Torstai Tarot – ensi viikonlopun energiat

torstai 04. lokakuun 2018

Lokakuun ensimmäinen Torstai Tarot on täällä – jee!!

Jos nyt tehdään ihan pikainen – jo epäviralliseksi perinteeksi muodostunut – katsaus planeettoihin, niin suurin uutinen on se, että Venus ”peruuttaa” (mitenkähän ”retrograde” kääntyy oikeasti astrologia-suomeksi?) lauantaista lähtien. Se tarkoittaa sitä, että aika on otollinen itsensä hyvänä pitämiseen, hyväksymiseen ja rakastamiseen. Samoin nyt on hyvä hetki pohtia sitä, mitä itse toivoo ja haluaa läheisimmiltä ihmissuhteiltaan.

Seuraavaksi tarotteihin ja homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.


Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Musta turmaliini

Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä kivi, jota käytetään kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Neutraloi negatiivisia ajatuksia ja riitoja kääntämällä niiden energian positiivikseksi. Auttaa näkemään selkeästi ja voittamaan pelot. Lisää läsnäoloa ja rohkeutta.

 

1. Miekkojen 4 – Aselepo

Kortti viittaa vastausten löytymiseen huolellisen harkinnan jälkeen ja väliaikaista rauhan tunnetta. Nyt kannattaa kerätä voimia ja levätä, sillä vaikka asiat näyttäisikin olevan sovittu, kysymys ei todennäköisesti ole pysyvästä tilanteesta.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa järjestää aikaa rentoutua ja vetää henkeä. Parasta olisi välttää turhanaikaisiin kissanristiäisiin osallistumista. Tilannetta on hyvä seurata valppaana, mutta kuitenkin rentona. Stressaaminen tai vatvominen ei auta, koska juuri nyt on voimien keräämisen aika.

2. Miekkojen 7 – Turhautuminen

Horjuttaako epäilykset ja pelot luottamustasi elämään? Useimmiten ne ovat vain kohinaa oman sisimmän pimeämmältä puolelta – ja täysin vailla todellisuuspohjaa. Miekkojen seiska edustaa toivoa ja läpimurtoa, joten luota sisäiseen näkemykseesi ja näe pelkojesi läpi.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa olla rohkea ja katsoa ahdistusta & pelkoja silmästä silmään. Kun vain on riittävän rohkea, löytyy myös ratkaisujen avaimet samasta osoitteesta – eli omasta sisimmästä. Neuvojen kuunteleminen ei tässä tilanteessa ole myöskään väärin. Kukaan ei voi tietää kaikkea ja intuitiollasi ja pelot unohtamalla tiedät kyllä, ovatko neuvot hyviä juuri sinulle tähän tilanteeseen.

3. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa?

Itse nostin viikonlopulleni kakkosen eli miekkojen seiskan. Enkä kyllä oikeastaan ihmettele sitä yhtään – ihan just nappiin osui jälleen.

Sinänsä ehkä poikkeuksellista että kortti ei kuvaa työ- tai arkielämääni – vaan kaikkea sitä, mitä yritän reippain mielin kohdata Tampereella nyt, kun äitini on muuttanut pysyvästi Koukkuniemen vanhainkotiin. Monet asiat tuntuu vain niin hurjan raskailta hoitaa, vaikka käytännössä useimmiten hommat sujuisikin ihan ok. Noh, tarottien rohkaisemana käyn seuraavien hoidettavana olevien asioiden kimppuun!


2 Responses to “Torstai Tarot – ensi viikonlopun energiat”

 1. Avatar Tuikku sanoo:

  Valitsin nro 2, Miekkojen 7 – Turhautuminen.
  Olen sitä tällä hetkellä muutamastakin eri syystä kun en tiedä miten asiat menevät. Kiitos tästä :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   No hienoa, että osui! Niin kyllä itsellänikin yleensä aina. Kivaa viikonloppua ja tsemppiä turhautumisen kanssa!