Paras trendi naismuistiin!

tiistai 02. heinäkuun 2019

Trendien kanssa on sellainen hassu juttu, että vaikka ei olisi pisaraakaan kiinnostunut muodista, trendien vaihtelu vaikuttaa siihen, mikä tuntuu ”normaalilta”, ”tavalliselta” ja jopa ”klassiselta”. Tuo alitajuinen silmä muuttuu luonnollisesti huomattavasti hitaammin kuin huippumuodin pintatrendit, mutta se ei ole mikään staattinen juttu niilläkään, jotka eivät tietoisella tasolla ole lainkaan kiinnostuneita pukeutumisesta tai tyylikysymyksistä.

Aivan selkeästi ilmiön huomaa, kun katselee vanhoja valokuvia. Etenkin, jos kysymyksessä on ajanjakso, joka ei vielä ole pyörähtänyt täyttä kierrosta trendikartalla, tulee helposti olo, että mitähän ihmettä oikein ajattelin, kun lähdin ihmisten ilmoille tuon näköisenä!

Miksi moinen alustus?

Ihan siitä syystä, että olin tikahtua riemuuni, kun luin Voguesta, että kesän trendikkäimmät jalkineet on lipsut!

Ei niin, että tarvitsisin tai kaipaisin mitään yleistä siunausta tyylivalinnoilleni. Totuus on kuitenkin se, että parina viime kesänä olen vain äärimmäisen pitkin hampain laittanut jalkaani mitään muita kengän tapaisia kuin lipsuja. Kaikki muut jalkineet tuntuvat vain hiertävän ja puristavan ja ovat kaikin puolin hankalat.

Dilemma on se, että ihan kaikissa yhteyksissä en kuitenkaan halua antaa ylikasvaneen rantahipin vaikutelmaa, ja silloin lipsut vaan ei kertakaikkiaan käy. Paitsi ehkä nyt, jos ”yleinen silmä” alkaa nähdä nuo ihan varteenotettavina kesäjalkinevaihtoehtoina!

On sitä trendikartalla hullumpaakin nähty!

Vogue Parisin lisäksi myös Ruotsin Elle listaa lipsut yhdeksi tämän kesän tärkeimmistä trendeistä. Ihan bonuksena Elle mainitsee, että nyt ei tarvitse kaivaa aivan poskettomasti kuvetta pysyäkseen aallon harjalla, sillä kaikkein kuumimmat ovat klassiset, varsin siedettävän hintaiset Havaianakset.

Ostoslakkolainen täällä ruudun tällä puolella kiittää, että kaapista löytyy jo yhdet ruskeat perinteiset sekä mustat että violetit slimit.

Mitäs sanotte? Tuleeko pysyvämpi trendi vai onko vain tämän kesän villitys?

Kaikki kuvat: Vogue.fr


2 Responses to “Paras trendi naismuistiin!”

 1. Nimetön sanoo:

  Lipsut ovat ehdoton klassikko ja kuuluvat ilman muuta kesään. Lipsuista kuuluva ääni on myös kesän ”äänikartastoa”.Talvella ärsyynnyin aamiaisella Berliinissä,kun amerikkalaiset nuoret ryntäsivät aamiaiselle lipsut jalassa ja ärsyyntyminen johtui nimenomaan äänestä;täysin väärä vuodenaika ja lämpötila. Tosin tässä asiassa olen varmasti vain tiukkapipoinen täti😂. Toisaalta nyt kesäkuussa,kun kuulin lipsutusta ensimmäisen kerran,olin ihan, että ”ihanaa,kesä on täällä”! Meille koittaa joka tapauksessa marraskuu,joten ilman muuta on kohtuullista,että jalat saavat nauttia kesällä. Juhliin tai vaikka oopperajuhlille valitsen toisenlaiset jalkineet,mutta hyvältähän nuo näyttivät kaikissa kuvissa,joten jokainen tavallaan.
  Ihana kirjoitus taas.

  • Minttu sanoo:

   Tosi ihana kuulla, että tykkäsit jutusta!! <3

   Ja siis huippua, että mainitsit lipsuista lähtevän äänen. Se totta tosiaan on yksi autenttisimmista kesäisistä tunnussävelistä!