Pastelliharmonia

tiistai 09. toukokuun 2017

Siis oikeesti apua, millainen kevätsää!! Yhden tunnin aikana ehtii aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, sataa rakeita ja myrskytä niin, että tukka lähtee päästä!

Flunssailun jälkimainingeissa työmatkapyöräily ei nyt muutenkaan kovin paljoa houkuta, mutta näillä keleillä fillari saa pysyä vielä hetkisen kellarissa. Työmatkani on sen verran pitkä, että ainakin ensimmäiset pyöräilykerrat saisivat olla edes jotenkuten miellyttäviä. Liian ankara startti johtaa helposti siihen, että mukavuudenhaluisena possuna jätän koko homman. Periaatteessa olen sitä mieltä, että kun on tarpeeksi hyvät varusteet, ei ole juurikaan väliä, millainen sää on – mutta kaiken tämän säätämisen jälkeen olisi kuitenkin ihanaa, jos alku ei olisi ihan kamalan takkuinen.

Ainakin kaikkien omien some-kanavieni perusteella lumisateet sun muut kevätsäiset riemut on kiristänyt pinnoja pitkin Suomeakin. Ihan tilastojenkin mukaan toukokuun alku on ollut poikkeuksellisen kylmä, mutta eikai sitäkään nyt voi määräänsä enempää surra.

Positiiviselle puolelle laskettakoon vaikka se, että nyt voi vallan mainiosti edelleen inspiroitua Peetun asusta, jonka ikuistin pääsiäisen Karlskronan reissulla. Sää ei todellakaan salli yhtään keväisempää pukeutumista kuin tuolloin melkein kuukausi sitten. Päinvastoin – neidon vuoriton villakangastakki olisi tainnut kyllä ainakin tänään olla jopa vähän liian kevyt.

Sori kuvatulvaa, mutta oli ensinnäkin niin mahtavaa saada rakas koipeliini-Peetu pitkästä aikaa kameran eteen, että ihania kuvia tuli ihan liiaksi asti. Toisekseen asu on mielestäni aivan kertakaikkiaan täydellinen!

Pastellinen koralli on täydellisessä harmoniassa pehmeän vaaleanruskean ja vedensinisen kanssa. Hempeistä sävyistä huolimatta kokonaisuus ei ole lainkaan pliisu, kiitos graafisen printin. Mustat sukkikset ja rouheat kengät tuovat asuun lisää särmää.

Kuvat on muuten otettu Peetun 24-vuotispäivänä. Aika pitkälle on tultu siitä, kun samainen neito 14-vuotiaana esitteli blogin sivuilla päivän asujaan… Haha! (Myös kuvien laadussa on – onneksi – tapahtunut pientä kehitystä!)

 • takki, H&M
 • mekko, Rodebjer
 • pashminahuivi, tuliainen Intiasta
 • laukku, Marc by Marc Jacobs
 • kengät, Hope
 • vyö, Primark


2 Responses to “Pastelliharmonia”

 1. Avatar N. sanoo:

  Ihania noi 2008 vuoden kuvat, mulla oli ihan samanlaisia vaatteita sillon (ja musta otettujen kuvien laatu on aika samaa luokkaa) :D
  Jännä huomata miten ton tyylin yhdistää nimenomaan vuosiin 2006-2010, vaikka Peetun asujen osat on sinänsä ihan klassisia (valkoinen printtipaita ja farkut tai lepakkohihainen paita ja farkut). Vaatteiden yksityiskohdissa on kuitenkin jotain niille vuosille tosi ominaista -joka ainakin tällä hetkellä näyttää mun silmiin olevan ”so last season” :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Just tuosta syystä mun on vaikea sulattaa ”tyyli on ikuista” -jargonia, sillä ihan perus valkoinen t-paitakin muuttaa muotoaan kymmenessä vuodessa niin paljon, että se pistää silmään. Toki klassiset leikkaukset kestää ajan hammasta paremmin, mutta pienetkin mittasuhteiden muutokset vaikuttaa yllättävän paljon yleisvaikutelmaan – ihan niinkuin totesitkin! :)