Torstai Tarot by Minttu

torstai 28. maaliskuun 2019

Merkuriuksen peruutus on vihdoin ohi ja ollaan siirrytty oinaan aikaan. Eli enemmän tai vähemmän tahalliset väärinymmärrykset viestinnässä on taas takanapäin ja jälleen voi odottaa, että sekä tietoliikenne että varsinainen liikenne sujuu takkuilematta.

Planeetat lupaavat siis raikasta ja energistä meininkiä, mutta mitä sanoo kortit?

Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

Pyriitti

Lisää muistia ja vahvistaa keskittymiskykyä. Myönteinen kivi, joka helpottaa riittämättömyyden tunnetta ja mahdollistaa oman potentiaalin näkemisen. Vahvistaa taloudellista menestystä ja houkuttelee luokseen kaikenlaista muutakin menestystä.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

1. Miekkojen 3 – Suru/Murhe

Jokin asia tai kysymys on vaivannut sinua jo pitkään, mutta siihen ei ole tullut selkeää vastausta. Tilanne kiusaa ja painaa mielen matalaksi – ja pahinta on se, että asia ei riipu vain sinusta ja jostakusta muusta, vaan mukana on kolmas osapuoli. Epäily ja huoli sumentaa ajattelua. Yksi negatiivisen energian perusmerkkejä on asioiden loputon vatvominen, levottomuus ja ahdistus.

Vinkki viikonlopuksi: Asioihin on saatava selkeys, muuten sitä ei pääse eteenpäin ja saavuta tasapainoa. Jokainen ongelma sisältää myös ratkaisun siemenen ja vaikka päätöksen tekeminen tuntuisikin tosi vaikealta, epävarmuudessa eläminen ei johda mihinkään hyvään.

2. Sauvojen 5 – Taistelu

Jos minulta kysyttäisiin nimeäisin sauvojen viitosen käännöksen uusiksi ja se olisi Sisu. Sillä sitä juuri tämä kortti ilmentää – sisun positiivisimmassa mielessä. Eli viikonloppuun on tiedossa kunnianhimoista ponnistelua, tasaisesti virtaavaa energiaa, vaikka monet monituiset pikkuasiat (ja vähän isommatkin) uhkaavat sen tukahduttaa. Tunnet kuitenkin sisimmässäsi, että siellä vielä on virtaa, sisua, mistä ponnistaa.

Vinkki viikonlopuksi: Älä tuhlaa voimavarojasi turhaan kiistelyyn ja ”sarvien kolisteluun”. Lopulta on paljon tärkeämpää löytää niitä yhteisiä liittymäkohtia ja ryhmän aikaansaavaa voimaa. Turha passiivisagressiivinen markkeeraaminen on vain energian tuhlausta.

3. Miekkojen 6 – Tiede

Uusia alkuja on tiedossa, mutta tällä kertaa muutos ei tiedä sen pahempia kasvukipuja vaan fiilis on ennemminkin myönteinen ja loogiseen ajatteluun tukeutuva. Ei ole mitään syytä kiirehtiä ja on ihan hyvä hankkia tietoa, mutta toisaalta kannattaa muistaa, ettei asioiden puhki analysoimisestakaan yleensä ole mitään hyötyä. Kommunikointi sujuu nyt luontevasti ja objektiivisia perusteluja on helppo vastaanottajankin kuunnella.

Vinkki viikonlopuksi: Pidä silmät ja kaikki muutkin aistit avoinna, niin eteen tulevat mahdollisuudet eivät livahda ohitse. Toisaalta tilausuuksien avautumiseen voi itsekin vaikuttaa ihan vain tarkastelemalla millaisia muutoksia sitä toivoisi omaan elämäänsä.

Täytyy nyt ihan ensimmäiseksi sanoa, että kun teen näitä Torstai Taroteja, siihen on ihan tietty rutiini, joka menee joka viikko ihan samalla tavalla. Käytän kuvissa kortin kohdalla näkyvää kristallia apuna kortin nostossa enkä ikinä nosta esim. peräkkäisiä kortteja pakasta.

Siksi en voi esimerkiksi sille mitään, että tietyt tarot-pakan kortit eivät ole tulleet tänne vielä kertaakaan. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tuli kortti, jota täällä ei ole ollut vielä koskaan: Sauvojen 5 – Taistelu. Ihan uskomaton sattuma kaiken lisäksi, että nostin juuri tuon kortin itselleni.

Ainakin tämänhetkisten suunnitelmien mukaisesti tulossa on toiminnantäyteinen viikonloppu, joten varmasti tiettyä sisukkuutta on hyvä olla repertuaarissa. Ja täytyy nyt sitten ihan erityisesti pitää mielessä, että ei kannata lähteä mihinkään turhiin imaginäärisiin valtataisteluihin mukaan (vaikka oinaan aikaa eletäänkin!).


Kommentoi