Torstai Tarot – vinkit ja fiilikset ensi viikonlopulle

torstai 27. syyskuun 2018

Mitenkäs siellä ruudun toisella puolella voidaan? Jos fiilis on ollut vähän sekalainen, toisaalta energinen ja aikaansaava, mutta toisaalta sellainen, että tekisi mieli viettää ikuista Netflix-sunnuntaita, löytyy selitys tähtitaivaalta. Vielä tänäänkin on tiistaisen täysikuun vaikutus aivan selvästi havaittavissa.

Harvest Moon on energisen, mutkattoman ja iloisen oinaan merkissä ja aurinko taas sovittelevassa vaa’assa. Menemättä sen tarkemmin detaljeihin, voi kuitenkin kertoa, että muut planeetat tekevät sen verran mielenkiintoisia kuvioita toisiinsa nähden, että jos kaikki tuntuu sotkulta ja mikään ei niin sanotusti lutviudu, kantsii ottaa ihan rauhallisesti, sillä sellaista se nyt on. Tilanne helpottuu onneksi jo ensi viikolla.

Näköjään en malta näiden torstai tarottien kohdalla olla kommentoimatta astrologista tilannetta, mutta toisaalta tarotit on monella tapaa kytköksissä planeettoihin. Ainakin nämä minulla käytössä olevat kortit.

Mutta mennäänpäs nyt asiaan ja katsotaan, mitä kortit kertoo ensi viikonlopusta – alkaen huomisesta perjantaista.

Homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

1. XIX – Aurinko

Näyttää siltä, että olet juuri saavuttanut tai saavuttamassa itsellesi merkittävän tavoitteen – mahtavaa! Olo on ihanan energinen ja valoisa koko viikonlopun. Luovuus on huipussa, mutta tällä kertaa ennemminkin ryhmätöissä tai ystävien kanssa toimiessa kuin yksin omia projekteja pähkäillen.

Vinkki viikonlopuksi: Sisälläsi on tosi paljon iloa ja valoa – anna sen pulputa ulos, tapaa ystäviä ja ole avoin kohdatessasi uusia ihmisiä. Nyt on todella hyvä hetki aloittaa mielenkiintoisia ja hedelmälliseksi muodostuvia yhteisiä projekteja tai hankkeita kaikilla elämän alueilla.

2. Miekkojen 9 – Julmuus

Kortti viittaa siihen, että olet täynnä itsesyytöksiä ja välillä jopa julma itseäsi kohtaan. Taustalla on todennäköisesti tunne kyvyttömyydestä. Ratkaisuja on olemassa, mutta jostain syystä niitä vain ei pysty eikä kykene toteuttamaan. Samalla kuitenkin tiedät, että sinusta löytyy niin henkistä kuin fyysistäkin voimaa tilanteen ratkaisuun.

Vinkki viikonlopuksi: Synkkien ajatusten hautominen ja itsensä aliarvioiminen ei johda mihinkään. Meditoinnista ja sen sellaisesta on toki hyötyä, mutta juuri nyt parasta olisi, kun vain tarttuisit toimeen. Pidä pieni tauko oman pään sisällä kieriskelyssä ja tee jotain konkreettista, mikä vie asioita eteenpäin. Oli se sitten miten pieni asia hyvänsä.

3. Sauvojen Prinssi

Maailmankuvasi on muuttumassa. Sauvojen Prinssi kertoo, että nyt on aika tajuta, miten voit itse omilla valinnoillasi tehdä suuria muutoksia siihen mihin suuntaan elämäsi ja koko tulevaisuutesi on menossa. Sisältäsi löytyy tosi paljon pelotonta voimaa ja objektiivista, elämänmyönteistä arvostelukykyä. Vaikeatkaan tilanteet eivät tunnu pelottavilta, kun yhteys omaan voimaan on avoin.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on erittäin hyvä hetki (ja korkea aika!) ottaa agendalle The Tavoite. Kortin energia on voimakas, mutta kannattaa pitää positiivinen mieli päällimmäisenä, sillä Sauvojen Prinssi voi väärinymmärrettynä olla myös vähän agressiivinen. Mieti siis sanojasi ennenkuin kihahdat.

Valitsin itselleni kortin samalla kun tein tätä postausta. En ole yhtään yllättynyt, että sain kakkosen eli Miekkojen 9. Edessä on toisaalta tosi kiva viikonloppu, koska Peetu tulee Tukholmaan (kisuvahdiksi, koska lähden sitten Tampereelle), mutta toisaalta niiiiin raskas, koska olen menossa Tampereelle hoitamaan äitini talousasioita ja muita käytännön asioita ja se tuntuu tosi hankalalta. Ei niin, että se nyt oikeasti olisi hankalaa tai vastenmielistä, mutta kun vaan nyt en tosiaankaan haluaisi edes olla tässä tilanteessa.

Eli kortin antama ohje: tee jotain asioiden eteen ja lakkaa piiskaamasta itseäsi siitä, että jotain vielä jää roikkumaan, sopii paremmin kuin hyvin sekä viikonlopulle että alkuviikkooni.

Ihanaa viikonloppua!

May the force be with you!


4 Responses to “Torstai Tarot – vinkit ja fiilikset ensi viikonlopulle”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Mulla on elämässä edessä iso mullistus (työhön ja asuinpaikkaan liittyvä) ja nää kortit ovat viikko viikolta sopineet mun elämäntilanteeseeni.
  Olo on jännittynyt, stressaantunut, vähän ahdistunut ja haikeakin. Korttien vinkit ovat auttaneet itsetutkistelussa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tosi hienoa, että kortit ovat sopineet (niin käy kyllä itsellenikin aina!). Ja ihan huippua,jos kortit ovat auttaneet itsetutkiskelussa. Sehän niiden tarkoitus oikeastaan onkin – eikä niinkään mikään ”ennustus”.

 2. Avatar Tunnetilan Nina sanoo:

  Hei vau! Sain tänään töissä yhtäkkiä päähäni ajatuksen, jota olen miettinyt koko päivän. Ajatus tuli ihan puun takaa ja ihmetytti. Nyt valitsin intuitiivisesti kortin numero 3. Huh huh! Sopii tilanteeseeni ihan täysin! Hämmentävää.

  • Minttu Minttu sanoo:

   No siis nyt ei muuta kuin Go for it! Ja itselläni on käytännöllisesti katsoen aina tuo sama tunne, kun luen kortteja itselleni. Vähän hämmentynyt ja ihmeissäni siitä, miten kaikki sopii just sen hetkiseen tilanteeseeni aivan täysin! :)