Töistä suoraan juhlimaan – meikkausvinkkejä ja ARVONTA!

tiistai 22. marraskuu 2016

Max Factor False Lash Epic

Joulunalusviikot on ihan mahtavaa aikaa! Jo pelkästään joulun odotus on ihanaa, mutta sen lisäksi on kaikkia upeita tilaisuuksia, glögikutsuja, pikkujouluja, kauden päättäjäisiä etsetera parhaimmillaan useana päivänä viikossa. Monet häppeningit osuvat arki-illoille ja toimistorotasta pitäisi saada loihdittua iltamenoihin sopiva säihketyyppi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Usein sitä ei ehdi käydä edes kotona välissä, joten glamour pitää saada aikaiseksi minimaalisilla keinoilla. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Max Factorin kanssa ja tavoitteena on antaa hyviä vinkkejä, miten toimistolookin saa helposti päivitettyä juhlavaan menoon sopivaksi.

Max Factor False Lash Epic

Arkiehostuksesta juhlameikkiin muutaman helpon vaiheen avulla muuntautuminen ei ole utopiaa, vaan onnistuu helposti, kun käytössä on hyvät, monipuoliset tuotteet. Kullanhohtoisen arkimeikin ja astetta sähäkämmin kimaltelevan silmämeikin tekoon käytin Max Factorin Masterpiece Nude -palettia, sävy Golden Nudes, uutta False Lash Epic ripsiväriä sekä iltameikin tehostukseen mustaa Masterpiece rajaustussia.

Max Factor False Lash Epic

Tästä se lähtee!

Kullan sävyt sopivat hillitysti käytettynä aivan mainiosti toimistolle. Testaukseen saamani luomiväripaletti on hyvin käyttökelpoinen ja moneen tyyliin taipuva, sillä siinä on sekä mattasävyjä että näyttävämpiä hohdetta sisältäviä värejä aivan vaaleasta koko nude-skaalan kautta melkein mustaan tummanruskeaan.

Max Factor False Lash Epic

Ihan ensimmäiseksi levitin koko liikkuvalle luomelle neutraalia mattaa nude-beigeä paletin keskeltä. En yleensä käytä mitään pohjustustuotteita luomivärin alla, joten tuo saa toimia myös silmämeikin pohjana.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Luomen keskiosaan ja silmän sisänurkkaan laitoin lempeän vaaleaa, hiukan hohdetta sisältävää sävyä.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Arkimeikin varjostukseen käytin vaaleinta tummanruskeaa. Varjostus saa silmän ulkonurkassa kohota hieman liikkuvan luomen yläpuolelle. Se avaa katsetta ja nostaa ilmettä mukavasti meillä aikuisilla naisilla.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Ripsiväri on ehdottomasti silmämeikin tärkein osa. Olen aina fanittanut Max Factorin ripsareita eikä False Lash Epic tuottanut sekään pettymystä – päinvastoin! Täysin uudenlainen koostumus antaa näyttävät ja silti luonnollisen ja taipuisan oloiset ripset. Meikäläisenkin ohuet ja varsin mitättömät silmänympäryskarvat alkoivat näyttää ihanan viuhkamaisilta!

False Lash Epic mascara on tosiaan sesongin uutuus ja sitä on tietääkseni saatavissa ainakin Sokokselta.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Koostumuksen lisäksi uutta on False Lash Epic ripsivärin muotoiltu harja. Ensin olin hiukan epäileväinen ja pelkäsin, että kysymyksessä on vaan joku jippo, kun on ihan pakko keksiä jotain uutta markkinoille. Nyt tuotetta jonkin aikaa testailtuani en enää vaihtaisi takaisin vanhaan.

Harjan avulla ripsivärin levitys on tosi tarkkaa ja käy nopeasti. Erityisesti tykkään tuosta päässä olevasta piikkipallosta. Sen avulla saa juuri sopivasti väriä myös niihin kaikkein hennoimpiin ripsiin. Yleensä ripsarin harjan päässä on niin tuhdisti väriä, että kärkeä käyttämällä ei saa kuin suttua aikaiseksi.

Erityisen hyvin palloharjaskärki sopii alaripsien meikkaamiseen. En halua kuin ihan vähän väriä ja ryhtiä alaluomille – liian tuhdit ripset vetävät mielestäni ilmettä jotenkin alaspäin ja vanhentaa. False Lash Epicin harjalla alaripset tulee esiin, mutta eivät muutu liian raskaiksi.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Kullanhohtoinen arkimeikki aka Mintun office-look.

