Gaala-asu IBA 2016

tiistai 08. marraskuu 2016

IBA2016

Olipas taas aivan mielettömän hauska ja ikimuistoinen Helsingin reissu viime viikonloppuna blogijuttujen merkeissä! Jotenkin kunnianhimoisesti ajattelin, että teen tuossa pikapikaa kattavan postauksen lauantain tapahtumista ja esittelen siinä samalla blog awards -asuni. No, kaksi iltaa kuvia selailtuani havaitsin, että materiaalia on niin tolkuttomasti, että eihän tämä homma etene yhtään mihinkään. Mitään kivaa kun en haluaisi jättää poiskaan.

Joten tässä nyt ihan omassa esittelyssä huikaiseva gaala-asuni! Huikaiseva on tietty lainausmerkeissä, mutta täytyy kyllä sanoa, että olin oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. Se on ihan näköiseni – iisi, mutta juhlava.

Asun runkona on Nellyltä vuosi sitten saamani huippuleveät liuhuhousut ja Lindexin Pink Collection -mallistosta hankkimani pinkki/violetti lurex-paita.

iba2016-2

Ajatuksenani oli yhdistellä erilaisia punaisen ja violetin sävyjä mustan ja hopean kanssa. Ensimmäistä kertaa ulkoilemaan pääsi mielettömän ihana, mutta äärimmäisen epäkäytännöllinen, Balmain X H&M -mallistosta viime syksynä hankkimani kimalluslaukku. Sen lisäksi, että se on niin litteä, ettei sisuksiin voi laittaa juuri kuin luottokortin ja puhelimen, glitterit tarttuivat paidan lurexiin kiinni niin, että jossain vaiheessa pelkäsin jo, että koko hökötys pitää leikata kynsisaksilla irti kainalostani…

Niinkuin tiedätte, olen varsinainen yhteistyömallistoharakka, joten korviin ripustin Lanvin X H&M -malliston kirkkaanpunaiset klipsukorvikset. Punaskaalan toista ääripäätä edustaa asun violetinpunaiset Baci-merkkiset remmisandaalit. Kengät on vähintään ziljoona vuotta vanhat – hankin ne aikoinaan Italiasta ja ensimmäiset asukuvat niiden kanssa taitaa olla tässä (ja kaikille niille, jotka uskalsivat klikata linkkiä: kyllä, se olen minä niissä kuvissa, vaikkei ehkä uskoisi… Haha!).

Loppusilauksena pienet detaljit, kuten glitterihopealla lakatut varpaankynnet, Max Factorin tiimin loihtima glamouria tihkuva silmämeikki ja harmaa kynsilakka sormissa. Ja tietty vakikaverit, hopeiset sormukset, rannekorut ja toivomusluu-kaulakoru.

iba2016-3 iba2016-4

Tosi kivat juhlat oli ja mikä parasta – paljon mukavia kohtaamisia ja parhaita juttuja upeiden tyyppien kanssa. Tässä aina yhtä elegantin Business Womanin kanssa poseeraukset. Olipas niiiin kiva tavata!!

Kuvaseinäkuvista kiitos: Henri Ilanen


2 Responses to “Gaala-asu IBA 2016”

  1. Avatar Belladonna sanoo:

    Kiva juhla-asu; riittävän juhlava, mutta samalla sen oloinen, että siinä on mukava olla. Kengät ovat todella kauniit, hyvä ostos aikoinaan ollut.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Voi kiitos! Olihan siellä moni toki paljon upeammissa asuissa, kunnon iltapuvuissa, mutta itselleni tuo oli kyllä juuri oikea vaihtoehto. Mukava oli olla, mutta silti olo oli juhlava ja gaalamainen. :)