Kuivan ihon pelastus + ARVONTA

maanantai 06. marraskuun 2017

Kuiva iho on erityisen koetuksella talvisin. Olen varsin tarkka käyttämistäni ihonhoitotuotteista – myös käsille ja vartalolle tarkoitettujen pesuaineiden ja voiteiden tulee olla sellaisia, jotka eivät kuivata ja jotka tukevat myös ihon luonnollista kosteudensäätelyä. Sain testattavakseni medikaaliosaamisestaan tunnetun Medisoftin uuden ihonpuhdistus- ja voidesarjan. Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Medisoftin kanssa.

Pahimmillaan kuiva ihoni on ihan sydäntalvella, mutta oireilu alkaa oikeastaan heti, kun vähän viilenee. Toisaalta kylmä ilma ulkona ja toisaalta sisäilman lämmitys on yhdessä sellainen kombo, että vartalon iho kiristelee ja kutisee ilman huolellista kosteutusta.

Kädet ovat myös koetuksella, sillä vaikka en mikään bakteerikammoinen olekaan, näin flunssa-aikaan sekä työpaikalla että työmatkoilla julkisissa liikennevälineissä tuntuu olevan laumoittain pärskiviä ja köhiviä ihmisiä ja siksi käsiä tulee pestyä ja desinfioitua huomattavasti normaalia useammin. Toimistolla tuntuu joka syksy ja talvi kiertävän ärhäköitä ”päiväkotiflunssia”, jotka pienten lasten vanhempien lisäksi leviää helposti myös meihin muihin, jos ei huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

 

Täytyy myös tunnustaa, että olen yksi niistä luusereita, jotka edelleenkin pelaavat Pokémon GO:ta. Se tarkoittaa sitä, että ulkona tulee pyörittyä ilman käsineitä. Sehän ei tietenkään ole kovin järkevää ja yritänkin helliä käsieni ihoa ihan erityisen paljon, ettei kädet aivan ahavoituisi.

Medisoft on aikaisemmin ollut tunnettu lähinnä terveydenhoitohenkilökunnan keskuudessa hoitavan, hajusteettoman käsihuuhteensa ansiosta, joka desinfioi herkänkin ihon sitä kuivattamatta. Tänä syksynä sarjaan on tullut myös Hoitava pesuneste, Hoitava vartalovoide ja Hoitava käsivoide. Miedosti hajustetuissa ihonhoitotuotteissa on iholle täydellisesti sopiva pH 5,5. Ihanteellisen pH:n tuotteet auttavat säilyttämään ihoa suojaavan luonnollisen happamuuden ja rasvakerroksen.

Hoitava pesuneste, joka ei sisällä lainkaan saippuaa, sopii sekä kasvoille että vartalolle. Se sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa glyseriiniä sekä suojaavaa betaiinia. Saatavana myös 750 ml täyttöpussissa, mikä ilahduttaa ainakin kaikkia, jotka miettivät omaa hiilijalanjälkeään.

Hoitava vartalovoide on miedon tuoksuinen voide, joka sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Nopeasti imeytyvän voiteen pH-arvo on 5,5, mikä auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon ja tekee ihosta silkinpehmeän ja joustavan. Perheemme atoopikko, Peetu, käytti kotona viikonloppuvisiitillä ollessaan Hoitavaa vartalovoidetta ja antoi erittäin kiitettävät arvosanat sekä imeytymisestä että tunnusta iholla.

Miedon tuoksuinen Hoitava käsivoide on ollut todellisessa tehokäytössä itselläni. Käteni ovat tosiaan alituisessa ahavoitumisvaarassa ja haavautuneista käsistä kaikenlaiset bakteerit ja virukset pääsevät helposti elimistöön. Siksikin käsien ihon hoito on juuri tällä hetkellä erittäin tärkeää. Nopeasti imeytyvä voide sisältää ihoa hoitavaa glyseriiniä sekä suojaavaa ja kosteuttavaa sheavoita.