Sitten on aika tälläytyä iltaa varten!

Max Factor False Lash Epic

Masterpiece Nude -paletin värejä voi käyttää myös kostutetulla siveltimellä. Silloin lopputulos on intensiivisempi, hohtavampi ja selkeästi näyttävämpi.

Valitsin käyttää samaa vaaleaa iltameikissäni kuin päivälläkin, mutta nyt vain kostutetun siveltimen kanssa. Näin hohtoa irtoaa todella helposti ja ihan muutamalla siveltimenvedolla saa aimo annoksen iltaglamouria lookiin.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Varjostukseen kullanhohteista tummanruskeaa, niinikään kostutetulla siveltimellä.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Syvyyttä ja iltamenoon sopivaa glamouria katseeseen tuo paletin tummin sävy. Vedin ohuen rajaustyyppisen viivan ripsien juureen sekä ylä- että alaluomille. Alaluomelle tosin vain hyvin kevyesti, sillä en halunnut tehdä liian rock-henkistä ehostusta.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Aivan silmien ulkonurkaan lisäsin vielä pikkuisen intensiteettiä mustalla rjaustussilla.

Max Factor False Lash Epic Max Factor False Lash Epic

Illalla myös ripset saavat olla näyttävät! Max Factorin False Lash Epic ripsari sisältää erityisen paljon vettä ja sen ansiosta mascaraa voi kerrostaa vaikka kuinka paljon ilman, että lopputuloksesta tulee klumppinen tai raskas.

Pari harjanvetoa yläripsiin riittää päivittämään toimistoilmeen iltaan.

Max Factor False Lash Epic max-factor-false-lash-epic-26

Sitten vain kirkasta punaa huuliin, hiukset auki ja menoksi! Aika suuri muutos ihan muutaman vaiheen avulla – eikö vain!?

Max Factor False Lash Epic

Nyt seuraa hyviä uutisia! Sain nimittäin luvan arpoa kolme False Lash Epic -ripsiväriä lukijoideni kesken!

Osallistu arvontaan tämän postauksen kommenttiboksissa vastaamalla 29.11. klo 23.55 mennessä kysymykseen: ”Paras meikkivinkkini pikkujoulukauteen”.

Kilpailun säännöt löytyvät tarkemmin täältä.

lifie-logo-rgb-1

Yhteistyössä Max Factor


91 Responses to “Töistä suoraan juhlimaan – meikkausvinkkejä ja ARVONTA!”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  Ooh, miten kaunis meikki! Mä en vaan saa aikaan mitään tuollaista… Näytän juhlassa tismalleen samalta kuin arkenakin – vaikka yrittäisin miten… Tärkein meikkituotteeni on ripsiväri ja sitä laitan ylimääräisen kerroksen juhlaan :D Siinäpä mun vinkkini! Ja tuo ripsari kyllä kiinnostaa – etsin varmasti ikuisesti sitä täydellistä ripsiväriä, jossa olisi kaikki toivomani ominaisuudet… Olen todennut, että aina joku puuttuu. Nyt käytän Sensain 38:a. Näppärä käyttää, eikä leviä, mutta mitään kovin näyttäviä räpsyttimiä sillä ei kyllä saa aikaan…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mulla oli kanssa Sensai 38 käytössä vuosikausia, mutta sitten lopulta aloin pelätä, että puhdistuksen mukana irtoaa ihan liikaa ripsiä. Eikä se lopputuloskaan tuolla ollut kovin kaksinen, vaikka hyvin se kyllä pysyi rapisematta. Sen parhaimman ripsivärin etsiminen taitaa kyllä olla ikuisuusprojekti, mutta kyllä tuo False Lash Epic on hyvin lähellä täydellistä! :)

 2. Avatar Pippa sanoo:

  Helpoin ja nopein kikka on tumma ja näyttävä huulipuna! Kun vanhan säännön mukaan silmämeikin pitää jäädä yksinkertaisemmaksi, niin huulipunan kanssa pääsee nopeasti juhlahumuun ja homman voi hoitaa vaikka auton takapenkillä juhlapaikalle siirtyessä :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Näyttävä huulipuna on kieltämättä se kaikkein nopein ehostuksenpäivitystemppu!

