Super-casual Friday

perjantai 28. lokakuun 2016

Minttu 28.10.2016

Tänään aamulla, kun tein lähtöä töihin, oli niin pimeää, synkkää ja sateista, että oli ihan pakko saada jotain pehmeää ja turvallista päälle. Valinta osui mukaviin neulekerroksiin. Perjantaisin meillä onneksi officella aika lunki meininki – ei palavereja yleensä ja muutenkin rennompaa. Johtuu varmasti siitä, että viikon viimeisenä päivänä meillä on aina erinomainen irtokarkkitarjoilu respassa. Väitän, että ihmiset on kiltimpiä, kun niillä on tarpeeksi sokeria systeemissään.

Päivällä alkoi onneksi kirkastua heti aamun jälkeen ja lounaskävelylenkin aikana paistoi jo aurinko. Ihmeellisesti siinä mielikin virkistyi samaan tahtiin. Silti mukavaa olla toimistolla miellyttävässä neulekokonaisuudessa. On päiviä, jolloin saan sätkyn pelkästä ajatuksesta, että vaatteet kiristää ja kinnaa jostain.

Minttu 28.10.2016

Nyt on kuitenkin aika lopettaa jaarittelut täällä blogissa ja vaihtaa jotain vähän fiksumpaa päälle. Tukholman yliopistossa on tänään valmistujaisjuhla kaikille tämän vuoden puolella maisterin tutkinnon suorittaneille. Karkki käy pokkaamassa diplominsa ja me, vain muutama tunti sitten Intiasta palannut Peetu ja minä, hurraamme yleisössä.

Tosi ihanaa, että tällaisia juhlia järjestetään. Mielestäni on tosi tärkeää markkeerata ison urakan päättymistä ja opiskelujen loppumista. Jotenkin koko saavutus muuttuu paljon konkreettisemmaksi sillä tavalla. Ja tietty olen superiloinen siitä, että saan istua polleana yleisössä, ylpeänä huikean fiksusta lapsukaisestani!

Minttu 28.10.2016 Minttu 28.10.2016 Minttu 28.10.2016

  • neulemekko, H&M
  • neuletakki, H&M
  • tennarit, Adidas
  • kangaskassi, Carin Wester
  • rannekoru (saatu), Coruu


Comments are closed.