Tuoksun viettelevä voima + mieletön BOSS arvonta!

sunnuntai 11. joulukuun 2016

BOSS The Scent for Her

Tiedän, että monet vaihtelevat käyttämiään tuoksuja tilanteen ja fiiliksen mukaan. Joillakin parfyymi vaihtuu vuodenaikojen tahdissa ja tiedän ainakin yhden, jonka mielestä tuoksun pullon tulee matsata asuun. Itse en ole mikään näistä tyypeistä. Vaihdan tuoksua vain harvoin ja silloinkin merkatakseni uutta elämänvaihetta tai ainakin pyrkimystä siihen. Tästä syystä jokainen käyttämäni tuoksu on täynnä muistoja, fiiliksiä ja tunteita. En tarvitse kuin pienen nuuhkaisun jotain aiemmin käyttämääni parfyymia, kun lennähdän välittömästi siihen elämänvaiheeseen, jolloin tuoksu oli käytössäni. Toteutettu yhteistyössä BOSSin kanssa.

Juuri nyt olen täynnä muutoksia olevassa elämänvaiheessa. Takana on pitkä raskas kausi, mutta nyt tunnen taas pikkuhiljaa olevani oma itseni. BOSSin uusi The Scent for Her -tuoksu on jännittävä, viettelevä ja puoleensavetävä – tismalleen juuri sellainen kuin haluan kuvitella olevani!

Taisin olla ihastunut The Scent for Her -tuoksuun jo ennenkuin ensimmäinenkään hurmaava nuuhkaisu oli ehtinyt nenääni asti. Päällimmäisenä siinä on naisellisen eleganttia hunajalla kuorrutettu persikkaa sekä raikasta freesia. Syvemmältä paljastuu osmanthuskukkaa ja paahdettua kaakaopapua. Täydellinen kombinaatio herkkyyttä ja vahvuutta – samoja asioita, joita arvostan myös pukeutumisessa.

Nyt olen käyttänyt The Scent for Her -tuoksua vähän reilun kuukauden ja olen niin tyytyväinen. Jotenkin tuntuu, että uusi elämäntilanteeni ja kaikki, mitä toivon saavuttavani, on tullut askeleen lähemmäksi vain siksi, että tuoksu antaa kepeää itsevarmuutta ja luottamusta siihen, että tiedän mitä teen.

BOSS The Scent for Her

Mitä tuoksua missäkin elämänvaiheessa käytän, ei ole todellakaan itselleni mikään pikkujuttu. Ja miten voisi ollakaan, sillä elämäni on vähintään kertaalleen mullistunut aivan totaalisesti vain käyttämäni parfyymin vuoksi. Haluatteko kuulla, miten kävi?

Tämä tarina on tosi.

Olin joskus lukioaikoina aivan hurjan ihastunut yhteen komeaan, hauskaan, ystävälliseen, tummaan kuntosaliohjaajaan. Kävin salilla treenaamassa melkein joka päivä, jotta saisin mahdollisuuden ”törmätä sattumalta” ihastukseni kohteeseen – ja ehkä jopa vaihtaa muutaman sanan.

Jokaista kuntosalikäyntiä edelsi viimeisen päälle suunniteltu kaunistautumisprosessi. En missään tapauksessa halunnut näyttää miltään pakkelimisulta, joten tasapainoilu luonnollisen freesin olemuksen ja huomaamattoman ehostuksen kanssa oli tosi tärkeää. Kaikkein eniten panostin kuitenkin siihen, että tuoksuin hyvältä ja raikkaalta.

Tarkoin valikoitu EdP toimi mielestäni täydellisenä huomionherättäjänä muuten aika karun tuoksuisessa ympäristössä.

