Kukkabomber pelastaa maanantain!

maanantai 03. lokakuun 2016

Minttu 3.10.2016

Jotkut maanantait tuntuvat enemmän juuri siltä itseltään. Sitä myöhästyy aamun junasta (siitä jälkimmäisestäkin), huutelee lähteissään lapselle ”hyvää yötä”, unohtaa puhelimen kotiin ja kaataa kahvia valkoiselle paidalle.

Oikeastaan maanantaini taisi alkaa jo eilen. Oli pari pikkuruista proggista, jotka piti hoitaa nopsasti ohimennen, siinä kaiken muun sivussa. Nooh, ei mennyt ihn suunnitelmien mukaan..

Sekin yksi vintage-peili, jonka olen hankkinut tulevaa meikkauskulmaustani varten, aiheutti varsinaisen askartelusession. Peilin yläkulma oli irronnut ikävästi kehyksestä ja näppäränä tyttönä ajattelin, että sujautan sinne vähän liimaa ja kyllä se siitä.

Minttu 3.10.2016

Mutta ei mennyt ihan niin. Peilin kehys on juuri sen verran kiero, että liima ei mitenkään tahtonut tarttua kiinni. Toista tuntia liimapistoolin kanssa ährättyäni, koko universumi oli sitkeän kiiltävän tahman peitossa, mutta muuten mitään erityistä edistystä ei ollut tapahtunut. Laitoin koko komeuden makaamaan lattialle ja kaivoin kirjahyllystä kaikki painavimmat opukset peilin päälle. Vielä en ole uskaltanut käydä katsomassa, mitä sieltä ensyclopedioiden alta paljastuu… Pitäkää peukkuja, että jollain ihmeen kaupalla on alkanut pitää ja peili on seinäänripustuskunnossa!

Samalla päätin vakaasti, että en enää koskaan milloinkaan osta mitään kivoja projekteja. Vain uusia ja ehjiä asioita, joissa on kaikki osaset tallella. Ounastelen, että en tule pysymään päätöksessäni kovinkaan kauaa. Haha!

Minttu 3.10.2016

Tämän päivän hässäkät tasaantuivat onneksi, kun pääsin töihin. Joskus aikapäiviä sitten hankkimani Minimarketin kukallinen bomber pelasti päivän asuni. Vetskaria vain vähän kiinni ja kahvitahra jäi näkymättömiin!

Ja muutenkin on ollut tosi mukavaa, jos tarkemmin ajattelee. Maailmanhistorian upeimmat syyskelit jatkuu vaan edelleen ja töissä on edessä kiva, vaihteleva ja vähän erilainen viikko. Postilaatikossa odotteli kirjekuoressa maailman hienoin Roosa nauha, Mike Monroen suunnittelema, jonka rakas ystäväni Tinni oli minua varten käynyt ostamassa.

Ihan omaa syytähän kaikki sählääminen on, mutta mukavaa ja kätevää kylläkin, että voi sysätä syyn maanantain niskoille. Maanantai saa kuulla niin paljon muutenkin kaikkea ilkeää, että nämä Mintun tohellukset menee varmaan menee siinä samalla.

Minttu 3.10.2016

 • paita, Cheap Monday
 • takki, Minimarket
 • farkut, Primark
 • laukku, Rebecca Minkoff
 • tennarit, Adidas Originals


4 Responses to “Kukkabomber pelastaa maanantain!”

 1. Avatar JonnaH. sanoo:

  Itsellä on ollut menossa jo muutaman vuoden kukkakuosivillitys eikä loppua näy, joten ihana bomber! <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos kovasti! Tuo bomber taitaa olla tasan ainoa kukkakuosinen asia vaatekaapissani – ehkä tykkään siitä niin kovasti osittain juuri sen vuoksi! :)

 2. Avatar Ninneri sanoo:

  Todella kiva, sporttinen toimistoasu -voisin hyvin kuvitella pukevani täysin saman kokonaisuuden päälleni :)