Blingiä arkeen!

tiistai 20. kesäkuun 2017

Kuka on sanonut, että vain juhlissa saa kimaltaa? En minä ainakaan! Jos totta puhutaan, haaveilen siitä, että olisin niin cool, että voisin menää töihin paljettihousuissa. Printtipaita, bleiseri ja nonchalantit matalat kengät vain kaveriksi – ja kokonaisuus olisi ihan täydellinen.

Ihan niin uskalias en ainakaan ihan juuri nyt ole, mutta melko uuden kashmir-neuletakkini kristallit kimaltelevat just ihanasti auringossa. Hankin neuletakin viime syksyn alennusmyyntihässäkän loppuhenkäyksistä. Se on osa & Other Storiesin ja ihailemani fashion brändin, Rodarten, välistä yhteistyötä – ja tosiaan 100 % kashmiria.

Asu on viime viikon puolelta, juuri ennen ennenkuin helteet tekivät pikku visiitin tänne meidän leveysasteille. Tänään olisin voinut kyllä olla mainiosti samat vetimet päällä officella – sen verran on taas ilmat viilentynyt, että hihattoman mekon kaveriksi on pakko pukea neule lämmittämään.

Tässä samalla esittelyssä myös uudet hienot tummansiniset puukenkäni. Sain ne hauskasta Color4Care -nettikaupasta blogiyhteistyön tiimoilta. Periaatteessa persoonallisiin ja värikkäisiin hoitoalan vaatteisiin ja varusteisiin erikoistuneesta putiikista löytyy kaikkiea kiva myös meille muillekin. Esmes monet kivat tennarit jäi kiinnostelemaan ja tietty, jos tarvisi työsandaalit, Color4Care -nettikaupasta sellaiset löytyisi helposti.

Nyt ei sitten olekaan kuin pari hassua päivää juhannukseen. Niin jotenkin uskomatonta – eikö tässä juuri ollut joulu??

Pitkästä aikaa odottelen juhannusta oiken suurella innolla. Monena vuonna kun ei ole ollut oikein mitään suunnitelmia – toki mukavaa on ollut ystävien kanssa viimetipassa sovituissa riennoissakin. Tänä vuonna päätimme viettää perhejuhannusta tyttöjen kanssa suomalaisia ja ruotsalaisia juhannusperinteitä sopivassa suhteessa yhdistellen ja soveltaen.

Kokon ja ennustavien taikomiskukkien poimimisen sijaan taidamme kuitenkin käydä juhannusyön lyhyen pimeän hetken aikana lähipuistossa juhannusruusupensaantaimivarkaissa. Ha ha!

 • mekko, Lindex
 • neuletakki, & Other Stories
 • puukengät, Color4Care (saatu)
 • laukku, Michael Kors

 


2 Responses to “Blingiä arkeen!”

 1. Avatar Maarit sanoo:

  Kivan raikas asu ja nuo kengät alkoi kiinnostamaan :) Ihanaa perhejuhannusta sinne teille! Täälläkin juhannus vietetään kotosalla, mutta nuorisoa emme valitettavasti saa silloin kotiin.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Suurkiitokset Maarit! Puukengät on kyllä maailman mukavimmat ja omalla tavallaan söpöimmät kengät!

   Oikein ihanaa keskikesän juhlaa sullekin! :)