BOSS The Scent for Her

Ja kuinka oikeassa olinkaan! Yhtenä aurinkoisena alkusyksyn lauantaina olin treenaamassa melko aikaisin aamulla. Olin juuri täysin keskittynyt pinnistelemään jalkaprässissä, kun kuulin jonkun sanovan takaa ”sinäkö se olet, joka täällä tuoksuu niin hyvälle?”. Kiemurtelin ulos laitteesta sydän tykyttäen ja ajattelin, että nyt se on se unelmieni kuntosaliohjaaja vihdoinkin. Mutta ei…

Painojen takaa vilkkui kaksi nauravaista sinistä silmää, joiden tunnistin kuuluvan puolitutulle, ”siinä toisessa isossa lukiossa” koulua käyvälle pojalle. Olimme nähneet muutamia kertoja, mutta emme varsinaisesti tunteneet. Huomasin miettiväni, että edellisestä tapaamisestamme oli pakko olla aika kauan, sillä tyypistähän oli kuoriutunut sporttinen, hurmaavasti hymyilevä ja kaikin puolin puoleensavetävä nuori mies.

Aloimme jutella niitä näitä ja pian tajusimme, että kumpikaan ei oikein enää malttanut jatkaa treeniä. Totesimme melkein yhteen ääneen, että eiköhän lähdetä sen sijaan Pyynikille kävelemään, kun on niin upea ilmakin. Kävelylenkki muuttui munkkikahveiksi näkötornilla, leffaillaksi ja siitä kuukausiksi, jolloin olimme täysin erottamattomat.

Nuoruuden suurien rakkauksien ei kai ole tarkoituskaan kestää ikuisesti. Meidän tarinamme päättyi siihen, että hän muutti perheineen ja nauravine silmineen Jenkkeihin. Aluksi yritimme pitää yhteyttä, mutta silloin – aikana ennen sähköpostia ja Skypeä – se kävi sen verran työlääksi, että viestittely hiipui pikkuhiljaa ja loppui jossain vaiheessa kokonaan ilman mitään sen kummempaa dramatiikkaa.

Välillä yhä toisinaan mietin, että mitähän hänelle mahtaa kuulua.

BOSS The Scent for Her

Tuoksulla on valtava voima – se voi muuttaa koko elämän niinkuin minulle kävi. BOSSin The Scent for Her hehkuu ylellisen naisellista eleganssia ja lämpöä, joka vahvistuu tasaisesti, kuten parhain viettelys – viehätyksestä viettelyyn, päätyen lopulta koukuttavaan riippuvuuteen.

Olen miettinyt paljon, millaiseksi haluaisin ensi vuoden muodostuvan. Useimmat asiat kietoutuvat siihen, että mitä ikinä tapahtuukaan, haluan tuntea intohimoa, innostusta, huumaa ja miksei myös koukuttavaa riippuvuutta, mikäli tielleni osuu tarpeeksi hyviä juttuja. Jos haluat samoja asioita elämääsi, niin The Scent for Her -tuoksua on saatavilla tietoni mukaan ainakin Sokokselta.

BOSS The Scent for Her

 

Nyt on todella hyviä uutisia, sillä juuri tällä hetkellä avautuu:

UPEA ARVONTA!

Haluaisin kuulla teidän tuoksumuistojanne – aihe kiehtoo minua kovasti. Ja tiedättekö mitä!? Kaikkien tämän postauksen kommenteissa tuoksumuistonsa jakaneiden kesken arvotaan aivan mielettömän upea tuoksupaketti, joka sisältää BOSSin The Scent -tuoksun miehille ja The Scent for Her -tuoksun naisille.

Kilpailuun voi osallistua sunnuntaihin 18.12. klo 23.59 asti kertomalla oman tuoksumuistonsa. Tarkemmat kilpailuohjeet voi käydä tsekkaamassa täältä.

lifie-logo-rgb-1

Yhteistyössä BOSS


99 Responses to “Tuoksun viettelevä voima + mieletön BOSS arvonta!”

 1. Avatar ansu88 sanoo:

  Ensimmäisen poikaystävän tuoksu on se parhaiten mieleen jäänyt :)

 2. Avatar heidil sanoo:

  Paras muistoni on kun sain ensimmäisen hajuveteni ja se tuoksui niiiin hyvälle!

 3. Avatar anu sanoo:

  Tykkään tuoksuista tosi paljon. Osaan nimetä läheisilleni ”nimikkotuoksuja”. Ne voivat olla tuoksuja, joita he ovat käyttäneet kauan sitten, mutta edelleen tunnistaessani tuoksun tulee mieleeni läheinen ihminen ☺ . Kiinnostuin tästä Bossin tuoksusta sun jutun perusteella. Sattumalta ystävälläni oli pullo tätä kylpyhuoneessaan ja pääsin tuoksuttelemaann hajuvettä. Ihana tuoksu! Tuoksujen kauhumuisto liittyy Body Shopin vanilja tuoksuun, jonka haju täytti lukiomme sisätilat. Huh!

