Torstai Tarot by Minttu

torstai 28. helmikuun 2019

Aivan poskettoman raskas viikko takana. Olen sekä myynyt että tyhjentänyt lapsuudenkotini Tampereella. Onneksi oli parhaat ystäväni apujoukkoina, yksin en olisi hommasta selvinnyt. Puuhan lomassa nousi esiin valtavasti lapsuus- ja nuoruusmuistoja, joita kertoilemalla tehtiin aikamatkaa taaksepäin ja prosessoitiin selkeään yhden ajanjakson päättymistä. Ai että, miten monet bileetkin Hallituskadulla tuli pidettyä!

Kaiken päälle onnistuin vielä hankkimaan kunnon flunssan, joten tämänkertaiset tarotit on ehkä tavallistakin osuvammat. Pienessä kuumehuurussa sitä tuntee muutenkin olevansa hyvin lähellä maailmankaikkeuden energiakeskuksia.

Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vihreä Aventuriini

Vihreä Aventuriini on yleisrauhoittava ja parantava kivi. Hillitsee hermoromahdustilanteissa ja helpottaa migreenin ja kroonisen päänsäryn oireita. Lisää tunteiden tasapainoa ja auttaa päätöksenteossa ammatinvalintaan tai vaihtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Auttaa univaikeuksiss

Musta turmaliini

Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä kivi, jota käytetään kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Neutraloi negatiivisia ajatuksia ja riitoja kääntämällä niiden energian positiivikseksi. Auttaa näkemään selkeästi ja voittamaan pelot. Lisää läsnäoloa ja rohkeutta.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

1. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa?

 2. XV – Paholainen

Kortin nimi johtaa helposti negatiivisiin ajatuksiin, mutta paholaisen energia on aivan mahdollista suunnata myös kaikkeen positiiviseen. Voimakas maanläheinen aistillisuus ja maskuliininen voima antaa rohkeutta kohdata totuus sellaisena kuin se on. Tänä viikonloppuna on kaikki mahdollisuudet olla säkenöivin, hurmaavin ja kiehtovin oma itsesi. Mitään ei kuitenkaan kannata tehdä tai sanoa unohtaen oma herkkyys ja haavoittuvaisuus.

Vinkki viikonlopuksi: Tahdonvoima on hyvä asia ja on tärkeää tehdä valintoja oman sisäisen näkemyksen mukaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on sinun totuutesi. Vaikka olisit miten vakuuttunut, läheisilläsi on oikeus tehdä omat päätöksensä ja valintansa. Nauti omista valinnoistasi, mutta samalla kannattaa muistaa, että muut tekevät omat valintansa sinusta riippumatta.

3. Sauvojen Prinsessa

Tiedossa on innostusta, uutta luovaa kasvun energiaa ja pirskahtelevaa iloa, joka saattaa ilmetä ihan fyysisenä haluna hypähdellä ja tanssahdella. Kokemasi pelko on menettänyt tai parhaimmillaan menettämässä otteensa sinusta ja tunnet kuin sisälläsi alkaisi kevät – jäät sulavat, uutta alkaa versota siellä täällä ja innostuksesi avulla näet, mitä kaikkia upeita kukkia sieltä onkaan tulossa. Käytä tämä energia hyödyksesi!

Vinkki viikonlopuksi: Suuressa innostuksen ja energialatauksen pyörityksessä voi käydä niin, että sitä alkaa sekoilla ihan liian moneen suuntaan ja sitten lopulta mistään ei tule mitään. Sauvojen prinsessa ei kehota tarkastelemaan pulppuavia ideoita mitenkään erityisen kriittisesti – sen aika on myöhemmin – mutta täydellinen sekasorto aiheuttaa vain turhautumista. Nyt on myös oikea hetki tarkastella, onko elämässäsi jotakin, mikä estää nauttimasta siitä täysipainoisesti ja keskittää energiaa sinne, ilon kautta.

Itselleni nostin ykkösen, lanttien ysin. Ja tosiaankin tilanne on juuri nyt, että olen saanut tässä lähiaikoina niin paljon: tukea, rakkautta, hyväksyntää, yhteisöllisyyttä – kaikkea sitä, mikä on tärkeintä elämässä. Ja muutenkin monet asiat ovat loksahdelleet kohdilleen, joten nyt on hyvä aika antaa takaisin. Kuumeessa en kyllä mitään fyysisiä ponnisteluja voi suorittaa, mutta mielessä on parikin asiaa, jotka voi hyvin tehdä täältä sairaspedin pohjilta.

Ihanaa viikonloppua! <3


2 Responses to “Torstai Tarot by Minttu”

  1. Avatar Iina / MouMou sanoo:

    Oi, aventuriini on niin ”mun kivi”. Virallinen valinta on suorittamatta, mutta se vetää aina puoleensa. :)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Hei niinhän se on – kristallit valitsevat meidät, emmekä me kristalleja. Joten jos aventuriini on sut valinnut, turha pyristellä vastaan! :D