Koko uutuussarja on saatavilla tästä syksystä lähtien ihan päivittäistavarakaupoista.

 

Mitenkäs olisi, jos järjestettäisiin pitkästä aikaa arvonta? Sain luvan arpoa 2 pakettia Medisoftin uutuustuotteita (käsivoide, vartalovoide ja pesuneste – yhteisarvo noin 17 €) testiin kaikkien niiden kesken, jotka vastaavat arvontakysymykseen: ”Mikä on sinun paras ihonhoitovinkkisi kuivalle iholle?”

Kaikki sunnuntaihin 12.11.2017 klo 23.59 mennessä jätetyt vastaukset ovat mukana arvonnassa (muista jättää toimiva sähköpostiosoite, että saamme otettua yhteyttä!). Tarkemmat säännöt löytyvät täältä.


67 Responses to “Kuivan ihon pelastus + ARVONTA”

 1. Elisa sanoo:

  Ehdottomasti runsas vedenjuonti ja hyvät kosteusvoiteet! :)

 2. SannaMi sanoo:

  Laadukas kosteusvoide on lähtökohtana :)

 3. Anna sanoo:

  ahkera rasvaus :-)

 4. Miina sanoo:

  Välillä kun jalat ja kädet kuivuu pahasti niin illalla kunnon rasvaus ja puuvillasukat-tai hanskat yöksi, johan on paremmassa kunnossa iho aamulla! Sisäisesti paljon vettä ja tosiaan päivittäistä rasvausta ei sovi unohtaa. Kynsinauhaöly on myös must.

 5. Johanna sanoo:

  Runsas vedenjuonti ja ihotyypille sopivat kosteusvoiteet :)

 6. Ansku sanoo:

  Oikaet tuotteet ihon kosteuktukseen ja riittävä veden juonti.

 7. tiiu sanoo:

  Hyvä ja omalle iholle sopiva kosteusvoide.

 8. Ellu sanoo:

  Minä pyrin aina parhaani mukaan ennalta ehkäisemään käsien kuivumista. Pidän hanskat visusti kädessä heti, kun vähän viilenee, enkä käytä ”rajuja” käsienpesuaineita.

 9. Tuulia sanoo:

  Itse olen saanut avun apteekin perusvoiteista. Kasvojen iholle hyaloronihappoa sisältävät seerumit tuntuvat tekavän ihmeitä.

 10. Siku sanoo:

  Kuivan ihon pelastaa hyvä kosteusvoide:) Kädet kuivuvat talvella todella paljon ja joudun käyttämään kasien hoitoon apteekin tuotteita.

 11. piitu sanoo:

  Muista rasvaus aina suihkun jälkeen.

 12. Sallikka sanoo:

  Rasvaus pesun jälkeen on tärkeää :)

 13. ansu88 sanoo:

  Minulla kuivuu kädet tosi pahasti talvisin mutta vielä en ole löytänyt keinoa estää sitä. Rasvaan kyllä usein mutta sen parempaa vinkkiä ei ole antaa.

 14. Henna73 sanoo:

  Kosteuttava voide ja veden juonti

 15. Sandy sanoo:

  Hyaluronihappo-kollageenikapselit, sisäisesti nautittua kosteutta iholle siis. ☺️

 16. sarita sanoo:

  Hyvä kosteusvoide ja muista rasvata suihkun jälkeen ja muutenkin jos iho kuivuu.

 17. Jade sanoo:

  Atooppisen ihoni pelastus on ollut kuorinta tai kuivaharjaus ennen suihkua tai saunaa, hellävaraiset pesunesteet ja sen jälkeen uskollinen kosteutus. Nimenomaan kosteutus, ei rasvaus.

  Olen kokeillut myös suolasaippuaa, jonka pitäisi saada ihon omat mekanismit aktivoitumaan kosteuden säilyttämiseksi, mutta ehkä en jaksanut olla tarpeeksi kärsivällinen tulosten saamiseksi.