Torstai Tarot – tulevan viikonlopun meiningit

torstai 26. heinäkuun 2018

 

Taas ollaan menossa kohti viikonloppua ja on aika tsekata millaisia vinkkejä korteilla on meille kerrottavana. Astrologisesti aika on todella mielenkiintoinen. Perjantain tienoille osuva täysikuu ”Blood Moon” enteilee muutoksia ihmissuhteissa ja tiedossa voi olla niin haikeita loppuja kuin voimakkaita uusia alkujakin. Ylipäätään kaikki tunteet, ovat ne sitten iloa, intohimoa, surua tai ärtyneisyyttä (tai mitä tahansa muuta), ovat tavallista voimakkaampia ja intensiivisempiä.

Toisaalta kuunpimennys vahvistaa kaikkea uuteen suuntavaa ja helpottaa vanhan painolastin jättämistä taakse. Lisäannoksensa soppaan tuo se, että Mercurius lähtee tänään peruuttaan – eli tervetuloa jälleen kommunikaatioongelmat, väärin ymmärretyt sanat ja ärsyttävät pikku selkkaukset. Ihan käytännön vinkkinä sanoisin, että nyt jos koskaan kandee pitää huolta, että tietokoneen ja puhelimen back upit on ajan tasalla. Ja liikenteessä kannattaa pistää jäitä hattuun.

No, mutta katsotaanpas, mitä korteilla on meille kerrottavana.

Homma toimii siis näin:

  1. Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  2. Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ensin kuitenkin jälleen vähän tietoa kortteihin valikoituneista kristalleista ja niiden energioista.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Auttaa fyysisellä tasolla munaisvaivoissa ja lonkkaongelmissa. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

Vuorikristalli

Voimakas harmonisoiva ja tasapainottava kristalli, jota voidaan käyttää myös muiden kivien energioiden vahvistamiseen. Auttaa mielen tyynnyttämisessä, ajatusten kirkastamisessa ja negatiivisten energioiden maadoittamisessa. Käytetään jalokiviterapiassa yleislääkkeenä.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

Ja mitäs ne kortit kertovatkaan tästä astrologisestikin haasteellisesta viikonlopusta?

1. Lanttien 6 – Menestys

No nyt olisi tarjolla menestystä! Lantit on maan merkki, joten kysymyksessä on työhön, rahaan ja muuhun maalliseen liittyviä asioita ennemmin kuin henkiseen, älylliseen tai ihmissuhteisiin liittyvää menestystä.  Tunnet voimakasta halua olla hyödyksi ja pidät mielelläsi huolta apua tarvitsevista joko ihan rahallisesti tai muuten konkreettisesti esim. laittamalla ruokaa.

Vinkki viikonlopulle: Menestys on yllättävän häilyvä käsite – mitä yksi pitää onnistumisena ei toisen mielestä ole mitään. Kannattaa muistaa, että menestys houkuttelee luokseen lisää menestystä, joten riemuitse ja onnittele itseäsi pienistäkin askelista. Saat huomata, että näin menestys vain kasvaa. Uskalla antaaa itsesi menestyä! Kortti toisaalta myös varoittaa hurvittelusta ja yli varojen elämisestä – eli kantsii tsekata tilien saldot, luottokortit, lainat, laskut ja muut sellaiset tämän viikonlopun aikana.

2. Miekkojen 2 – Rauha

Pitkään vaivannut riita tai konflikti on ratkeamassa. Nyt on aika hengähtää hetki ja rakentaa uudelleen siteet ystävään tai läheiseen, jonka kanssa suhde on ollut koetuksella. Yleisesti vaikuttaa siltä, että viikonloppu lupaa rauhaa ja lepoa ainakin henkisellä tasolla. Konflikti voi tosin olla itse itsesi kanssa – ja silloin kannattaa katsoa peiliin rehellisyyslasit päässä.

Vinkki viikonlopuksi: Katso tarkkaan tilannettasi – onko sinulla jokin läheinen ihmissuhde, joka hiertää joltain kantilta?  Miekkojen 2 kehoittaa selvittämään tilanteen rauhanomaisesti ja sen jälkeen saat nauttia ihanasta sisäisestä levollisuudesta. Suositeltavaa olisi jättää viikonlopun kissanristiäiset minimiin ja suoda hetki aikaa ihan vain itselle.

3. VIII – Tasapaino

Viikonlopun tunnussanoja ovat sisäinen tasapaino ja oikeudenmukaisuus. Kaikenlaisia äärimmäisyyksiä kannattaa välttää ja kohdata tilanteet älylliseen ajatteluun ja sisäiseen ääneen luottaen. Hätiköinti ei kannata ja aina on hyvä tarttua tarjolla olevaan mahdollisuuteen löytää neuvotellen kaikkien kannalta parhain ratkaisu. Kortti viittaa myös karman lakiin, joten voit olla varma, että ilkeillen tai pahat mielessä tehdyt teot iskevät ennemmin tai myöhemmin omaan nilkkaan.

Vinkki viikonlopuksi: Omat teot ja valinnat muokkaavat tulevaisuutemme. Aina on mahdollisuus valita hyvän ja pahan välillä, vaikka se tuntuisikin hankalalta käytännön tasolla. Oikeiden valintojen avulla on mahdollista löytää sisäinen tasapaino ja harmonia. Kannattaa siis miettiä kaksi kertaa, vaikka tämän viikonlopun energiat houkuttelisikin äkkipikaisiin tekoihin.

Ihanaa viikonloppua!


2 Responses to “Torstai Tarot – tulevan viikonlopun meiningit”

  1. Avatar Anna-Maria K sanoo:

    Jaaha, jännä nähdä mitä viikonloppu tuo tullessaan. Ainakin huomisen kuu-näytöksen katson jos pilvet ei estä <3

    • Minttu Minttu sanoo:

      Täällä on onneksi ihan kirkasta! Ajattelin kiivetä tuossa ihan mun vieressä olevan (pienen) laskettelurinteen päälle katsomaan!