Bloggari is BACK!!

maanantai 16. huhtikuu 2018

Varmaan joku siellä ruudun toisella puolella on huomannutkin, että allekirjoittanut on ollut viime aikoina aivan luokattoman saamaton bloggari. Kaikenlainen hässäkkä työelämässä, muutokset ja kriisit yksityiselämässä sekä ziljoonat pikkuasiat on syynä siihen, että bloggailu on jäänyt kakkoseksi.

Ei niin, että olisin ollut ikinä hetkeäkään kyllästynyt blogin pitämiseen – ei todellakaan – olen vain priorisoinut tietokoneetonta aikaa iltaisin, ulkoilua ja lepoa. Ihan älytöntä tsemppiä on vaatinut se, että saisin nukuttua riittävästi. Eikä se nyt vieläkään kyllä mikään automaattinen rutiini valitettavasti ole.

Onhan tässä tullut kaikenlaisia uusia villityksiäkin, jotka ovat vieneet oman aikansa. Ensin hurahdin journal-hommaan ja askartelin iltakaudet kalenteria ja muistikirjaa viritellen. Sitten löysin Tarot-kortit (tai ne löysivät minut) ja olen viettänyt lukemattomia tunteja opetellen niiden tulkintaa. Tarottien myötä päädyin vielä villiintymään kristalleihin ja vaikka niihin liittyviin juttuihin olen perehtynyt jo joskus lukioikäisenä, on silläkin saralla riittänyt vaikka millä mitalla uusiakin asioita.

Viime viikonloppuna olin Helsingissä ja osallistuin bloggareille tarkoitettuun Inspriration Weekend 2018 -tapahtumaan. Ja tiedättekö mitä tapahtui? Löysin takaisin rakkauteni koko tähän hommaan!

Eli näin keskipitkän hiatuksen jälkeen on aika palata takaisin perusasioiden pariin! Tosin ehkä aavistuksen muuttuneena Minttuna… Tarot- ja kristallihommat tulevat todennäköisesti näkymään myös täällä, mutta vanhat tutut aiheet asuista kauneuteen, helppoihin arkiruokiin ja Tukholmavinkkeihin pysyvät toki mukana myös.

Inspiration Weekendistä tulee erikseen juttua, mutta bloggarin paluun kunniaksi lauantain hyvinvointiteemaisen päivätapahtuman sporttihenkinen asu esittelyssä klassisen peiliselfien avulla.

 • paita, Weekday
 • hame, Weekday
 • sportti-trikoot, Craft
 • tennarit, Nike


14 Responses to “Bloggari is BACK!!”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Ihanat vaatteet!!

 2. Avatar Sniff sanoo:

  Tykkään blogistasi, kiva jos meinaat päivittää useammin! Ihan tavalliset arjen asiat ja tekemiset kiinnostaa. Myös tarot kiinnostaa :)

 3. Avatar belladonna sanoo:

  Välillä tekee hyvää ottaa vähän iisimmin – myös bloggauksessa. Sen jälkeen intoa riittää ihan uudella tavalla.

 4. Mahtavaa! Ja olipa hauska nähdä ja pikaisesti jutella viikonloppuna.
  Ihanaa kevättä Tukholmaan <3

 5. Avatar Missie sanoo:

  Hei,

  Tosi kiva kun olet palannut. Blogisi on yksi suosikeistani! Olet aito ja kirjoituksesi ovat elämänmakuisia, täynnä oikeaa elämää.

  Noista uusista kiinnostuksen kohteistasi olisi tosiaankin kiva lukea.

  Ja pausseja saa pitää niin usein kun niitä tarvitset, ne ovat tärkeitä!
  Ihanaa kevättä sinulle ja rakkaillesi!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi suurkiitokset Missie! Taroteista ja kristalleista tulee aivan varmasti vielä paljonkin juttua, joten kiva, että ne kiinnostaa! :)
   Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinullekin!

 6. Avatar Ei-Leen sanoo:

  Vaikka enemmän tykkään kukista ja röyhelöistä, täytyy sanoa että näytät todella pirteältä tuossa lookissasi – lepo ja uudistuminen eivät selvästi ole menneet hukkaan!

  Ei-Leen/Hempeät hepeneet

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihanaa, kiitos! Vaikka taisi kyllä tuota peiliselfietä ottaessani olla hotellin aulassa aika lempeä valaistus myös. :)

 7. Avatar Ixa sanoo:

  Ihanaa että palatsit :)