Torstai Tarot by Minttu

torstai 07. maaliskuu 2019

Hyvää torstai-iltaa!

On uuden kuun aika, merkurius peruuttaa kaloissa ja uranus on siirtynyt härän merkkiin. Eli en edes kysy, miten siellä voidaan, sillä kaikki astrologinen hässäkkä aiheuttaa vähintäänkin sisäistä epätasapainoa. Uusi kuu on aina hyvä aika päästää irti menneestä ja asettaa tahtotila tulevaa ajatellen. Merkuriuksen peruutus on yleensä suuri varoitusmerkki ja fiksu välttää tekemästä suuria päätöksiä ja allekirjoittamasta sopimuksia tänä aikana.

Toisaalta aika on erittäin otollinen päästää irti henkisestä painolastista, vahingollisista toimintatavoista ja kaikenlaisesta itsensä vähättelystä. Yhteys omaan sisimpään löytyy nyt helpommin ja moni saattaa yllätyksekseen havaita luovat ominaisuutensa. Kunhan vain varaa riittävästi aikaa rauhoittumiseen ja lepäämiseen eikä pakota itseään ylenpalttiseen sosiaaliseen kanssakäymiseen, menee tämäkin astrologisesti haastava ajanjakso ohi ihan mukavasti.

Mutta eihän täällä pitänyt planeetoista höpistä, vaan katsoa, mitä kortit lupaavat tulevalle viikonlopulle!

Homma menee näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

1. Maljojen 7 – Irstaus

Kortin nimi on mielestäni vähän tyhmä, koska tässä kohtaa se viittaa ennemminkin voimakkaaseen, jopa epätoivoiseen, rakkaudenkaipuuseen ja ihmissuhteisiin takertumiseen kuin mihinkään varsinaiseen irstailuun. Suunta elämässä voi tuntua hiukan hämärältä juuri nyt. Aiemmin iloa ja tyydytystä tuottaneet asiat tuntuvat nyt tyhjänpäiväisiltä ja merkityksettömiltä.

Vinkki viikonlopuksi: Ehdottomasti tärkein vinkki juuri nyt on se, että menneisyyteen ei kannata takertua. Jos jotkin asiat, joista ennen olet saanut nautintoa, tuntuu nyt tahmeilta ja kyllästyttäviltä, se on vain merkki siitä, että on aika päästää irti. Toisaalta kaikkea, mitä haluaa, ei voi saada yhdellä kertaa ja siksi onkin tärkeä oppia nauttimaan myös matkasta kohti unelmia.

2. Miekkojen 7 – Turhautuminen

Horjuttaako epäilykset ja pelot luottamustasi elämään? Useimmiten ne ovat vain kohinaa oman sisimmän pimeämmältä puolelta – ja täysin vailla todellisuuspohjaa. Miekkojen seiska edustaa toivoa ja läpimurtoa, joten luota sisäiseen näkemykseesi ja näe pelkojesi läpi.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa olla rohkea ja katsoa ahdistusta & pelkoja silmästä silmään. Kun vain on riittävän rohkea, löytyy myös ratkaisujen avaimet samasta osoitteesta – eli omasta sisimmästä. Neuvojen kuunteleminen ei tässä tilanteessa ole myöskään väärin. Kukaan ei voi tietää kaikkea ja intuitiollasi ja pelot unohtamalla tiedät kyllä, ovatko neuvot hyviä juuri sinulle tähän tilanteeseen.

3. V – Ylipappi

Kukaan muu ei voi kertoa sinulle kuka olet – vain sinä itse voit sen määritellä. Kortti kuvaa henkistä etsimistä ja totuutta. Olemalla rehellinen itselleen ja opettelemalla kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään on mahdollista saavuttaa suuria oivalluksia. Vaikuttaa siltä, että uusi ajanjakso sarastaa.

Vinkki viikonlopuksi: Jotain uutta ja merkittävää on kehkeytymässä ja alat vähitellen vakuuttua tiesi oikeasta suunnasta. Kannattaa kuitenkin välttää fanaattisuutta, moralisointia, toisten tuomitsemista ja oman totuuden tuputtamista muille ainoana oikeana. Jokaisen polku on lopulta erilainen.

Itselleni nostin kolmosen – eli ylipapin. Olen itseasiassa hyvin iloinen tuosta kortista, vaikka sitä pidetään usein hiukan synkeänä ja vaikeana. Tuntuu, että juuri nyt kaipaan henkistä suvantovaihetta, suorastaan sisäänpäinkääntynyttä epäsosiaalisuutta, löytääkseni jälleen elämäni punaisen langan pään.

Käytännön tasolla kaikki on oikein hyvin – töissä ja ihmissuhteissa menee kivasti ja viihdyn elämässäni. Sen sijaan se kuuluisa ”big picture” on tällä hetkellä rasittavan sumea (tai se on ollut sitä jo pitkään, mutta nyt vasta oikeastaan tajusin sen…) ja sitä on pakko prosessoida ennenkuin tästä pääsee eteenpäin.


2 Responses to “Torstai Tarot by Minttu”

 1. Avatar Sofia sanoo:

  Tämä oli mielenkiintoinen postaus! Itse kiinnitin heti huomiota tuohon ensimmäiseen korttiin mutta sitten tuo toinenkin alkoi tuntua siltä että pitäisi valita se joten valitsin molemmat ja ne itseasiassa kuvasivatkin aika hyvin tämän hetkistä tilannetta :)
  pitääpä itsekin pitää tänään illemmalla pieni tarot sessio ja katsoa mitä korteista tulee
  ihanaa naistenpäivää <3!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hyvä idea – taidanpa pitää tarot sessiot tänä iltana itsekin! Näin uuden kuun aikaan on kaikenlaista energiaa ilmassa, niin kiinnostavaa katsoa, millaista ohjetta korteilta tulee. :)

   Oikein hyvää naistenpäivää sinne sinullekin! <3