Torstai Tarot by Minttu

torstai 14. maaliskuun 2019

Olikos pikkuisen merkurius peruuttaa -moment eilen, kun Instagram lakkasi toimimasta ja eikös Facebookin takunnut asiaankuuluvasti!?! Sen lisäksi eilinen työmatkani Osloon on hyvä esimerkki: menolento aamulla oli tunnin myöhässä ja paluulentokin hiukan. Oslon päässä se oli kylläkin ihan onni, sillä lentokenttäbussi mateli reilun puolen tunnin matkaansa tuplasti pidempään tiellä sattuneen peltikolarin vuoksi. No, nämä nyt kuuluvat asiaan eikä mitään varsinaista katastrofia tapahtunut – jollei pientä Instagramin lamaantumisesta aiheutunutta paniikkia oteta lukuun!

Merkuriuksen peruutus jatkuu maaliskuun 28. päivään asti ja siihen asti on hyvä laskea sen varaan, että liikenne myöhästelee (ylipäätään kannattaisi välttää matkustamista), tietoliikenne takkuaa (muista back upit!), kommunikointia värittää kärjistykset ja väärinymmärrykset ja lisäksi kannattaisi ylipäätään välttää isompien sopimusten allekirjoittamista, jos vain mahdollista.

Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on sanottavana tulevan viikonlopun meiningeistä. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Pyriitti

Parantaa muistia ja vahvistaa keskittymiskykyä. Myönteinen kivi, joka helpottaa riittämättömyyden tunteita ja mahdollistaa oman potentiaalin näkemisen. Vahvistaa taloudellista menestystä ja houkuttelee luokseen kaikenlaista muutakin menestystä.

Savukvartsi

Savukvartsi on kestävyyden kivi, joka lisää nopeavaikutteista energiaa ja edistää itsetuntoa sekä elämäniloa. Se tasaa tunteita, lisää fyysistä voimaa sekä vahvistaa todellisuudentajua ja kykyä viedä asiat päätökseen. Lievittää tehokkaasti jännitystiloja ja palauttaa takaisin maanpinnalle. Savukvartsi myös suojelee neutraloimalla negatiivisia energioita ja heijastamalla ne takaisin lähettäjälle. Sen energia tuo turvallisuuden tunnetta ja levollista luottamusta paitsi tulevaisuuteen, myös omaan sisäiseen viisauteen ja osaamiseen. Savukvartsi lievittää näin jännitystä, stressiä, ärtymystä ja masennusta. Voimaltaan varsin maskuliininen ja sitä onkin käytetty paljon miesten sormuksissa.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

1. Sauvojen Prinssi

Päättäväisyys, avoimuus ja vapaus – siinä on viikonlopun tunnussanat. Synkät ja haastavat ajat alkavat olla takanapäin, vaikka ehkä vielä siintelevätkin horisontissa. Olosi on voimakas, energinen ja jopa peloton. Näet maailman uusin silmin ja tiedät selvinneesi niin kovista koetuksista, että pienet vastoinkäymiset eivät tunnu missään.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen Prinssi uhkuu energiaa ja pioneerihenkeä, joten tänä viikonloppuna on hyvä hetki ruksia todo-listalla roikkuneita asioita, niitä isompia ja hankalampiakin. Luovuus on myös korkealla ja toisaalta sentimentaalisuus alhaalla, joten esim. vaatekaapin siivous saattaisi onnistua juuri tänä viikonloppuna.

2. VIII – Tasapaino

Viikonlopun tunnussanoja ovat sisäinen tasapaino ja oikeudenmukaisuus. Kaikenlaisia äärimmäisyyksiä kannattaa välttää ja kohdata tilanteet älylliseen ajatteluun ja sisäiseen ääneen luottaen. Hätiköinti ei kannata ja aina on hyvä tarttua tarjolla olevaan mahdollisuuteen löytää neuvotellen kaikkien kannalta parhain ratkaisu. Kortti viittaa myös karman lakiin, joten voit olla varma, että ilkeillen tai pahat mielessä tehdyt teot iskevät ennemmin tai myöhemmin omaan nilkkaan.

Vinkki viikonlopuksi: Omat teot ja valinnat muokkaavat tulevaisuutemme. Aina on mahdollisuus valita hyvän ja pahan välillä, vaikka se tuntuisikin hankalalta käytännön tasolla. Oikeiden valintojen avulla on mahdollista löytää sisäinen tasapaino ja harmonia. Kannattaa siis miettiä kaksi kertaa, vaikka tämän viikonlopun energiat houkuttelisikin äkkipikaisiin tekoihin.

3. Sauvojen Ässä

Tulevat päivät vaikuttavat olevan täynnä puhdistavaa tulista energiaa. Kaikesta vanhasta ja raskaasta vapautuminen, totuudellisuus ja uuden luominen on nyt vahvasti pinnalla. Kortin taustalla säkenöivät salamat symboloivat henkistä heräämistä ja oman sisäisen palon – ja valon – löytämistä.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen ässä on täynnä puhdasta energiaa, joka antaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Valtava määrä sisäistä voimaasi on vapautumassa käyttöön. Nauti energiastasi kaikin voimin – menneisyyteen ei enää voi eikä kannata takertua. Voit saavuttaa ihan mitä tahansa, kun vain suuntaat voimavarasi oikein.

Itselleni nostin ykkösen – eli sauvojen prinssin. Taas! Eihän siitä ole kuin pari-kolme viikkoa, kun viimeksi nostin saman kortin. Silloin olin menossa Tampereelle tekemään raskaita selvittelyhommia ja täytyy sanoa, että varmasti osittain kortin tarjoaman energian voimin selvisin hommasta täysjärkisenä.

Nyt tuo sama duuni jatkuu täällä kotona. Kippasin mm. äidin kaikki tärkeät paperit ja suurimman osan valokuvia vain yhteen mukaani ottamista jättikokoisista matkalaukuista ja tuumasin käyväni ne läpi sitten joskus. Ihan älyttömästi tekisi mieleni lykätä selvittelytyö itselleni tyypillisesti jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Toisaalta sauvojen prinssin energian turvin voisinkin ryhtyä puuhaan jo tänä viikonloppuna. Tulisi sitten sekin tehtyä!


Kommentoi