 3. Avatar Laura sanoo:

  Paras meikkivinkkini pikkujoulukauteen on jääkylmät lusikat silmänalusille ennen juhlia ja ripriväriä silmäripsiin. Poskille punaa ja huuliin kiiltoa. Siinä se. Iloinen ilme ja nätisti laitetut hiukset kruunaavat kokonaisuuden. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hyvä muistutit! Täytyykin muistaa pistää kaksi pikkulusikkaa jääkaappiin valmiiksi heti tänä iltana!

 4. Avatar Matilde sanoo:

  Tarvitseeko sitä mitään meikkiä? Ei ainakaan paljoa. Iloinen mieli kun on mukana, niin näyttää kauniilta!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ei siinä tosiaan meikit paljon auta, jos ilme on pahantuulinen ja myrtsi… :D

 5. Avatar Ninneri sanoo:

  No näitä on tullut mietittyä kun juhlakausi taas alkaa! Mun vinkit kuuluu kokonaisuudessaan näin:

  1. Aamulla/ edellisenä iltana hiuksiin kiharat, jotka voi laittaa päivän ajaks löysälle nutturalle ja avata työopäivän päätteeksi nopeasti juhlakuosiin.
  2. Aamulla ekstrapanostus meikkipohjaan: primer ja silmämeikinpohjustusaine on must, päivällä ja illalla on sit helpompi fiksata painelemalla rasvaa paperiin ja lisäämällä vähän puuteria.
  3. Mä luotan pikkujoulukautena klassiseen ”pin up” meikkiin, eli aamulla silmiin valmiiksi mustat kissarajaukset ja vaalea/ruskea luomiväri. Työpäivän päätteeksi meikkiin saa nopeasti lisää potkua kirkkaanpunaisella huulipunalla.
  +
  4. Bileparfyymi mukaan töihin, jota voi sit viimeisenä suihkauttaa päälle ja valmista on! :)

  Samoilla vinkeillä on menty pikkujouluihin niin ravintolan tiskivuoron kuin 8 tunnin toimistopäivän jälkeen, ja hyvin on toiminut :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Loistavat vinkit!!

   Ykkönen on mulla käytössä ihan vakituisesti. Kakkosesta taidan ottaa vinkkiä – ja panostaa pohjustukseen vähän ekstraa juhlapäivän aamuna! Parfyymia en tapaa vaihdella tilaisuuden mukaan, mutta hyvä muistaa pakata se käytössä oleva mukaan töihin. :)

 6. Avatar Sirkku sanoo:

  Kiitos mukavista vinkeistä. Kunnon yöuni ennen juhlia ja sitten jokin uusi huulipuna varmasti piristää ja antaa juhlamieltä.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kyllä! Mikään ei kohota juhlamieltä yhtä hyvin kuin kunnolliset ja tarpeeksi pitkät yöunet edellisenä yönä.

 7. Avatar Teija sanoo:

  Mun vinkki juhliin on yksinkertainen: lisäys klitteriä luomiin nudemeikin päälle, ja tietenkin ripsaria ja tummenpaa sekä näyttävempää huulipunaa (tai kiiltoa) huuliin. Näillä mennään :)

 8. Avatar Xeveliina sanoo:

  Vinkkini ei ole niinkään meikkivinkki, vaan todella edullinen meikin säilytysvinkki! Eli suosittelen ostamaan minipaketillisen savukepapereita sitä hetkeä varten, kun pikkujoulunaama alkaa kiiltää. Mikään ei nimittäin vie naaman kiiltoa niin hyvin pois, kun kevyt painelu sillä paperilla. :) Ja eikun juhlimaan!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Toi on kyllä hyvä! Compact puuterin kerrostaminen koko pitkän illan ajan ei ole todellakaan mikään hyvä idea. :)

 9. Avatar Lenna sanoo:

  Hyvä kikka on opetella tekemään aivan yläripsien tyveen hyvin ohut kajaaliveto, sillä se kehystää kauniisti silmiä ja ”nostaa” katsetta!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Erinomainen kikka todellakin – tosin itselläni ihan päivittäisessä käytössä :)

 10. Avatar Annika.J sanoo:

  Sinulla on upeat ja ihanan luonnolliset meikit. Hyvä kasvorasva, väriä antava huulirasva, kerros ripsaria ja hymy kasvoilla toimii aina.