 4. Avatar hilkka sanoo:

  Ei tule mieleen muistoja mistään tietyistä hajuvesistä. Mutta muunlaisista tuoksuista kylläkin, kuten esimerkiksi pullan tuoksusta saan aina mieleeni mummini joka leipoi parhaimmat pullat :)

 5. Avatar SoileK sanoo:

  Tuoksut ovat minulle tärkeitä, vaihtelen tuoksua usein: kukkaisesta myskiseen ja kaikkea siltä väliltä. Minullakin on muisto nuoruusvuosilta: poikaystävä käytti Kouros-merkkistä tuoksua ja kun hän ei ollut paikalla tuoksuttelin sitä itselleni ikävän karkottamiseksi. Mielestäni se onkin ns. unisextuoksu…

 6. Avatar lilianna sanoo:

  Laura Bigotin Laura -tuoksu on sellainen 20-vuotiaan minäni tuoksu,joka nostaa sen ajan muistot pintaan.

 7. Avatar Minnea sanoo:

  Meillä on vieläkin se vanha tyhjä tuoksu kaapissa, jonka sain poikaystävältä ensimmäiseksi joululahjaksi. Oma tuoksuni on jo useamman kerran vaihtunut, mutta aina välillä käyn tuoksuttelemassa tuota vanhaa tuoksua, ja muistelen aikaa, kun tapasimme :)

 8. Avatar piitu sanoo:

  Paras tuoksu on ehdottomasti kielo! Niitä on pakko käydä aina juhannukseksi keräämässä jos kukinta sattuu kohdilleen.

 9. Avatar Mirjam sanoo:

  Oi,olen niin samaa mieltä,että tuoksua ei vaihdeta kevein perustein,mutta toisaalta olen myös huomannut,että entiseen ei ole paluuta tuoksunkaan kohdalla.

 10. Avatar sarita sanoo:

  Ehkä parhaiten on mieleen jäänyt ne kaikki lahjaksi saadut epämieluisat tuoksut joita ei kuitenkaan kehtaa viskata roskiinkaan.

 11. Avatar Riitta Seppänen sanoo:

  Olen käyttänyt Givenchyn Ysatista aina Kreikan-matkoillani. Jos vaan nuuhkaisenkin sitä, tulee ihanat matkat mieleeni

 12. Avatar Katya sanoo:

  Moni tuoksu tuo mieleen rakkaat henkilöt!

 13. Avatar PM sanoo:

  Käytin pitkästä aikaa tuoksua, mitä käytin kun olin raskaana ensimmäistä kertaa. Ah mitkä muistot!

 14. Avatar Sanna sanoo:

  Olin saanut lahjaksi kihlatultani unelmoimani Escadan kesäisen parfyymin. Unohdin sen lavuaarin reunalle ja kissamme pudotti sen lattialle. Pullo särkyi. Voi kamala sitä hajua. Se levisi myös muihin huoneisiin. Matto imi osan ja osa meni listojen väliin. Meni yli viikko, ennen kuin haju alkoi vähääkään hälvetä, vaikka kuinka siivosi. Hajuvesi-pesuainecoctail ei myöskään ole nenäystävällinen haju. Hävetti aina kun vieraita tuli. Niin siitä ihanasta tuoksusta tuli äklötys, enkä vieläkään pysty käyttämään ainoatakan vähääkään samalle tuoksuvaa hajuvettä.

 15. Avatar ami sanoo:

  vakkarituoksuni on marc jacobsin daisy, joka menee aina :) kuitenkin nyt on jäänyt tuoksujen käyttö vähemmälle, mutta ilmeisesti hyvä hoitoaine ajaa saman asian: oli hauskaa kun paras kaveri alkoi nuuskutella ilmaa, että mikäs tuoksuukaan näin hyvältä. no se oli mun tukka!

