet-tapahtumaan. Luvassa on aurinkoista ja +18 asteen lämpöä, joten huoltojoukoillekin on tiedossa mukava retkipäivä radan varrelle.

Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne ruudun toiselle puolelle! <3

Minttu 24.9.2016

  • paita, Minimarket
  • housut, H&M
  • takki, Hilfiger
  • tennarit, Adidas
  • laukku, Mulberry


Kirjoittanut Minttu KLO 21:59 Kommentit pois päältä artikkelissa Semi-casual Friday

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.