Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 01. elokuun 2019

Se on sitten elokuu! Aikas epätodelliselta tuntuva fakta – eikä vähiten siksi, että maanantaina pitäisi palata takaisin töihin… Ja Karkin häihin on enää kolme viikkoa! Vaikka olihan se ihan tieto, että kaiken sen odottamisen, suunnittelun, järjestelyn ja häsäämisen jälkeen (lue: keskellä) tuntuu uskomattomalta, että h-hetki on lähes täällä.

Onneksi planeetat antaa tehokasta taustatukea kaiken hanskaamiseen. Leijonan aika on täynnä energiaa ja itsevarmuutta, Merkurius lopettaa tänään peruuttamisen, joten kommunikaatio alkaa taas luistaa, sopimukset sekä aikataulut pitää ja muutenkin hommat hoituvat ilman sen kummempia yllätyksiä. Kaiken lisäksi tänään on uusi kuu, Super Black Moon, joka kannustaa heittäytymään rohkeasti uuteen, jos se tuntuu mahan pohjassa oikealta, ja jättämään kaiken vanhan, tahmealta ja raskaalta tuntuvan taakse.

Seuraavaksi katsotaan, mitä sanottavaa korteilla on tulevan viikonlopun meiningeistä.

Mahdollisille uusille lukijoille vielä tiedoksi, että homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Onyksi

Viilentää kuumina käyviä tunteita ja tasapainottaa olemuksen eri puolia (yin & yang). Helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsehillintää, moraalia ja itsekuria. Antaa voimaa ja kestävyyttä korkeidenkin tavoitteiden saavuttamiseen.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

1. IV – Hallitsija

Paljon impulsiivista suoran toiminnan energiaa on nyt ilmassa. Määrätietoisuus ja jopa tietty lujuus, auttaa saavuttamaan tavoitellun päämäärän, mutta viisaana kannattaa muistaa myös nöyryys asioiden edessä. Onni tulee niille, jotka jaksavat väsymättä yrittää, mutta välillä mukana on myös silkkaa – no – onnea. Omaa auktoriteettia kannattaa käyttää positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi ja varoa liiallista voimankäyttöä tai pakottamista.

Vinkki viikonlopuksi: Uskalla nauttia omasta voimastasi ja toimi sen mukaisesti. Voimankäyttö ei tarkoita asioiden pakottamista. Parhaimmillaan voit sysätä liikkeelle erittäin positiivisen tapahtumien lumipallon. Jos se vaatii sitä, että nouset sisäisiä tai ulkoisia auktoriteetteja vastaan, muista, että olet voimakkaampi ja viisaampi kuin tajuatkaan.

2. XII – Hirtetty

Olisiko nyt niin, että koitat vältellä tosiasioita, yrität olla näkemättä tilannetta ja pidät silmäsi suljettuina? Jos tuntuu, että elät kuin vankilassa, voin kertoa, että se on täysin itse itsellesi rakentama. Umpikujasta ei tunnu olevan lainkaan ulospääsyä, mutta tosiasioiden tunnustaminen ja niiden hyväksyminen on avain muutokseen.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on aika avata silmät ja tajuta, että koska ne rajoittavat kahleet ovat itsesi tekemät, voit niistä ihan itse myös vapautua. Sisimmässäsi muhii merkittävän uudestisyntymisen siemenet, kunhan vain rohkaistut kohtaamaan muutoksen. Joskus paras, mitä voi tehdä, on vain päästää irti.

3. Maljojen 9 – Onnellisuus

Viikonlopusta näyttää tulevan sopusointuinen ja harmoninen. Elämä on tasapainossa eikä juuri nyt ole näköpiirissä mitään mittavia haasteita. Rauhallinen ja onnellinen olo tulee syvältä sisimmästä eikä sillä ole mitään tekemistä materiaalisen yltäkylläisyyden kanssa.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa antautua sisäisen hyvinvoinnin vietäväksi ja jakaa sitä mahdollisimman paljon myös ympäristöön. Kortti vapauttaa myös luovia energioita, joten nyt on mainio hetki tehdä myönteisen maailmankuvan masinoimia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa kaikille, jotka lukevat Torstai Tarotia säännöllisesti, että jos tuntuu, että nostat itsellesi usein saman kortin (sekä Hirtetty että maljojen ysi on ollut mukana useamman kerran ihan lähiaikoina!), kannattaa todella paneutua sen välittämään viestiin – universumilla on asiaa!! Ja haluan myös sanoa kiitos kaikille teille! Tiedän, että teitä on siellä monta, joille Torstai Tarotista on tullut jo ihan perinne.

Itselleni nostin ykkösen, eli Hallitsijan. Nyt täytyy hetki oikein makustella sen viestiä, vaikka olen kyllä aika varma, että siinä viitataan nyt töihin paluuseeni. Työasiat on tässä pyörinyt jo koko viikon päässä ja pariakin vähän isompaa juttua aion lähteä työstämään ihan samantien.

Mutta nautitaan nyt ensin vapaasta viikonlopusta ilman sen kummempia velvollisuuksia. Lauantaina voisi mennä katsomaan Pride-paraatia, siitä tulee aina niin lämmin ja toiveikas olo. Toisaalta tyhmä käteni on vielä niin kipeä, että voi olla etten uskalla lähteä sinne väkimassoihin tönittäväksi.

Ihanaa viikonloppua!!


2 Responses to “Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu”

  1. Avatar Kirmi sanoo:

    Kiitos taas Torstai Tarot-postauksesta. Itse kuulun näihin, joille nämä postaukset ovat tärkeä viikottainen traditio. Yritän aina löytää omaan henkiseen hyvinvointiin ja kasvuun näistä jotain uutta itselleni. Lämmin kiitos, kun jaksat näitä postauksia tehdä.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Aivan ihana kuulla, että tykkäät! Itsellenikin nämä ovat enemmänkin juuri sellaisia itsetutkiskelun välineitä kuin varsinaisia ”ennustuksia”.

Kommentoi