Lempparivillapaidassa

perjantai 17. helmikuu 2017

Minttu 15.2.2017

Joskus kohdalle osuu sellainen vaate, että kun sen on kerran laittanut päällensä, ei enää mitään muuta haluaisi pitääkään. Melkein täytyy laittaa kalenteriin ruksi niille päiville, jolloin se on ollut toimistolla, ettei nyt sentään ihan kovin monena päivänä viikossa ilmestyisi paikalle samoissa vetimissä. Lempparivaate tuntuu aina hyvältä valinnalta. Toisaalta se on turvavaate, mutta toisaalta se päällä olo on sen verran fiksu, ettei ole tarvetta kadota täysin kulisseihin.

Ihan aina ostohetkellä ei voi olla täysin varma, tuleeko vaatteesta lemppari vai ei. Ihastuin H&M x Kenzo -malliston mustaan, postimerkkimäisillä aplikaatioilla koristeltuun neulepaitaan jo valikoimaa netissä selaillessani. Silloin en vielä voinut aavistaa, että hankinnasta tulee niin rakastettu, että mielelläni pistäisin sen päälle vaikka joka päivä!

Minttu 15.2.2017

Asu on tosin eiliseltä.

Yritin saada postauksen valmiiksi jo eilen, mutta armas tietokoneeni päätti lopettaa yhteistyön täysin. Nyt, yön ja päivän levättyään, se päättikin jälleen herätä henkiin. Tosin kovalla metelillä tässä hommia tehdään, ja koneosasto käy niin kuumana, että kädellä ei kärsi koskea.

Sen verran pitkään nyt jo eläkeikäinen työjuhtani on osoittanut uupumisen merkkejä, että kai tässä pitää alkaa harkita uuden koneen hankintaa. Ei kyllä mitään käsitystä, millaisella tietsalla bloggari nykypäivänä pärjää. Mac Book Air himottaisi, mutta mahtaako siinä riittää vääntöä ja kapasiteettia kuvien ja videoiden kanssa touhuamiseen?

Toisaalta konevalikoimastani löytyy myös iPad Air 2, mutta sillä pidempien höpötyksien kirjoitteleminen on kyllä hiukan työlästä, vaikka muuten pätevä kaveri onkin. Eli joku kunnollinen Mac pitäisi saada pikapuoliin hankittua.

Minttu 15.2.2017

Jotta pidetään tämän postauksen aihepiiri kunnolla sillisalaattina, voin antaa vielä hyvän elokuvavinkin!

Kävin tänään illalla katsomassa Moonlight-elokuvan ja olen todella vaikuttunut! Hieno ja koskettava kasvutarina, upeaa kuvausta, uskottavia, monisyisiä henkilöhahmoja ja universaaleja tunteita. Vaikka tarina ei todellakaan ole mikään mukavuuden huipentuma, päällimmäinen fiilis leffan jälkeen on kuitenkin toivo ja luottamus siihen, että kaikesta voi selvitä. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan!

Minttu 15.2.2017 Minttu 15.2.2017 Minttu 15.2.2017 Minttu 15.2.2017

 • neulepaita, H&M x Kenzo
 • neulemekko, H&M
 • kengät, Acne
 • laukku, Rebecca Minkoff


2 Responses to “Lempparivillapaidassa”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  Onpas jotenkin mun näköinen asu! :) En juuri hameita käytä, mutta tuommoinen pidempi neulehame tai -mekkohan voisi olla myös mun juttu. Vaihtelua arkeen.
  Tykkään tosi paljon myös noista Acnen kengistä. Olen Acnen kenkiä yleensä silmäillyt jo tosi pitkään, mutta kun en ole niitä päässyt missään sovittamaan, niin hankkiminen ei ole tullut kyseeseen. Jotenkin en enää näillä vaivaisenluilla uskalla tilata netistä kenkiä ilman että varmasti tiedän lestin sopivan itselleni. Täytyypä pitää mielessä, että jos liikkuu etelämpään, niin pitää jossakin käydä noita kokeilemassa (sama koskee Parikan kenkiä) :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos – tämä on ollut suosikkiasuni koko talvikauden. Neulemekko on löytö H&M:n alesta. Olen aika varma, että sitä tulee käytettyä paljon vielä kelien lämmettyäkin, toisin kuin neulepaitaa.

   Acnen kenkiä kannattaa ehdottomasti päästä sovittamaan ennenkuin tilaa netistä. Itselläni on kahdet, joista Pistolit on lestiltään aika normaalit, mutta kapean puoleiset. Nuo Starit, jotka on kuvassa, on aikas kapeat edelleen, vaikka ostin ne käytettynä. Karkilla on Acnen matalat kitten heel -nilkkurit ja ne on lestiltään todella kapeat.

   Ihanaa viikonloppua sullekin Tarja! <3