 16. Avatar ninni sanoo:

  Ehkä hajuvesiä enemmän jää mieleen esim hoitoaineiden tuoksut, varsinkin jos se on tosi hyvä!

 17. Avatar SusannaS. sanoo:

  Sanoisin että Ruotsinlaivalla taxfreessä ensimmäiset tuttavuudet.

 18. Avatar Kati sanoo:

  Tuoksumuistot menee kyllä sinne nuoruuteen, jolloin tuoksuja alkoi käyttämään. Jostain syystä silloin nuorena tuli käytettyä hirveän raskaita tuoksuja; myskiä, Poison, Oscar de la Renta… Nykyisin on huomattavasti keveympiä tuoksuja.

 19. Avatar ~HeliS~ sanoo:

  Nuoruudessa käytin paljon Lancomen Tresor tuoksua. Sitä minulla oli silloinkin kun nykyisen mieheni tapasin. Myöhemmin hän on paljastanut, että on kiinnittänyt aina huomiota naisiin joilla on ollut tuota kyseistä tuoksua..

 20. Avatar Mirkku sanoo:

  Nuoruudestani on jäänyt mieleen Jean Paul Gaultierin ”miespullo”, jota tyttökavereiden kesken kutsuimme ”naiset polvilleen” -tuoksuksi. Kehuimme ja huokailimme sen perään niin että useampikin miespuoleinen kaveri vakuuttui ja osti sitä itselleen. Edelleen kun haistan sen ohimennen jossain, se on nostalgisen huokauksen paikka :D

 21. Avatar Patricia sanoo:

  Nuoruudestani on jäänyt mieleen halpis merkki nimeltään Date. Kaikki käytti niitä tuoksuja silloin.

 22. Avatar Sari P sanoo:

  Suosikkituoksuni on yhä Diorin J’Adore. Käytin sitä, kun tapasin mieheni. Ja kun menin myöhemmin hänen kanssaan naimisiin. Kohta on 10-vuotishääpäivä eikä tarvitse arvata, mitä tuoksua aion laittaa silloin :D

 23. Avatar Larppa sanoo:

  Tommy Girl-tuoksusta tulee vahvasti mieleen teiniaikojen kesät, voi että! :D itselläni ei tuota tuoksua ollut, mutta sain kaverilta aina laittaa kun olimme lähdössä liikenteeseen.

 24. Avatar MARJA-LIISA sanoo:

  Aikaisimmat muistot on varmaankin Ruotsinlaivoilta, kun taxfreessä voi ihmetellä tuoksujen ihmeitä.

 25. Avatar Sirkku sanoo:

  Kyllähän ruotsin laivoilta taitaa täälläkin olla tuoksu muistot!

 26. Avatar Sari Oulusta sanoo:

  Suosikkituoksuni on Nina Riccin L’air de Temps. Harvoin enää käytän hajuvesiä, mutta jos jossakin tunnistan tuon tuoksun, nuoruusmuistot pyörähtävät mieleen kuin elokuva;).

 27. Avatar Karlisa sanoo:

  Calvin Klein Erernity, Nina Ricci L’air du Temps klassikkotuoksut ovat seuranneet minua jo vuosikymmeniä.

 28. Avatar klaara sanoo:

  Varhaisin muistoni on lapsuudesta kun sisarusten kanssa käytiin tuoksuttelemassa äidin parfyymia, joka oli pieni pullo mustassa samettipussissa. Merkkiä en muista, tuskin sitä edes katsoimme.

 29. Avatar Anne L. sanoo:

  ihan ensimmäisen tuoksun sain joululahjaksi ruotsissa asuvilta kummeiltani vuonna 1970. En muista tuoksun nimeä mutta muistan tuoksun. Minulla oli midi pituinen talvitakki jossa turkisreunainenhuppu johon supsautin tuoksua. Tunsin olevani talvinen jääprinsessa tuoksun kera.

 30. Avatar marja leena sanoo:

  80-luku YSL Opium ei unohda koskaan.Nyt Lancome La vie est belle.Ihanaa joulun odotusta.t. Marja Leena

 31. Avatar Minna sanoo:

  Äitini lempituoksu oli Chanel 5, jota hän käytti melkoisen säästeliäästi ja oikeastaan vain erityistilanteissa kuten jouluna ja juhlissa eli niinä hetkinä, jotka lapsena mielsin muutenkin ihaniksi. Ollessani 19 vuotias äitini kuoli hyvin nopeasti edenneen sairauden seurauksena.

