Torstai Tarot – fiilikset ja vinkit viikonlopulle

torstai 07. kesäkuun 2018

Se olisi sitten taas torstai ja Torstai Tarotin aika!

Ensikertalaisille tiedoksi, miten homma toimii:

 1. Valitse yllä olevista korteista se, joka ihan fiilispohjalta tuntuu eniten oikealta.
 2. Scrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle – alkaen huomisesta, perjantaista.

Tarot korttien kohdalla ei ole kyse varsinaisesta ennustamisesta. Tarkoitus on vain selvitellä, mitä energioita on liikkeellä, mitä haasteita tulee mahdollisesti eteen ja vähän vinkkejä, mihin kannattaa kiinnittää huomioita ja miten kohdata vaikeita tilanteita.

Ajattelin lisätä tähän väliin pienen tietoiskun korttien kaveriksi valikoituneista kristalleista. Sen yli voi hypätä, jos kiinnostaa vain korttien sanoma.

Kivet vasemmalta oikealle:

Musta turmaliini

Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä kivi, jota käytetään kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Neutraloi negatiivisia ajatuksia ja riitoja kääntämällä niiden energian positiivikseksi. Auttaa näkemään selkeästi ja voittamaan pelot. Lisää läsnäoloa ja rohkeutta.

Jaspis

Positiivisuuden kivi, joka suojelee negatiivisuutta vastaan. Eheyttää, lisää tyyneyttä ja mielenrauhaa, lohduttaa. Auttaa päämärättömyyteen.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Vinkit ja ohjeet viikonlopulle valitsemasi kortin perusteella:

1. The Chariot – Vaunut

Vaikuttaa siltä, että viime viikon muutosenergiat saa tässä selkeän jatkumon. Muutos, uusi alku, on jo tosiasia, mutta pikkuisen vielä tulee viipyiltyä vanhassa. Vaunut eivät ole vielä liikkeessä ja kuskikin tietää, että sitten kun lähdetään rullaamaan, paluuta takaisin ei ole. Kortin mukaan muutosta on kuitekin edeltänyt perusteellinen taustatyö, mistään hätiköidystä päätöksestä ei siis ole kysymys. Kaikki viittaa siihen, että muutoksesta tulee oikein onnistunut.

Vinkki viikonlopuksi: Vaikka olisitkin jättämässä paljon taaksesi, kannattaa ammentaa iloa ja uskoa kaikesta tekemästäsi valmistelusta ja taustatyöstä. Muutoksen polkaiseminen tosissaan käyntiin houkuttelee useimmiten myös negatiivista energiaa kurkkimaan olan taakse. Keskity lämpimiin ja rakkaudellisiin ajatuksiin – erityisesti itseäsi kohtaan – niin saat nähdä, että tästä tulee vielä varsinainen menestys!

 2. Lanttien prinssi

Nyt on hyvä hetki asettaa selkeitä ja konkreettisia tavoitteita sille, mitä haluat saavuttaa. Luvassa on energiaa, näkemystä ja vanhaa kunnon sisukkuutta, kunhan vain tiedät, mitä kohti haluat työskennellä. Kortti neuvoo tekemään yhden asian kerrallaan ja kunnolla – sinne tänne sinkoileminen ei vie eteenpäin eikä ainakaan lähemmäksi tavoitetta.

Vinkki viikonlopuksi: Ehkä ajattelet, että se, mitä kohti haluat työskennellä, on oma asiasi, mutta vaikka tykkäisitkin puurtaa itseksesi, kannattaa kysyä asiantuntijan tai kokeneen ihmisen neuvoa. Lisäksi energinen lanttien prinssi sanoo, että juuri nyt on oikea hetki aloittaa se liikkumismuoto tai treeni, jota olet pyöritellyt päässäsi, mutta et ole saanut aikaiseksi.

 3. Miekkojen ässä

Luvassa on mielen kirkkautta, ajattelun selkeyttä ja inspiraatiota. Jokin asia – ehkä ihmissuhde tai työasia – on tuntunut epäselvältä ja vähän hankalaltakin, mutta nyt alat tajuta, mistä on kyse. Ymmärryksesi perustuu faktoihin, jotka on saattanut jäädä muilta näkemättä, eikä epämääräiseen mutu-tuntumaan. Asioiden selkeytyminen vapauttaa valtavasti energiaa.

Vinkki viikonlopuksi: Kannattaa tuntea myös vastuunsa kaiken ajattelun kirkkauden keskellä, etenkin, jos kyse on ihmisistä. Yritä pukea sanat ja viestisi mahdollisimman rakkaudelliseen ja myötätuntoiseen muotoon – se on ihan mahdollista ilman, että tinkisi sanoman selkeydestä.


8 Responses to “Torstai Tarot – fiilikset ja vinkit viikonlopulle”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Kiitos!!!! :)

 2. Avatar Kaisa sanoo:

  Hm-hm, nytpä tuntuu että osui ja upposi kun tulin kärkkymään oisko korttivalinta käsillä! Ajateltavaa.. Ja vaikka en myöskään näihin kortteihin mitenkään hurahtanut ole tai ota niitä vakavalla mielellä, niin pientä ajatustukea ja vinkkiä näistä kyllä saan. Ai muuten, pakko kertoa vielä vaikka paljastan samalla äärettömän urpouteni – viime kerrallakin yksi kivistä taisi olla jaspis, ja katsoin siinä että jaa, yhden kortin yläpuolella näyttäisi olevan kirsikkatomaatti ja että kaipa silläkin on siis joku erityinen tarkoitus :-D (puuttumatta nyt yhtään siihen että miksi ihmeessä Tarot-kortteihin liittyisi kirsikkatomaatit millään lailla..)

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Mielenkiintoista! Tää kortti + kivi – kombo uppos ja täysillä. Valitsin muuten kortin itseäni miellyttävän kiven perusteella; teinkö oikein?

  Valintani oli ykköskortti ja täytyy sanoa, että se sopii hyvin elämäntilanteeseeni ja neuvot olivat myös fiksuja.