Pick ME!

maanantai 10. lokakuun 2016

ehdokasbanneri_header_800x300

Nyt on taas se aika vuodesta, kun bloggareita laitetaan paremmuusjärjestyksessä riviin erilaisissa palkintojenjakogaaloissa. Viihdyttävin, fiksuin, kaunein, upein, kantaaottavin, kuvauksellisin, koskettavin, puhuttelevin, hauskin, tyylikkäin, inspiroivin…. Kuka mitäkin on, riippuu luonnollisesti vain ja ainoastaan teistä lukijoista.

Yours truly on ehdolla kotitallin emännöimässä Inspiration Blog Awards -skapassa.

Jos nyt ihan totta puhutaan, en todellakaan kuvittele hätyytteleväni palkintosijoja siinä järkyn kovatasoisessa seurassa, mutta tuntuisihan se ihan älyttömän kivalta saada muutama ääni (äänestää voi useampaa, joten Go 4 it vol. 2 -blogille annettu ääni ei ole pois muilta!). Eli tästä linkistä pääsee äänestyssivulle. (Karkki? Peetu? Äiti??)

Ehdokkaina olevat blogit on esitelty sivulla aakkosjärjestyksessä – eli Minttu on about G:n kohdalla. En meinannut itse löytää itseäni sieltä kaikkien joukosta, joten tässä vielä äänestysmissikuvani:

Vote Go 4 it vol. 2

Käsittääkseni äänestys tapahtuu ihan vain kuvaa klikkaamalla. (Siis ei tuota ylläolevaa, vaan sitä kilpailusivun kuvaa, joka on ihan sama…)

Äänestyksen yhteydessä voi osallistua myös arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja 5.11. järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Linkki arvontaan sekä säännöt löytyvät äänestyssivulta.  


14 Responses to “Pick ME!”

 1. Avatar Ripsu sanoo:

  Moi – äänestin :D

 2. Avatar B-M sanoo:

  Minä äänestin! Toivoisin vaan että löytysi lisää näitä 50-kymppisten blogeja, kunhan 25-kymppisten ei enää hirveästi kiinnosta :)

 3. Avatar Maarit sanoo:

  Sun blogia äänestin :)

 4. Avatar Aha sanoo:

  Ehdottomasti jatkoon :)

 5. Avatar h_eidi sanoo:

  Äänestetty :).

 6. Avatar Maisu sanoo:

  Jag med!

 7. Avatar Anne sanoo:

  Ehdottomasti ääneni sinulle. Kiitos vielä kivasta blogista ja ihanaa syksyä.
  Mites muuten Kenzon ja H&M:n yhteistyömallisto, iskeekö?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Suurkiitokset Anne!! Ihana kuulla, että tykkäät blogistani!

   Ja kyllävain iskee Kenzo X H&M -mallisto! En ehkä näe itseni päällä kaikkein hurjimpia luomuksia, vaikka ihan Kenzon signature-tyyliä ovatkin, sen sijaan parikin paitaa on jo päätynyt ”pakko saada” -listalle, samoin joitain asusteita, vaikka niitä ei niin hyvin näistä nyt julkaistuista kuvista näekään.

   Oikein ihanaa syksyä myös sulle Anne!