  En muistanut koko hajuvettä ennen kuin kävin kirpparilla muutama vuosi takaperin ja eräällä ständillä oli myynnissä juuri samanlainen pieni pullo Chanel vitosta. Nuuskuttelin pulloa ja BUM, kyyneleet alkoivat virrata vielä 30 vuoden jälkeenkin. Oli sanomattakin selvää, että se pieni pullo sai uuden omistajan ja on nyt kylpyhuoneeni paraatipaikalla muistuttamalla jostakin, jota kukaan ei haluaisi koskaan menettää -äidinrakkautta.

 32. Avatar Miukkis sanoo:

  Minun nostalginen tuoksumuistoni ajoittuu 90-luvulle, jolloin olin yläaste-ikäinen teini ja opettelin hajuvesien käyttöä. Tuolloin ”in” oli ihan tavan ruokakaupoissakin myytävät Date tuoksut. Jokaisella Date tuoksulla oli oma väri ja pakkauksessa naisen kuva ja tuoksu oli naisen nimi. Pamela (sininen), Mikaela (pinkki), Felicia (punainen) ja Susan (keltainen). Näistä suosituin omassa kaveriporukassani oli tuo Felicia (punainen). Voin melkein vieläkin tuntea tuon tuoksun :) Onkohan muisto ensimmäisestä hajuvedestä lähes yhtä pysyvä, kuin muisto ensirakkaudesta?

 33. Avatar Justiina sanoo:

  Teiniaikana käyttämäni myskin tuoksuinen hajuvesi sai silloisen poikaystäväni pään pyörälle,
  edelleen se tuo ne huolettomat ajat mieleeni.

 34. Avatar susanna t sanoo:

  ralph laurenin romance oli ensimmäinen tuoksurakkaus johon sitten ei teinityttönä ikinä ollut varaa vaan joutui tuoksuttelemaan sitä aina kaupassa <3

 35. Avatar Donja sanoo:

  Kun olin lapsi, isäni kulki pitkään viikot reissutöissä eri puolilla Suomea, ja myös Ruotsissa ja Tallinnassa. Ruotsinlaivalta hän toi äidille useammankin hajuveden, joita me tytöt sitten tuoksuttelimme. Yksi tuoksuista oli Chanel 5. Muistaakseni joukossa oli myös joku Cotyn tuoksu sekä Madame Rochas. Joskus myöhemmin olen miettinyt, millä perusteella isä tuoksut valitsi, tuskin itse, ehkä joku innokas myyjä tuputti tuotteita.

 36. Avatar Donja sanoo:

  Kun olin lapsi, isäni kulki pitkään viikot reissutöissä eri puolilla Suomea, ja myös Ruotsissa ja Tallinnassa. Ruotsinlaivalta hän toi äidille useammankin hajuveden, joita me tytöt sitten tuoksuttelimme. Yksi tuoksuista oli Chanel 5. Muistaakseni joukossa oli myös joku Cotyn tuoksu sekä Madame Rochas. Joskus myöhemmin olen miettinyt, millä perusteella isä tuoksut valitsi, tuskin itse, ehkä joku innokas myyjä tuputti näitä tuotteita.

 37. Avatar sikkuralla sanoo:

  Poikaystäväni osti minulle eräänä keväänä ihanan Bossin tuoksun. Se tuoksu tuo aina mieleen kevään. Käytän samaa tuoksua edelleen.

 38. Avatar ReK sanoo:

  Reilu kymmenen vuotta sitten kävin kummivanhempieni kanssa Madeiralla ja paluumatkalla he ostivat minulle koneesta Escadan kesätuoksun. Voi se oli teinitytön mielestä ihana! Edelleenkin mieli tekisi sitä nuuhkutella, mutta eipä ole näkynyt uusintatuotannossa.

