Sisustussuunnitelmia, outoja unia ja alekoodimuistutus

sunnuntai 22. tammikuu 2017

Granit SS17

Ihan ensimmäisenä muistutus: Huomenna alkaa neljän kuukauden pituinen ”Unelma Itsestä” -nettivalmennus. Odotan itse kovasti, että pääsen tositoimiin –  työkirjaa on tullut selailtua sormet syyhyten. Vielä ehtii mukaan ja alekoodi Minttu20, jolla valmennuksesta saa 20 % alennuksen, on voimassa tänään ja koko maanantain.

Kaikenlaista muutakin on tänä viikonloppuna tullut puuhailtua – eli ihan koko aikaa en ole viettänyt Unelma Itsestä -työkirjaa pläräten. Karkki oli pikavisiitillä käymässä hyvän ystävänsä häissä, mutta ehti onneksi hengailla vähän myös äiskän kanssa. Viime yönä ei tullut paljoa nukuttua, kun jumahdin katselemaan suoraa lähetystä Washington DC:stä naisten marssista. Todella vakuuttavaa ja monta kertaa oli kyllä tippa linssissä kaikkea sitä yhteisöllisyyttä ja girl poweria todistaessa.

Edellisenä yönä nukuin aivan mainiosti, mutta näin niin kertakaikkiaan kummallisia unia, että vielä aamullakin olo oli ihan hämmentynyt. Tein sellaisen päätöksen, että nyt kahdeksan vuoden jälkeen käsin tiskaaminen saa riittää ja tilasin meille astianpesukoneen! Onhan se vähän hassua, että juuri nyt, kun lapsetkin on muuttaneet pois kotoa, mutta vastaan tuli tarjous, josta en voinut kieltäytyä. Olen erittäin tohkeissani uudesta kotiapulaisesta (joka ei siis ole vielä edes saapunut), mutta että näen koko yön unia astianpesukoneista, on ehkä vähän liioittelua! Mitähän alitajuntani yrittää kertoa?

Kävin myös Granitin lehdistötilaisuudessa tsekkailemassa tämän kevään uutuuksia. Sain tosi paljon inspiraatiota ja varmasti yhtä sun toista tulee hankittua omaan kotiin. Esim. tuollainen ekan kuvan tekstitaulu olisi aika hauska. Siihen voisi kirjoitella kaikkia siirappisia tsemppilauseita ja hengennostatussloganeita. Tosin Happy Cleaning tulisi tuskin kuulumaan valikoimaani. Haha!

Granit SS17

Granitin kylppärikosmetiikka on ihan tämän kevään uutuus. Simppelit pakkaukset ja luonnonläheiset tuoksut sopivat hyvin yhteen muun tyylin kanssa. Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt kivaa korvaajaa vuosikausia käyttämälleni Body Shopin pinkki greippi -suihkusaippualle, johon olen kertakaikkiaan kyllästynyt – eikä Body Shopkaan tunnu enää ihan samalta kuin ennen.

Sekä Citrus että Wood -tuoksut saippuoissa ovat ihanan raikkaat. Lisäpisteitä tuotteiden luonnonmukaisuudesta ja orgaanisista raaka-aineista.

Granit SS17

Lamppujakin olen katsellut jo jonkin aikaa sillä silmällä. Granitin hiekkakivestä valmistettu kattolamppu antaa aivan ihanan pehmeän valon ja varjostimen himmeän lempeä pinta on todella kaunis. Ihan makuuhuoneeseen tuota en kuitenkaan osaa ajatella, joten varmaan täytyy laajentaa sisustusprojektia myös muihin huoneisiin.

Granit SS17

Hauska uutuus on myös taiteilija Emilia Ilken kanssa yhteistyössä toteutettu seinäkalenteri. Vuosi on tosin jo alkanut, mutta jokaisen kuukauden sivu on irroitettavissa omaksi taideteoksekseen.

Granit SS17

Granitin rouheat savi- ja betoniruukut ovat kestosuosikkeja. Nyt valikoimaan on tullut kaksi erikokoista epäsäännöllisen muotoista marmorivatia. Himmeäksi jätetty pinta ja rouheat muodot puhuttelee allekirjoittanutta huomattavasti enemmän kuin marmoriin materiaalina useimmin yhdistetty hienosteleva kiiltävyys.

No, ensin olisi kyllä vielä tiedossa ihan silkkaa raivaushommaa täällä meillä. Vasta sitten voi alkaa ajatella, josko voin perustella itselleni vielä yhden uuden vadin hankintaa.


2 Responses to “Sisustussuunnitelmia, outoja unia ja alekoodimuistutus”

  1. Avatar Jade sanoo:

    Kuule, sama tilanne ”rahikaisella”. Vasta keski-iässä sain ensimmäisen astianpesukoneeni ja se on ihanaa arjen luksusta (vaikka monelle se on niin itsestäänselvyys). Ja tiedätkö mikä siinä on kaikkein ihaninta? Sen hiljainen, tasainen hurina vaivuttaa ihanasti uneen sohvalle sunnuntai-iltapäivänä ulkoilun ja hyvän lounaan jälkeen… hrrrr…. Minua alkaa aina nukuttaa myös käydessäni kylässä paikassa, jossa ruokailun jälkeen laitetaan astianpesukone päälle. Noloa.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Haha! Saas nähdä kuinka meikäläisen käy! Mutta odotan tosiaan kuin kuuta nousevaa, että saisin tiskarin nyt kotiin, kun päätös on kaiken vatvomisen jälkeen tehty. Uskon sen parantavan elämänlaatua huimasti ja toivottavasti muistan arvostaa laitteen mukanaan tuomaa helppoutta ja arjen luksusta vielä pitkään eteenpäin. :)