UUSI ILME!!

maanantai 31. lokakuun 2016

minttu-2016

Suivaannuin niin totaalisesti eilisen postaukseni jälkeen, että en kyennyt katselemaan enää sekuntiakaan blogini kivikaudelta olevaa ilmettä! En nyt tiedä onko tuo nykyinenkään banneri mikään graafisen taiteen kultapatsaan arvoinen taidonnäyte, mutta on se nyt ainakin ziljoona kertaa parempi kuin se vanha – eikö olekin!?

Samaan syssyyn vaihdoin profiilikuvani, joka sekin oli pari vuotta vanha. Jostain syystä esittelytekstini vaikuttaa kuitenkin edelleen ihan ajankohtaiselta, joten jätin sen ennalleen.

Vielä olisi kaikenlaista pientä hienosäätöä tiedossa. Haluaisin mm. Instagram-feedini tuohon sivupalkkiin. Sinne kun tulee päiviteltyä kaikkea ajankohtaista pientä kivaa, mikä jää täällä blogissa huomiotta. Ja lisäksi se täydentää niitä lukuisia kertoja, kun tilitän, että nyt on taas kiire sinne ja tänne.

Insta-tilini löytyy nimellä @minnapaakkulainen, jos haluatte tsekata jo ennenkuin saan feedin paikoilleen. Olen tässä opetellut käyttämään myös sitä Instagramin my story -jutskaa ja sinne kuvailen lyhyitä videoita, jotka (onneksi) häviää bittiavaruuteen 24 tunnin kuluttua julkaisusta.

Mutta hei – mitä mieltä olette bannerista?

go-4-it-vol-2-banneri-2016-final

Ei uskoisi, että tämän hieromiseen meni pari vuotta.. Haha!!


6 Responses to “UUSI ILME!!”

 1. Avatar A sanoo:

  Mä en havaitse mitään eroa… :-) Ilmeisesti tarkoitat tuota, missä ovat nuo samat kiemurat… Ihan hyvä, neutraali, mutta siinä saisi olla jotain sinusta kertovaa…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Et havaitse mitään eroa!? Vähän neutraalimpaa ilmettä halusinkin, mutta en tietty anonyymiä.. Ehkä täytyy yrittää haeskella kaveripiiristä jotakuta hiukan taiteellisempaa, joka suostuisi tekemään skumppapalkalla ihan kunnon bannerin. :)

 2. Avatar Ripsu sanoo:

  Heippa, minusta tuo on just hyvä parannus – keep it simple. Kuvasi on hyvä, ihanat hiukset muuten :) Hyvää marraskuuta!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos!! Eihän tuo nyt mikään maailman innovatiivisin banneri ole, mutta ihan jo jatkuvuudenkin takia halusin pitää kiehkurat kuitenkin, mutta vähän siistitympänä versiona.
   Kivaa marraskuuta myös sulle Ripsu!

 3. Avatar Maarit sanoo:

  Minustakin tuo on hyvä. Ja kuva on tosi hyvä! Pakko taas kerran huokasta: nuo hiukset <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   No kiitos ihan hurjasti!! Ja tykkään kyllä itsekin bannerista… En nyt ehkä sanoisi, että olen tosi tosi tyytyväinen, mutta kyllä se on paljon freesimpi ainakin vanhaan verrattuna. :)