 39. Avatar pauliina sanoo:

  kyllähän ensimmäisen suuren rakkauden kouros-tuoksu on mieleen jäänyt. jos kouroksen tuoksu jostain nenääni leijailee, palaan muistoisani kolmen vuosikymmenen takaiseen aikaan. :)
  en toki siihen aikaan haikaile mutta kouros-tuoksua en voisi miehelleni ostaa, se kuuluu niin selkeäsi eri aikaan ja eri miehelle.

 40. Avatar Elise H. sanoo:

  Olen aina käyttänyt muutamaa hajuvettä fiiliksen mukaan vuorotellen, eli minulle ei ole oikeastaan päässyt syntymään tuoksumuistoja esim. tiettyihin elämänvaiheisiin liittyen.
  Tuo Bossin tuoksu vaikuttaa aivan ihanalta, olen innolla mukana arvonnassa :)
  Mukavaa joulun odotusta! :)

 41. Avatar Heli sanoo:

  Näin joulunaikaan ehdoton ykköstuoksu on hyasintti vuosi toisensa jälkeen. Tosin hyvä parfyymi on käytössä ympäri vuoden. Olen jumiutunut pariin vakiotuoksuun, tämä olisi hyvä uusi vaihtoehto!

 42. Avatar Kata sanoo:

  Mieheni käyttämä Boss tuoksu on jokin sellainen, joka saa polvet notkahtamaan aina vain. Itse olen käyttänyt jo useamman vuoden chanelin chance eau tendre tuoksua. En ole kyllästynyt ja se on harvinaista. Kehujakin olen tästä tuoksusta saanut usein.

 43. Avatar SallaR sanoo:

  Minulle tuoksuihin liittyy vahvasti tunnemuistoja ajasta, jolloin käytin kutakin tuoksua. Vaikka tuoksu olisi mielestäni edelleen kuinka hyvä tahansa, en osaa palata käyttämään ”vanhaa” tuoksua. Näin ollen hajuvesisuosikkini elävät koko ajan, tällä hetkellä käytössä on Versacen hajuvesi. Luulen, että Hugo Boss olisi oikein hyvä vaihtoehto seuraavaksi hajuvedekseni, etenkin kun mieheni kautta merkki on jo tuttu. :)

 44. Avatar Annika sanoo:

  Mä oon aivan samoilla linjoilla hajuvesien suhteen! Tietyt tuoksut sopivat tiettyihin tilanteisiin. Tuoksuista myös tulee muistoja erityisistä tilanteista tai tietyistä elämänvaiheista <3 Ennen hajuveden valinta tapahtui lähes summamutikassa ja sen sai kyllä huomata jälkeenpäin...

 45. Avatar Meeri sanoo:

  Tuoksut muistuttavat minua vahvasti eri elämäntilanteista. Muistan vieläkin miltä mieheni tuoksui, kun tavattiin ensimmäisen kerran ja jos törmään tuohon tuoksuun jossakin, jään lähes nuuskimaan leijailevaa tuoksua ja mietiskelemään noita vuosia. Nyt vuodenvaihteen jälkeen minulla alkaa todella uusi vaihe elämässä ja moni tuttu ja turvallinen asia jää taakseen, joten nyt jos milloin olisi aika vaihtaa uuteen tuoksuun ja uuteen minään.

  Ihanaa joulua sinulle!

 46. Avatar Milla sanoo:

  Poikaystävältä saadut tuoksut ovat kyllä jääneet parhaiten mieleen! Vaikka jokin tuoksu ei olisi ollut ehkä JUST SE, jonka itse ajatteli seuraavaksi hankkivansa, niin on ollut kiva käyttää tuoksuja, jotka oma rakas on valinnut just sulle. <3

 47. Avatar Minna sanoo:

  Joulu on muistojen ja tuoksujen aikaa, nytkin tuoksuu saaristolaislimppu! Jouluaattoaamun kinkun tuoksu…. ❤

 48. Avatar Eve sanoo:

  Parhaat muistoni tuoksuihin liittyvät lapsuuteen, kun mummolassa parasta oli päästä tuoksuttelemaan mummon upeita hajuvesipulloja, joihin koskeminen oli ehdottomasti kielletty, sillä tuoksut olivat niin kalliita. Joka kerta sain valita yhden tuoksun jota ihan pikkuriikkisen suihkautettiin kaulalle. Ja kyllä siitä sitten oltiinkin ylpeitä :)