Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 09. toukokuun 2019

Hei ihanaiset! Täällä yksi viikon konferenssireissulta kotiin palannut uupunut mutta tyytyväinen toimistorotan ja tarotkorttien tulkitsijan yhdistelmä. Edellisestä kerrasta, kun osallistuin oikein kunnon myllytyskonferenssiin on sen verran aikaa, että en ihan täysin muistanut, miten intensiivisiä päivät ovat ja miten häviävän vähän teoreettista ”omaa aikaa” kaiken muun lisäksi jää.

Viime sunnuntaina, kun pakkailin reissumatkalaukkua, tuumasin, että varmaan ehdin siellä Münchenissä iltaisin myyssailla hotellihuoneessa ja kirjoitella valmiiksi blogin luonnoksissa olevia puolivalmiita postauksia. Ja että ainakin nyt MET gaalan puvut ehtisin arvioida. Ha! Hyvä kun olen Instasta ehtinyt tsekata tärkeimmät MET-asut, muuten olen elänyt täydellisessä konferenssikuplassa koko viikon tähän asti.

Toivon siis tulevalta viikonlopulta lähinnä rauhaa, lepoa, rentoilua ja akkujen latausta. Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on sanottavana tulevan viikonlopun meiningeistä.

Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle. Tällä kertaa siis koko pääsiäiselle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

1. Maljojen Kuningatar

Kortin lootuksenkukat symboloivat rakkautta ja anteliaisuutta, haikara uuden alkua. Koti joko fyysisenä paikkana tai mielentilana on tänä viikonloppuna tärkeässä asemassa. Turvallisessa mielentilassa myös alitajunnasta tuleva tieto virtaa vapaasti ja uskallat myös kuunnella näitä viestejä avoimesti ja tuomitsematta. Mielikuvituksessasi on todella virtaa tänä viikonloppuna, mutta liiallista alitajunnassa pyöriskelyä ja asioiden turhaa vatvomista kannattaa välttää.

Vinkki viikonlopuksi: Kaikki eivät nyt välttämättä pysy ihan mukana, kun ideoit uutta ja näet visioita. Omiin tunteisiin kannattaa kuitenkin luottaa ja kun paketoit asiasi rakkauden ja lämmön täyttämäksi viestiksi, muiden on myös helpompi pysyä mukana ja hyväksyä ajatuksesi.

2. Sauvojen 8 – Nopeus

Onko elämässäsi joku, jonka kanssa väärinkäsitykset on jäänyt käsittelemättä? Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä ja puhua asiat selviksi. Kortti kuvaa taitoa käsitellä ongelmia, kykyä kommunikoida rehellisesti ja ratkaista vaikealtakin tuntuvia asioita. Toisaalta sauvojen kahdeksikon energia kehottaa ottamaan riskejä, kokeilemaan jotain uutta. Aistisi kaipaavat nyt yksinkertaisesti stimulointia ja virikkeitä, raikkaita tuulahduksia ja jotain tavallisesta rutiinista poikkeavaa.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on tosiaan hyvä hetki oikaista väärinkäsityksiä ja ratkoa keskenjääneitä asioita. Ei ole mitään syytä pimittää oleellista tietoa, mutta toisaalta kannattaa muistaa, että on vain moukkamaista käyttää rehellisyyttä tekosyynä toisten loukkaamiseen liiallisella suorasukaisuudella. Hienovaraisuus ja huomaavaisuus toimii ihan hyvin yhdessä avoimen kommunikaation kanssa.

 3. II – Ylipapitar

Nyt kannattaa todella kuunnella omaa sisäistä ääntä ja luottaa siihen. Viikonloppu on todennäköisimmin varsin rauhallinen – ja ainakin sisäisesti suuntautunut ennemmin huolenpitoon ja pehmeisiin arvoihin – vaikka ympärillä tapahtuisi yhtä ja toista. Pehmeys ja feminiinisyys ei ole heikkoutta, päinvastoin. Intuitio auttaa näkemään asiat kristallinkirkkaasti ja opettaa arvostamaan ympärillä olevia hyviä asioita.

Vinkki viikonlopuksi: Muita kannattaa toki kuunnella, neuvojakin, mutta tärkeimmät ja parhaimmat päätökset tulee tehdä tarkoin omaa sisäistä ääntä ja intuitiota kuunnellen. Pinnallisuutta ja itsekkyyttä kannattaa varoa, sillä ne aiheuttavat vain pahaa oloa ja hajottavat.

Itselleni nostin ykkösen ja kylläpäs tuntuu hyvältä, että kortit ovat samoilla linjoilla itseni kanssa: viikonlopun avainsana on koti!


Kommentoi