BOSS-tuoksuarvonnan voittaja

perjantai 23. joulukuun 2016

BOSS The Scent for Her

Suuret kiitokset kaikille blogini BOSS-tuoksuarvontaan osallistuneille!

Kylläpäs olikin aivan mahtava päästä lukemaan niin monia ihania ja koskettavia tuoksumuistoja. Ylipäätään tuli sellainen olo, että kaikenlaisilla hajuilla on suora yhteys alitajuntaan – ja vain yksi pieni nuuhkaisu voi viedä todelliselle aikamatkalle.

Perinteinen blogi-onnetar, random.org, arpoi kaikkien vastausten keskuudesta voittajan, joka saa palkinnoksi upean BOSS-tuoksupaketin. Paketti sisältää sekä BOSS Scent että BOSS Scent for Her -tuoksut.

Onnettaren suosiossa oli tällä kertaa nimimerkki MINNA vastauksellaan:

”Joulu on muistojen ja tuoksujen aikaa, nytkin tuoksuu saaristolaislimppu! Jouluaattoaamun kinkun tuoksu…. ❤”

Lämpimät onnittelut voittajalle!

Voitosta on ilmoitettu myös sähköpostilla, mutta mikäli voittajaa ei tavoiteta säällisen ajan kuluessa, suoritetaan uusi arvonta (yleensä aikaa reagoimiseen on noin viikko, mutta nyt ihmiset saattavat olla lomareissuilla ja nettipaastolla, joten aikaa on pidennetty).


2 Responses to “BOSS-tuoksuarvonnan voittaja”

  1. Avatar Minna sanoo:

    Onnellinen voittaja on ilmoittautunut aivan upean arvontavoiton vastaanottajaksi! ❤ Ihanaa Joulunaikaa Mintulle ja muillekin blogin seuraajille…