Uudet hiukset!!

maanantai 06. maaliskuu 2017

 

Nyt seuraa ihan kertakaikkiaan hävytön kuvakavalkadi uusista hiuksistani!!

Tai siis hävytön toki ainoastaan ja vain siinä mielessä, että kuvia on hävyttömän paljon – muuten täällä ollaan erittäin säädyllisiä, niinkuin aina.

En oikein tiedä edes mitä sanoisin vielä. Vaikka kampaamoaika oli tosiaan jo lauantaina, tässä on mennyt hetkonen uuteen lookiin totutellessa.

Hiuksista tuli aika paljon lyhyemmät, mitä olin etukäteen ajatellut. Tavoitteena oli kampaus, joka olisi kuitenkin vielä jollain mittapuulla pitkä. Kampaamotuolissa mieleni kuitenkin ehti muuttua, mitä sitä nyt nössöilemään, kun kerran on hommaan ryhdytty.

Ratkaisevaa oli se, että tajusin heti olevani erinomaisen osaavissa käsissä. Huikean taitava Sofia Geideby Norrmalmsgatanin Bjorn Axénilla on voittanut vaikka mitä kilpailuitakin. Suosittelen erittäin lämpimästi, mikäli etsiskelet kampaajaa Tukholman keskusta-alueelta!

Lopputulos on siis ennemminkin rikottulinjainen BOB kuin pitkähkö LOB.

Ja kyllä, täytyy sanoa, että tykkään uudesta lookistani ihan valtavasti! Se tuntuu keveältä, leikkisältä, hauskalta ja iloiselta.

Hiukan pitää vielä totutella elämään uusien karvojen kanssa, vaikka yllättävän vähän olen haikaillut pitkien perään. Lähinnä hiusten harjaaminen, takin päälle pukeminen ja muut pikkuasiat, jotka ennen olivat hankalia hiusten tarttuessa kiinni kaikkeen mahdolliseen, tuntuvat nyt niin ihanan yksinkertaisilta.

Vielä en ole hiuksia pessyt enkä kunnolla stailannutkaan itse. Lähinnä vain elvytellyt kampaajan tekemiä  luonnollisia kiharoita. Voin silti kuvitella, miten ihanaa onkaan, kun hiusten peseminen ei olekaan tuntikausia kestävä projekti. Näitähän voisi vaikka opetella fiksaamaan ihan oikeasti!

Vaikka hiuksista tosiaan tuli aika paljon lyhyemmät kuin mitä vielä kotona ajattelin (siis vaikka käytän sanamuotoa ”tuli”, kysymyksessä ei ole mikään vahinko – vaan kampaajan kanssa yhteistuumin päätetty pituus!), ne saa kuitenkin vielä kivasti pienelle töpöponnarille. Tärkeä yksityiskohta itselleni, sillä tiedän, etten aina jaksa kasvoilla roikkuvia karvoja.

Tosin yksi hiusten leikkaamisen tavoite oli, että voisin pitää niitä pääasiassa auki. Olin niin kyllästynyt ainaiseen nutturaan ja Pikku Myy -viittauksiin (todellakin big no – jos nyt johonkuhun Muumilaakson asukkiin tunnen hengenheimolaisuutta, niin Muumipappaan sitten). Noniin, olin kieltämättä erittäin kyllästynyt hiuksiini tosi monella tapaa.

Väriinkin olen tässä hiukan tottunut. Ajattelin, että eipä se haittaa, jos nyt hetken seikkailen punapäänä, vaikka mitään pysyvää ratkaisua tästä tuskin tulee. Kampaajakin kyllä kehui, että onpas harvinaisen luonnollisen sävyinen punertavanruskea tullut.

Ihanaa oli muuten myös se, että kerrankin ammattilainen ei lähtenyt sättimään asiakasta sen vuoksi, että tämä hoitaa hiustensa värjäyksen kotona itse.

Norrmalmsgatanin Bjorn Axén ja upea, supertaitava Sofia Geideby, saivat uuden vakiasiakkaan!

 


26 Responses to “Uudet hiukset!!”

 1. Avatar Sari sanoo:

  Kauniit hiukset ja sopivat hyvin sinulle. Minusta hiusten leikkaus myös nuorensi sinua, vaikka pidin myös pitkistä hiuksistasi. Uusi väri on myös luonnollisen kaunis.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Tässä iässä on kyllä oikein mukavaa, jos hiukset eivät ainakaan vanhenna.. :)

 2. Avatar Laura sanoo:

  Tykkään!

 3. Avatar Ninneri sanoo:

  Jeeeeeee huikeet! Tosi kiva ja freesi malli, eikä tosiaan värikään näytä yhtään hassummalta :)
  Hyvä päätös että pätkäisit kerrasta kunnolla!

  • Minttu Minttu sanoo:

   THX Ninneri! Uskon, että tulen viihtymään uusissa hiuksissani tosi hyvin! :)

 4. Avatar Päikkärä sanoo:

  Aivan ihana tukka! Ja tuo väri saa sun silmät säihkymään.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Olen kyllä ennenkin kuullut, että tummemmat hiukset olisivat edullisemmat silmieni värille… Jotenkin se blondi väri vaan aina kuitenkin kutsuu. :D

 5. Avatar Maisu sanoo:

  Ihan älyttömän kivat! Leikkaus ja väri.

 6. Avatar Ripsu sanoo:

  Wautsi, onnea!! Noi ovat huikeat, upeeta, että uskalsit. Mulla on kampaaja tänään, mutta en taida vielä itse uskaltaa (vaikka ehkä pitäisi :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti hurjasti! Kyllähän mullakin meni pari vuotta vähintään päätöksen kypsyttelyyn. :D

 7. Avatar lilianna sanoo:

  Tykkään tosi paljon tuosta pituudesta ja mallista. Sopii tosi hyvin! Värin suhteen ehkä se aiempi vaaleampi on minusta sinulle parempi.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Olen aika varma, että palaan vanhaan väriin heti, kun uskallan tarttua väripurkkiin. Siitäkin huolimatta, että monien mielestä tämä punainen on tosi hyvä. :)

 8. Avatar Maarit sanoo:

  Tosi kivat hiukset! Vaikka ihailinkin pitkiä hiuksiasi niin kyllä tuo pituus vaan on tosi raikkaan näköinen :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos hurjasti Maarit! Ihana saada positiivista palautetta myös ”Team pitkäthiukset” -edustajilta. :)

 9. Avatar Tua sanoo:

  UPEA tukka! Heti ensimmäisen kuvan nähdessäni minulta pääsi ihastunut huokaus :)

 10. Superupeat! Tykkään ihan hirmuisesti. Ja tuo väri – se saa kasvosi loistamaan!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos Lady!! Ihan uusin silmin tässä kyllä tulee vaatevarastoakin katseltua. :)

 11. Avatar anu sanoo:

  Hyvältä näyttää. Tosi kiva mitta! Tollasella isommalla hiusten muutoksella voi saada mukavaa fiilistä itselleen pitkäksi aikaa ☺.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos, kiitos! Olen kyllä tosi tyytyväinen, että tein kunnon make overin! :)

 12. Avatar Tintti sanoo:

  WAU, miten upeat! Sekä pituus että väri sopivat sinulle todella hyvin ja saavat kasvosi todella loistamaan. :)

 13. Avatar Katja sanoo:

  Ihanat hiukset, sopii tosi hyvin!!