Päivän asu BID2016

lauantai 05. marraskuu 2016

img_0643

Pikaiset terkut Helsingistä!!

Ihana ja antoisa Bloggers’ Inspiration Day on takana ja nyt pitäisi jo hipitivii alkaa valmistautua illan meininkeihin!

Onneksi sain tapahtumassa sähäkän gaalameikin Max Factorin pisteellä niin ei tarvitse sen puolesta hätäillä. Tosin huulipuna on hävinnyt jonnekin, joten jotain pientä fiksausta pitää tehdä eniveis. Ja ehkä koitan saada jotain kiharaa aikaiseksi hiuksiini, mutta saa nyt nähdä, miten sen kanssa käy.

img_0648

Ihana Emilia kuvasi päivän asuni, jonka tärkein osa obviously on KENZO x H&M -yhteistyömallistosta hankkimani ihana neule. Olen jo ihan täysin rakastunut täysvillaisen neuleeseen ja uskon, että siitä tulee varsinainen luottovaate moneksi vuodeksi eteenpäin!

Minttu 5.11.2016

Nyt täytyy kyllä hypätä suihkuun ja alkaa valmistautua iltaan. Muuten olen jopa itseeni verrattuna ihan tolkuttoman myöhässä! Lisää blogihäppening-juttuja tulee aivan varmasti, kun tilanne vähän tasaantuu.

img_0649
img_0644

img_0646

 • neulepaita, KENZO x H&M
 • farkut, Primark
 • laukku, Rebecka Minkoff
 • kengät, Dr. Martens


10 Responses to “Päivän asu BID2016”

 1. Avatar Mari sanoo:

  Voi vitsi, että oot kyllä huikea tukkajumalatar Minttu! Olet kyllä viime aikoina säväyttänyt ihan putkeen myös asuillasi. Jotenkin ovat sopineet kuin nappi silmään sulle ollen persoonasi, olemuksesi ja kroppasi kanssa täydellisessä symbioosissa :) Menestystä kovasti jatkohaastatteluihin ja muikeata viikonloppua!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos kovasti Mari! Vielä ei ole uuden haastattelun ajankohta selvillä, mutta kyllä taitavat haluta mahdollisimman nopeasti selvyyttä asiaan. :)

 2. Avatar Satu sanoo:

  Hyvältä näyttää neule! Kokeilin samaista, tykkäsin, mutta en pystynyt perustelemaan sen hankintaa itselleni (hyllyssä kymmenkunta muuta ihanaa neulepaitaa). Mietinkin jo, että eikö kukaan seuraamani bloggaaja innostunut Kenzosta niin, että olisi vaivautunut paikalle ja vielä esittelemään ostoksensakin. ;-)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tuo neule on niiiin ihana!! Ostin pari muutakin juttua – ja ne tulee esiteltyä viimeistään sitten päivän asujen yhteyksissä.

 3. Villapaitasi on ihana. Ihana. Ihana.
  Ja kuule – sinun hiuksesi ovat kyllä niin upeat, että ei niihin mitään kiharoita tarvitse!
  Ihanaa iltaa sinulle ja kamuille!

 4. Avatar CCNOORA sanoo:

  Oli ihana nähdä pitkästä aikaa! <3

 5. Avatar Mirjam sanoo:

  Tuo neule on kertakaikkiaan ihana! Odottelen omaani saapuvaksi lähipäivinä. Vähän jännittää koko,saa nähdä miten käy. Ostitko sä tavallisen kokosi vai jompaan kumpaan suuntaan eri kuin normisti? Joka tapauksessa neule näyttää ylläsi aivan ihanalta.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Neule on tosiaankin aivan ihana – onnittelut hyvästä ostoksesta! Oma paitani on kokoa M, vaikka usemmiten käytän kokoa L. Eli tuo on aika reilu mitoitukseltaan. Tosin mielestäni ei haittaisi, vaikka se olisikin väljempi päällä. :)