Meet me at the BEACH!

sunnuntai 03. kesäkuun 2018

Siis aivan ihanaa, mikä upea kesä meillä on ollut! Kesäkuu on vasta alkanut ja jo nyt kesää on ollut paljon, paljon enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä. Yhtään ei harmita, että kevät jäi käytännöllisesti välistä. Nopea sesonginmuutos teki tosin sen, että hellekeliin sopivat vaatteet olivat vielä jossain kaapin perukoilla, kun kesää edeltävänä, nollakelisenä viikonloppuna oli vielä ihan käyttöä villakangastakille. Nyt pikkuhiljaa alkaa onneksi olla jo garderobikin kesäkunnossa. Kiireinen ja pitkiä päiviä tekevä office-henkilö ei niin helposti pääse päiväsaikaan ad hoc kiertelemään putiikkeihin, mutta onneksi meillä on interwebs ja kaikki kivat, ympäri vuorokauden auki olevat kaupat siellä.  Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa.

Teen nykyään lähes kaikki vaateostokseni netistä. Poikkeuksen tekee oikeastaan vain matkoilla tehdyt erityisostokset, jolloin samaa tuotetta on lähes mahdoton tai ainakin kohtuuttoman vaikea löytää mistään verkkokaupasta. Ja toinen poikkeus on kävelyretkillä tai kaupunkihengailuilla ajankuluksi tehdyillä pikavisiiteillä putiikkeihin, jolloin mukaan saattaa tarttua jokin yksittäinen extra-super-aletuote.

Ellos on ehdottomasti yksi suosikkikaupoistani netissä, sillä siellä toimitukset on aivan omaa luokkaansa. Mikään muu ei pääse lähellekään samaa toimintavarmuutta ja -nopeutta.

Mistä on täydellinen rantsupäivä tehty? Mintun vastaus menee aika tarkkaan näin: Auringonpaisteesta, kimaltelevasta veden pinnasta, hiekasta varpaiden välissä, linnulaulusta, pikkuriikkisen liian nopeasti sulavasta jätskistä, mukaansa imaisevasta pokkarista, korviin tulvivasta lempimusiikista, rantalaukussa juuri sillä ihanalla tavalla nahistuneesta eväsleivästä – ja parhaimmillaan vielä maailman parhaasta seurasta, jonka kanssa nauttia kaikesta tästä.

Ja onhan se niin, että vaikka pyyhkeen päällä pötköttelisikin bikineissä, mukavan vilpoisat, elegantisti huitulaiset ranta-asut ovat piste iin päällä. Ihanaa, kun voi tuntea olonsa biitsi-mimmiksi, mutta samalla voi olla kuitenkin mukavasti pukeutunut, liikoja paljastelematta.

Ihastuin aivan ensisilmäyksellä tähän ihanaan Ellokselta bongaamaani rantakokonaisuuteen. Se on juuri niin kesäisen huoleton, mukava ja vilpoisa kuin vain voi toivoa, mutta silti riittävän elegantti, että se päällä voi hyvin kuljeskella myös urbaaneille rannoille.

Pyöreä korikassi on unelmieni täyttymys. Etsiskelin tosi pitkään kivaa rantalaukkua, joka olisi kuitenkin vähän perinteistä kaupunkimaisempi ja päältä kiinnitettävissä vetoketjulla. Olin jo aivan varma, että kaikki kriteerini täyttävää kassia ei ole olemassakaan, kunnes törmäsin tuohon Elloksen täydelliseen versioon.

Korikassi on juuri riittävän suuri, että sinne mahtuu hyvin hyvin kaikki biitsipäivän tarvikkeet pokkarista vesipulloon ja hamam-pyyhkeeseen. Lisäksi sisällä on pikkutasku, johon voi sujauttaa avaimet ja muut tärkeät pienet asiat, joiden ei halua päätyvän kassin pohjalle pyörimään.

Olen vannoutunut lipsujen käyttäjä. Haluaisin kulkea Havaianaksissani aikaisesta keväästä lumentuloon asti. Sen verran olen kuitenkin konservatiivinen, että koen ne aavistuksen turhankin rentoina vähänkään fiksumpaa olemusta vaativissa tilanteissa.

Onneksi löysin Ellokselta ihanat nahkaiset läpsyttimet, jotka ovat mukavuudessaan ja helppoudessaan aivan lipsujen veroiset, mutta yleisilmeeltään huomattavasti puetummat. Jos totta puhutaan, niin olen ollut nuo jalassa toimistollakin jo monet kerrat, eikä yhtään ole ollut alipukeutunut olo. Havaianaksia en voisi kuvitellakaan laittavani töihin edes keskellä loma-aikaa.

Tunikassa viehättää ihanan ilmavan materiaalin ja klassisen rantahuitulamallin lisäksi kivasti eksoottisen oloiset kultakirjailut pääntiellä ja hihansuissa. Mielikuvitus lentää heti jonnekin tuhannen ja yhden yön hiekkarannoille. Mikäs sen mukavampaa, vaikka suunta olisikin kohti oman lähijärven laituria.

Olen jo aikaisemminkin ihastellut, miten kivoja vaatteita Elloksen plussamallistosta löytyy. Ja sieltähän tämäkin kesän ykkösvaate on peräisin!

Nyt vain pitää pitää peukkuja pystyssä ja fingers crossed, että aurinkoa ja helteitä riittäisi vielä näille varsinaisille kesäkuukausillekin. Tosin kuten yksi työkaverini sanoi: säällä ei ole muistia – eli se, että tänään on yhdenlainen keli ei tarkoita sitä etteikö huomenna voisi olla samanlainen pilvetön taivas. Vaikka toisaalta – kesä on kesä, vaikka välillä vähän viilenisikin!


2 Responses to “Meet me at the BEACH!”

  1. Avatar nadjastrange sanoo:

    Täydellinen ranta-asu! ❤️