Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 18. heinäkuu 2019

Mitenkäs siellä on tämä täydenkuun viikko sujunut? Mikäli olo on ollut herkkä, synkkä ja itkuinen, ei ole mikään ihme, sillä kuun lisäksi pakkaa on heiluttanut mm. kuun pimennys ja peruuttava Merkurius. Noh, kohtapuoleen päästään eteenpäin herkkänahkaisesta ja synkkäilyyn taipuvaisesta ravun ajasta ja sitten on kevyempi hengittää muuallakin kuin oman kotikolon suojissa.

Lomailijoille Merkurius voi aiheuttaa hankaluuksia, sillä junat ja lennot myöhästelevät nyt tavallistakin perusteellisemmin. Kaikkien kannattaa huolehtia tietokoneiden sun muiden varmuuskopioista sekä välttää merkittävien sopimusten allekirjoitusta. Kommunikoinnissa kantsii pitää maltti mielessä niin viestin lähettäjänä kuin vastaanottajanakin.

Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on kerrottavana tulevasta viikonlopusta!

Muistutukseksi vielä, että homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

Jaspis

Positiivisuuden kivi, joka suojelee negatiivisuutta vastaan. Eheyttää, lisää tyyneyttä ja mielenrauhaa, lohduttaa. Auttaa päämärättömyyteen.

1. Maljojen Prinsessa

Oletko tehnyt sovinnon menneisyyden kanssa? Jos et, niin nyt siihen on hyvä hetki. Maljojen Prinsessan asun helmaa koristavat kristallit kuvaavat hänen kykyään nähdä asiat sellaisena kuin ne on – ei sellaisina kuin hän haluaisi niiden olevan. Tunnistat myös omat parhaat puolesi ja viikonlopun energiat tekee sen, että uskallat nauttia niistä.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on oikea aika antautua rakkaudelle ja uskaltaa tehdä asioita, joista ihan oikeasti tykkäät ja joilla on sinulle todellista merkitystä. Irroittaudu asioista, jotka tunnet turhiksi (mutta tee se lempeästi!) ja pitäydy vain ihmissuhteissa jotka ovat totuudellisia ja rakkaudellisia.

2. Majojen 4 – Ylellisyys

Kortti edustaa kaikenlaista tyytyväisyyttä, yltäkylläisyyttä ja asioiden selkiytymistä.Rakkaus ja rakkaudellisuus on nyt tasapainossa ja viikonlopusta vaikuttaa tulevan sopusointuinen ja lempeä. Olet todennäköisesti tehnyt paljon töitä päästäksesi tähän pisteeseen ja nyt on aika nauttia. Uskalla myös luottaa lähimmäisiisi ja heidän pyyteettömään rakkauteen ja anteliaisuuteen.

Vinkki viikonlopuksi: Uskalla luottaa rakkauteen ilman, että yrität hallita sitä. Jatkuva tyytymättömyys ja vaatimusten esittäminen on oire jostain syvemmästä ongelmasta, joka on sinun ja tasapainoisen onnellisuutesi välissä. Muista huolehtia myös läheisistä ystävyyssuhteistasi ja suhteista perheenjäseniin.

3. Sauvojen Ässä

Tulevat päivät vaikuttavat olevan täynnä puhdistavaa tulista energiaa. Kaikesta vanhasta ja raskaasta vapautuminen, totuudellisuus ja uuden luominen on nyt vahvasti pinnalla. Kortin taustalla säkenöivät salamat symboloivat henkistä heräämistä ja oman sisäisen palon – ja valon – löytämistä.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen ässä on täynnä puhdasta energiaa, joka antaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Valtava määrä sisäistä voimaasi on vapautumassa käyttöön. Nauti energiastasi kaikin voimin – menneisyyteen ei enää voi eikä kannata takertua. Voit saavuttaa ihan mitä tahansa, kun vain suuntaat voimavarasi oikein.

Ensin en meinannut lainkaan tajuta, mikä viesti itselleni nostamallani kortilla – maljojen prinsessalla – on. Johan tässä nyt on tehty sovintoa menneisyyden kanssa puoli ihmisen ikää! Mutta sitten välähti. Nyt on tehtävä sovinto lähimenneisyyden kanssa, nähdä tosiasiat sellaisena kuin ne on – ja lopettaa itsepetos. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että käteni ei edelleenkään ole toimintakunnossa, vaikka miten yritän muuta itselleni väittää. Ja siksi joudun nyt luopumaan yhdestä itselleni tärkeästä ja rakkaasta projektista. Onneksi maljojen prinsessa lupaa myös hyviä fiiliksiä, joten varmasti ihan mukava viikonloppu tulossa kaikesta huolimatta.

Ihanaa viikonloppua!


Kirjoittanut Minttu KLO 19:26 Kommentit pois päältä artikkelissa Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

TUNNISTEET: , ,

 

Comments are closed.