 11. Avatar Tiina sanoo:

  Mä panostan pikkujoulumeikissäkin kulmiin ja ripsiin. Sen takia kiinnostaakin tuo ripsari. Mutta kysymys: saako sen helposti puhdistettua? Olen kokeillut monia ripsareita ja silmämeikinpuhdistusaineita ja aina vaan joudun hankaamaan enemmän kuin haluaisin. Ei tee hyvää iholle.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Vastaus: kyllä saa. Käytän Cliniquen nestemäistä kasvonpesusaippuaa enkä mitään erillisiä silmämeikinpoistoaineita ja tuo ripsari lähtee täysin ilman hankausta (ja panda-efektiä) ihan tavallisen kasvojenpesun yhteydessä.

 12. Avatar Emilia sanoo:

  Upea meikki! Itse oon tykännyt laittaa pikkujouluihin kimalletta silmäluomiin ja punatut huulet. :)

 13. Avatar Heli Heinonen sanoo:

  Hiukan voimaakkaampi silmämeikki metallinhohteella ja näyttävä huulipuna, niin siinäpä se :)

 14. Avatar Perjantaina bileet sanoo:

  Moi! Vinkki: Luomivärin pohjustusvoide, ettei luomivärit keräänny kasalle illan mittaan ja lisäksi kunnon ripsarilla ripset näyttäviksi koko illan ajaksi.

 15. Avatar Milli sanoo:

  Glitteriä tehosteeksi sen verra kuin kantti kestää!

 16. Avatar sikkuralla sanoo:

  Punainen huulipuna on klassikko ja toimii aina.

 17. Avatar Vickan sanoo:

  Valokynän käyttö pelastaa pikkujoulut

 18. Avatar Bella_ sanoo:

  Pikkujoulukauteen sopii hillitty blingbling, joten luomille glitteriä oman maun mukaan ja muuten tumma silmämeikki. Kulmaluille ja poskipäille sipaus highlighteria ja eikun menoksi!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Highlighter on kyllä ihana – ja itselläni varsin uusi – tulokas, joka antaa ihanasti valoa kasvoille!

 19. Avatar anna s. sanoo:

  Tumma huulipuna ja se on menoa :)

 20. Avatar Sari sanoo:

  Kun silmäpussit on kadotettu pakastinkylmillä lusikoilla, tuplakerros ripsiväriä, sipaus poskipunaa, pirtsakka huulipuna, hymy huulille ja ei ku menoksi.

 21. Avatar Rouva R sanoo:

  Jotain kimalletta meikissä täytyy olla! Ja reilusti ripsiväriä!

 22. Avatar Hopsu sanoo:

  Hei!
  Huolellinen pohjustus ja kimallusta sopivasti. Pippalofiilis kohdilleen ja menoksi.

 23. Avatar hilkka sanoo:

  Glitteriä ja tummat huulet :)

 24. Avatar Nimetön sanoo:

  Puuteripaperia (perhospaperia), saa kiillon pois kevyesti taputellen. Hivenen meikkipohjan korjausta meikkivoiteella, aurinkopuuteria sipaus ja tummempaa luomiväriä :) Ja tietty huulimeikki. Niillä mennään. :D Ja vaniljaista vartalotuoksua vielä suihkaus.

 25. Avatar Kaura sanoo:

  Puuteripaperia (perhospaperia), saa kiillon pois kevyesti taputellen. Hivenen meikkipohjan korjausta meikkivoiteella, aurinkopuuteria sipaus ja tummempaa luomiväriä :) Ja tietty huulimeikki. Niillä mennään. :D Ja vaniljaista vartalotuoksua suihkaus. (lähti liian aikaseen äskeinen kommentti illman yhteystietoja :/)

 26. Avatar Minka sanoo:

  Paras vinkki on se, että ei ole pakko meikata jos se ei tunnu omalta jutulta, jos et ehdi tai jos ei juuri sillä hetkellä huvita. Juhlissakin saa olla meikittä, meikkaaminen ei ole mikään kansalaisvelvollisuus. Meikkaa vain jos on kivaa meikata!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihan totta! Se, että on hyvä ja iloinen mieli, on kyllä kaikkein tärkeintä – ei se, että pakolla tekee jotain, mitä kaikki muutkin :)

 27. Avatar Mirkku sanoo:

  Upea huulipuna ja/tai -kiilto. Niitä ei arkena tule käytettyä joten niillä nostatetaan fiilistä. Ja sitten vielä hymy niille huulille, siitä ne juhlat lähtee!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Just tuo, että tekee jotain vähän tavallisesta arjesta poikkeavaa, nostattaa kyllä tosiaankin juhlamieltä.

 28. Avatar tiiu sanoo:

  En juurikaan itse meikkaa joten sen kummempaa ohjetta en osaa antaa. Hyvä pohjustus on kuitenkin tärkeää.

