Uudistunut Inspiration Weekend 2018

torstai 17. toukokuu 2018

Ihan ensimmäiseksi: mitkä fantastiset kesäkelit sitä onkaan meitä hemmotellut! En muista, että viime kesänä olisi ollut montaakaan näin helteistä päivää. Ja että vielä illallakin tarkenee t-paidassa – priceless!

No, mutta päivän aiheena on kurkistus muutaman viikon takaiseen some-vaikuttajien Inspiration Weekend 2018 -tapahtumaan. Joku ehkä muistaa (ja postauksen lopusta löytyy #tagit, joilla voi tsekata) aikaisemmin, jo vuodesta 2013 järjestetyn Bloggers’ Inspiration Day -tapahtuman. Silloin konsepti oli se, että lauantaina päivällä on messujen tapainen tilaisuus bloggareille ja muille vaikuttajille – ja illalla sitten Inspiration Blog Awards.

Tänä vuonna koko tapahtuma on modernisoitunut ja muuttunut koko viikonlopun kestäväksi vaikuttajatapahtumaksi, jossa osallistujilla on huomattavasti aikaisempaa paremmat mahdollisuudet tutustua sekä mukana oleviin brandeihin että verkostoitua toistensa kanssa. Illallisten, esitysten, lounaiden, wellness-aktiviteettien ja muun sisällön anti on paljon rikkaampaa kuin aikaisemman, hiukan stressaavankin messumaisen tapahtuman rinnalla.

Itse tunsin ainakin, että palasin tapahtumaviikonlopusta kotiin monin verroin inspiroituneempana.

Omalla kohdallani Inspiration Weekend alkoi perjantai-iltana. Lennähdin Tukholmasta toimistolta työpäivän jälkeen ja laskeuduin suoraan herkulliselle illalliselle. Aivan huikean upeaksi remontoidussa Elannon vanhassa palkanmaksusalissa toimiva Väinö Kallio -ravintola tarjosi mahtavat puitteet bloggareitten tapaamiselle.

Suurkiitokset vielä näin pitään jälkeenkinpäin ihanalle pöytäseurueelle. Niin mahtava tavata pitkästä aikaa rakkaita vanhoja bloggarikollegoita – ja myös tutustua uusiin aivan huippukivoihin tyyppeihin!

Lauantai-aamu alkoi ihanalla ja lempeästi elvyttävällä, energisen Vastaisku ankeudelle -blogin Jennyn vetämällä venyttelypainoisella jumpalla. Ai että, kun olisi saanut videolle koko homman. Juuri tuollaista sitä aina välillä aamuisin kaipaa; pientä ravistelua kropalle ja mielelle, mutta ei kuitenkaan mitään hirmu seriöösiä kuten oikea aamujumppa tai kunnon jooga-rutiinin hoitaminen.

Muuten päivän ohjelmaan kuului mm. luovuuteen ja mindfullnessiin liittyvä luento, Nuxen huikean ihaniin luonnonmukaisiin tuotteisiin tutustuminen ja superherkullinen lounas.

Tykkäsin erittäin paljon kaikista ”Creative Morning” -nimellä kulkevan tilaisuuden osista. Inspiraatiota tuli niin kropan kuin mielenkin kautta, oikeastaan mitään aistia unohtamatta. Erityinen plussa siitä, että lounaalla, samoin kuin perjantai-illan päivällisellä, osallistujien paikat oli määrätty paikkakortein. Se piti huolen siitä, että tapahtumassa tuli ihan oikeasti juteltua ja tutustuttua ihan uusiin vaikuttajakollegoihin, eikä vain jumitettua niiden kanssa, jotka tuntee jo entuudestaan.

Lauantai – ja koko Inspiration Weekend 2018 – huipentui itsestäänselvästi Inspiration Blog Awards -gaalaan. Tosin tuokin tapahtuma oli kokenut muutoksen siinä mielessä, että ennen varsinaisen tapahtuman alkua vaikuttajille oli järkätty ihka omat etkot!

Etkoilla oli mukana paljon tapahtuman yhteistyökumppaneita ja ennen virallisen häppeningin alkua sitä ehti hyvin käydä meikkauttamassa itsellensä kunnon juhlalookin, tutustumassa tämän sesongin aurinkolasitrendeihin, kuulla kuumimmat kuvausvinkint Olympuksella ja tietty hengailla hyvällä fiiliksellä vanhojen hyvien blogikamujen kanssa.

Itse gaala oli sekin kiva tilaisuus – vaikka totuuden nimissä tämä blogiveteraani tunsi itsensä kyllä välillä todella veteraaniksi. Todistin kuitenkin itselleni sammaloitumattomuuteni sillä, että tykkäsin itseasiassa aivan vilpittömästi yhdestä gaalan esiintyjästä. Joku piispa tai pappi oli sen nimi, jotain kirkollista mahtipontisuutta oli esiintymisessä myös. Nyt kun näen tuon kirjoitettuna, en ole enää ollenkaan niin varma, että mihinkähän suuntaan se todistelu nyt oikein meni! Haha!

Aikojen muutoksesta kertonee jotain sekin, että juomia oli tarjolla moneen menoon, mutta pisin jono oli Novellen pisteelle, jossa tarjolla oli alkoholittomia (superherkullisia!!) mocktaileja. Menestyksen salaisuus ei voi piillä vain siinä, että siellä juomia sekoitteli kaikkein hurmaavin baarimikkokaksikko.

Hiukan harmittaa, että en sitten tohtinut napata ketään kolleegaa hihasta ja pyytää ottamaan ihan oikeita asukuvia Inspiration Blog Awards -asustani. Tykkäsin itseasiassa kovasti kokonaisuudesta ja lisäksi muiden kuvia katsellessa tajusin, että ulkona olisi ollut aivan mielettömän ihana iltavalo, jossa on mahdollista saada ne kaikkein parhaimmat ja ihanimmat kuvat ikinä.

No, sellaista se on, kun on liikkeellä yksin. Ja tottunut siihen, että kanssaihmisiä pitää yleensä vähän lahjoa ja maanitella kuvien ottamiseen.

Onneksi on nämä valokuvaseinällä otetut viralliset kuvat. Taisin hokata, että muuten ei kuvia asusta tule, joten parasta visiteerata kuvattavana mahdollisimman monta kertaa. :D

  • paita, Dagmar
  • hame, Lidlin Heidi Klum -mallistosta
  • laukku, Carin Wester
  • kengät, Acne

Kuvaseinäkuvat: @henri_ilanen – muut your’s truly


2 Responses to “Uudistunut Inspiration Weekend 2018”

  1. Avatar Elmeri sanoo:

    Voi Minttu. Kyllä me keski-ikäiset naiset ollaan kauniita. Ja sinä vielä lisäksi upea❤️. Asusi on kuin tehty sinulle.