Torstai Tarot – juhannus edition

torstai 20. kesäkuun 2019

Ensinnäkin: ihanaa juhannusta! Aivan valtavan hienoa, että kerrankin näyttäisi tulevan ihan kesäiset kelit huomiselle ja koko viikonlopulle. Suorastaan huvittaa, että viime kesänäkin, kun täällä Tukholman alueella saatiin nauttia mielettömistä helteistä toukokuun alkupuolelta elokuun loppuun, osui juhannukseksi ne ainoat kaksi kylmää ja sateista päivää!

Ja sitten toinen asia: planeetat ovat edelleen sellaisessa asennossa, että monet tuntevat itsensä kovin herkäksi. Samalla kommunikaatiokentällä on ongelmia, joten väärinymmärrysten mahdollisuus on moninkertainen rauhallisempaan jaksoon verrattuna. Niinpä kannatta miettiä parikin kertaa, mitä sanoo ja miten,  ettei suotta pahoita kenenkään mieltä. Toisaalta itse voi helpottaa elämäänsä sillä, että ei tartu ihan jokaiseen huolimattomasti muotoiltuun lausahdukseen vaan antaa osan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

No, mutta höpinät sikseen ja katsotaanpas, mitä korteilla on kerrottavana juhannuksen meiningeistä!

Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

1. Sauvojen prinssi

Päättäväisyys, avoimuus ja vapaus – siinä on juhannksen tunnussanat. Synkät ja haastavat ajat alkavat olla takanapäin, vaikka ehkä vielä siintelevätkin horisontissa. Olosi on voimakas, energinen ja jopa peloton. Näet maailman uusin silmin ja tiedät selvinneesi niin kovista koetuksista, että pienet vastoinkäymiset eivät tunnu missään.

Vinkki juhannukseksi: Sauvojen Prinssi uhkuu energiaa ja pioneerihenkeä, joten tänä nyt on hyvä hetki ruksia todo-listalla roikkuneita asioita, niitä isompia ja hankalampiakin. Luovuus on myös korkealla ja toisaalta sentimentaalisuus alhaalla, joten esim. vaatekaapin tai esmes mökin varaston siivous saattaisi onnistua odotettua helpommin.

2. Lanttien 3 – Toiminta

Juhannuksesta vaikuttaisi tulevan varsin arkinen ja työntäyteinen. Tunnet olosi realistiseksi ja haluat tehdä työsi kunnianhimoisesti ja hyvin. Kortin keskellä oleva kolmion mallinen kristalli kuvaa saavutettua selkeyttä. Elämä on pääosin arkea, joten on hyvä osata nauttia käytännöllisistä asioista ja kaikenlaisten tehtävien huolellisesta suorittamisesta.

Vinkki juhannukseksi: Yksinkertaistenkin toimien ja tehtävien tekemisessä nautinto kasvaa, kun niihin suhtautuu antaumuksella ja kunnianhimoisesti. Usein kuitenkin on eduksi, jos työn voi jakaa jonkun kanssa. Näin molemmat saavat mahdollisuuden kehittyä ja oppia toisiltaan. Esim. talkoohommissa vietetty juhannus voi olla hyvinkin antoisa, kun vain asennoituu niin.

3. Lanttien Prinsessa

Tilanne on juuri nyt erittäin otollinen uudelle alulle. Lanttien Prinsessa symboloi äitiyttä ja raskautta. Niiden mielestä, jotka käyttävät tarot-kortteja perinteiseen povaamiseen, raskaaksi tuleminen ja vauva on kortin ainoa tulkinta. Itse olen sitä mieltä, että energia viittaa kaikenlaiseen uuden alkuun laittamiseen. Lanttien tulkinta on kuitenkin varsin maanläheinen – eli sen sopusointuisessa tyynen voimakkaassa lempeydessä on turvallista suunnata uutta kohti.

Vinkki juhannukseksi: Elämääsi on tulossa nyt jotain uutta, jotain mahdollisesti hyvin konkreettista. Ainoa riski on, jos olet liian päättämätön ja saamaton – jopa laiska. Silloin tämä mahtava uusi asia voi mennä täysin sivu suun. Eli nyt vain lusikka kauniiseen käteen ja pääset nauttimaan täysin uuden asian syntymisestä viimeistään ensi maalikuussa!

Itselleni nostin kolmosen, eli lanttien prinsessan. Allekirjoittaneelle itselleen ei vauvoja enää tule – sen voin vakuuttaa! Haha!! Lupaan kuitenkin kulkea hereillä ja silmät avoinna, jotta voin tarttua mahdollisesti eteen tulevaan tilaisuuteen.

Rentoa ja kivaa juhannusta!


Kommentoi