 29. Avatar pauliina sanoo:

  Kirkasta tai tummaa huulipunaa, (mikä ei kuulu normipäivään), glitteriä kynsiin ja näyttävät korut. Juhlamieli mukaan ja menoks!

 30. Avatar piitu sanoo:

  En oikein muuta vinkkiä osaa sanoa kuin korosta parhaita puoliasi!

 31. Avatar heidil sanoo:

  Itse satsaan myös kynsiin. Jotain erikoista ja värikästä ja näyttävää!

 32. Avatar Aikku sanoo:

  Tuhkimotippaa tai muuta liftaavaa,ainakin silmän ympärille laittaa hän. Kauneuspilkun paluuta odottelen, josko vaan laittaisin tänä vuonna kirkkaanpunaisten huulien lisäksi.Ja silmäniskuja runsaasti :).

 33. Avatar Jansku sanoo:

  Mun ( ja näköjään monen muunkin) paras vinkki on tumma huulipuna. Oon itse ihastunut luumun sävyyn nyt niin paljon että käytän sitä arkenakin :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Luumu huulipuna on kyllä niin upeaa – mutta omasta mielestäni muutenkin kapeat huuleni alkaa näyttää ihan viiruilta tumman huulipunan kanssa ja siksi pitäydyn kirkkaissa punaisissa. :)

 34. Avatar Anne sanoo:

  Paras meikkivinkkini pikkujouluihin on se, että tee se minkä osaat ,mutta tee se hieman paremmin &huolellisemmin kuin yleensä.(Eli ei ehkä kannata lähteä kokeilemaan ekaa kertaa jotain ihanaa uutta meikkileikkiä 30min ennen lähtöä. .. )
  Sen lisäksi kevyt sipaisu valopuuteria, tai mitä vaan mikä saa oman olon erityisen hehkuvaksi ja naiselliseksi ja juhlalook on valmis.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Pitäisi kyllä tosiaan aina muistaa, että jos haluaa kokeilla jotain uuttaa, kantsii harjoitella ainakin kerran pari etukäteen, ettei mene hermot sitten juhlapäivänä.

 35. Avatar sarita sanoo:

  Omaan pikkujoulumeikkiini kuuluu näyttävät silmät ja huulissa jotain oikein punaista.

 36. Avatar ninni sanoo:

  Tänä vuonna aioin satsata irtoripsiin, saa nähdä miltä näyttävät!

 37. Avatar ansu88 sanoo:

  Ihan perusmeikki mutta tee kaikki paremmin ja käytä enemmän värejä.

 38. Avatar Elise H. sanoo:

  Vinkkini on huolellinen pohjustus ja näyttävä tumma silmämeikki :)

 39. Avatar Maikki sanoo:

  Arjessa arastelen voimakkaan ja näyttävän värisen huulipunan käyttöä, vaan suosin enemmän nudesävyjä, mutta juhlaan panostan nimenomaan näyttävään huulimeikkiin.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Juuri se, että muuttaa vähän totuttua, antaa kyllä itselleni kovasti potkua juhlamieleen. :)

 40. Avatar sari sanoo:

  Hilpeä fiilis ja lisää punaista huulipunaa, siinä pikkujouluun vinkit.

 41. Avatar Anna sanoo:

  Itselläni se on ainakin ehdottomasti punainen huulipuna! :)

 42. Avatar Sonja sanoo:

  Punainen huulipuna ja huoliteltu lookki. Itsellä eroaa ainoastaan huulipunan ja luomivärin osalta arkimeikkiin.

 43. Avatar Petra sanoo:

  Paras meikkivinkkini on mattahuulet ja kunnon highlighterit poskipäille :)

 44. Avatar Kata sanoo:

  Juhlameikkiin strobingia ja lopuksi koko setin viimeistely jollain tähän tarkoitukseen sopivalla meikin kiinnitys suihkeella. Kestää bailata vaikka koko päivän.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mitään meikinkiinnityssuihkeita en olekaan testannut! Pitäisi varmasti tutustua. :)

 45. Avatar Anu sanoo:

  Pikkujouluissa haluan kuulaan ihon eli ulkoilua ennen meikkiä. Hyvä huulipuna on myös aivan ehdoton juttu : )

 46. Avatar mirva_h sanoo:

  Hyvä puna ja rajaus ja ehkä jotain hohdetta tai glitteriä.
  Rajauksella tarkoitan silmiä en pääse kännykkä korjaan tekstiä.