Tyttöhame toimistolla

keskiviikko 27. syyskuu 2017

Muistatteko, kun mietin Lindexin alesta hankkimani supersöpön hameen kohtaloa? Ihastuin kovasti tummansiniseen brodyyriunelmaan, mutta sitten iski epäilys, että näinköhän tuo olisi hiukan liian tyttömäinen aikuiselle naiselle.

Sain tosi paljon hurjan hyviä vinkkejä hameen stailaamiseen hiukan asiallisempaan tyyliin. Edelleenkään tuosta ei ole tullut varsinaista luottovaatetta, mutta oikein asustamalla ”tyttöhame” toimii mielestäni ihan hyvin myös officella.

Valkoiset kaulukset on klassikkovalintani, kun haluan tuoda asuun asiallisuutta ja skarppiutta.

Ihan aina sekään ei tosin toimi täydellisesti. Vaikka viihdyin tässä asussa oikeastaan erittäin hyvin, tulee itselleni edelleen varsin tyttömäiset – ja jostain kumman syystä koulupukumaiset – fiilikset kokonaisuudesta. Ehkä se on tuo neuletakki…

Nirunaru-ballerinat sopii mielestäni asuun tosi hyvin, mutta eihän ne nyt mitenkään erityisesti mitään särmää asukokonaisuuteen tuo. No, nyt näyttäisi olevan tämä alkusyksyn kesäinen lämpöaalto loppumassa, joten seuraavaksi taitaa olla vuorossa mustat sukkikset ja neulepaita hameen kaverina.

  • kauluspaita, Forever21
  • neuletakki, Filippa K
  • hame, Lindex
  • ballerinat, Rizzo


2 Responses to “Tyttöhame toimistolla”

  1. Nimetön sanoo:

    Mä kokeilisin tuota hametta myös sen ihanan röyhelöpaitapuseron kanssa:). Olisi kiinnostavaa kuulla ja ehkä myös nähdä toimiiko vai ei.