Torstai Tarot by Minttu

torstai 02. toukokuun 2019

Hei ihanaiset! Joko siellä ollaan toivuttu vapusta? Pikkuhiljaa alan tottua siihen, että täällä svennelässä kevään juhla ei ole mikään juttu, mutta täytyy kyllä tunnustaa, että joka vuosi iskee pieni kaihoisa kaipuu kunnon vappuperinteisiin tippaleipineen, ilmapalloineen ja piknikeineen.

Nyt ollaan siis menossa kovaa vauhtia kohti kesää, vaikka pitkän lämpöaallon jälkeen iskenyt takatalvi muuta yrittää väittää. Astrologisessa kalenterissa ollaan siirrytty härän aikakauteen, mikä tarkoittaa mm. että nyt on hyvä hetki käyttää vähän aikaa ja vaivaa itsensä hemmotteluun, hyvään ruokaan ja kaikenlaiseen lempeään hyvinvointia lisäävään toimintaan.

Lauantaina on uusi kuu härässä. Uusi kuu on aina mitä oivallisin hetki asettaa uusia tavoitteita ja aloittaa kiinnostavia projekteja tai muuttaa elämäänsä haluamaansa suuntaan. Uusi kuu härässä tukee erityisesti kaikenlaisia omaa hyvinvointia lisäävien muutosten tekemistä. Eli nyt jos koskaan kannattaa rukata elämäntapoja ja lisätä tanssia, taidetta & kaikkea muuta ihanaa ihan jokaiseen päivään.

No mutta mennäänpäs nyt vihdoin asiaan, eli tämän viikonlopun tarotteihin. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle. Tällä kertaa siis koko pääsiäiselle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Vihreä kalsiitti

Auttaa vapautumaan vanhoista hyödyttömistä tavoista ja kaavoihin kangistumisesta. Auttaa pitämään puoliaan (sopii hyvin myös lapsille!) ja tasapainottaa mieltä. Auttaa avaamaan tilanteita ja suhteita, joissa kokee tulevansa toistuvasti aliarvostetuksi ja väärinymmärretyksi. Edistää tasa-arvoa.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

1. VII – Vaunut

Vaikuttaa siltä, että viime viikon muutosenergiat saa tässä selkeän jatkumon. Muutos, uusi alku, on jo tosiasia, mutta pikkuisen vielä tulee viipyiltyä vanhassa. Vaunut eivät ole vielä liikkeessä ja kuskikin tietää, että sitten kun lähdetään rullaamaan, paluuta takaisin ei ole. Kortin mukaan muutosta on kuitekin edeltänyt perusteellinen taustatyö, mistään hätiköidystä päätöksestä ei siis ole kysymys. Kaikki viittaa siihen, että muutoksesta tulee oikein onnistunut.

Vinkki viikonlopuksi: Vaikka olisitkin jättämässä paljon taaksesi, kannattaa ammentaa iloa ja uskoa kaikesta tekemästäsi valmistelusta ja taustatyöstä. Muutoksen polkaiseminen tosissaan käyntiin houkuttelee useimmiten myös negatiivista energiaa kurkkimaan olan taakse. Keskity lämpimiin ja rakkaudellisiin ajatuksiin – erityisesti itseäsi kohtaan – niin saat nähdä, että tästä tulee vielä varsinainen menestys!

2. Sauvojen 2 – Herruus

Edessä on mitä todennäköisimmin ”suoran toiminnan” viikonloppu. Aktiivinen toiminta ei kuitenkaan tarkoita päätä pahkaa sinne tänne sinkoilua, vaikka muuten olo voi olla poikkeuksellisen aikaansaava. Kortti symboloi myös uuden luomista ja luottamusta, joten siinä mielessä nyt voi olla juuri oikea hetki ottaa se ratkaiseva iso askel, vaikka ulkopuolisten mielestä tuntuisikin, että olet tehnyt päätöksen liian nopeasti.

Vinkki viikonlopuksi: Tasapainon löytäminen on hyvin henkilökohtainen asia ja vain sinä itse tiedät, mikä on oikein kohdallasi. Uskalla luottaa mahanpohjatunteeseen – se ei petä, jos kykenet kuuntelemaan sen ääntä rehellisesti.

3. III – Hallitsijatar

Syvä henkisyys ja maanläheinen käytännöllisyys ovat nyt tasapainossa toistensa kanssa. Viikonlopusta on hyvällä tahdolla tulossa sopusointuinen, myötätunnon ja hyväksymisen ollessa päällimmäiset elementit. Rakkauden lempeällä voimalla voi saada aivan uskomattoman paljon aikaiseksi. Rauhallinen viipyminen tässä hetkessä antaa mahdollisuuden luoda luottavainen katse tulevaisuuteen.

Vinkki viikonlopuksi: Luota elämään. Nauti tästä hetkestä ja anna luonnollisen energian viedä sinua eteenpäin. Katso ympärillesi ja anna kauneuden valaa voimaa sisällesi, älä tukahduta aistillisuuttasi. Uskalla avautua ja olla antelias. Kaiken ytimessä on se, että annat itsellesi luvan rakastaa itseäsi ehdoitta.

Nostin itselleni kakkoskortin eli sauvojen kakkosen. Olen itseasiassa hyvin iloinen saamastani viestistä, vaikka sekä ”vaunut” että ”hallitsijatar” onkin enemmän niitä klassisesti toivottuja ja positiivisia energioita viestiviä kortteja.

Tosin mitään suurta askelta ei ole mielessäni eikä pohdinnan alla, mutta jo pidempään jatkunut vetämätön olo officen ulkopuolella saisi mielellään pikkuhiljaa väistyä. Ei siinä mitään, vaikka välillä Netflix tuntuisikin houkuttelevammalta kuin ainainen suorittaminen, mutta toivotan tosiaankin tervetulleeksi vaihteeksi hiukan energisemmän vapaa-ajan meiningin.

Ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! Kyllä se kevätkin sieltä pian palaa takaisin!!


Kommentoi