Pinkki + punainen – juhlakauden trendikkäin väriyhdistelmä

tiistai 08. lokakuu 2019

Jokunen hetki sitten jaettiin rapakon takana tämän vuoden Emmyt. Kuka minkäkin pystin kävi pokkaamassa on kylläkin sivuseikka, sillä tapahtuman kiinnostavinta antia on mitä niillä oikein oli päällä.

Parasta huvitusta syysdebbiksen loitolla pitämiseksi on nautiskella energisoivista väreistä ja ehkä jopa alkaa pikkuhiljaa suunnitella omaakin pikkujouluasua. Ei nyt niin, että tässä varsinaisesti olisi ehtinyt vielä mikään paha kaamos-blues iskeä, mutta juhla-asujen suunnittelu on ainakin omasta mielestäni aina mukavaa – ja tätä nykyä tuntuu, että se on usein yksi juhlien hauskimmista vaiheista. Riippuu tietty kovasti juhlista, mutta ainakin, jos kyseessä on randomit ”firman pikkujoulut”.

Puhdas punainen, fuchsia ja syvemmät viininpunaisen sävyt ovat klassisia syyskauden juhlavärejä. Tämän sesongin uutuus ja trendihitti näyttää olevan vanhan säännön, jonka mukaan pinkkiä ja punaista ei saisi yhdistää samaan asuun, rikkominen. Kaveriksi kelpaa mainiosti metallinkiiltävät asusteet tai klassikkosyntinen hohtava musta.

Yläkuvassa Kendal Jennerin tyrmäävän upeassa kokonaisuudessa yhdistyy kaikki trendikkäät detaljit. Plussaa mustaksi lakatuista kynsistä ja sileästä kampauksesta.

Mandy Mooren asussa yhdistyy värin lisäksi kaksi muutakin trendiä: muhkeat hihat ja koko kintun paljastava halkio.

Marisa Tomein peilihopeat avokkaat on aivan ykkösvalinta pinkki-punaisen unelmapuvun kaveriksi.

Taraji P. Hanson väläyttelee hänkin jalkaa koko pituudeltaan. Harsoinen versio Superwoman viitasta ei ehkä ihan joka pikkujouluihin istu, mutta hauska idea kuitenkin!

Zoe Kazan toteuttaa pinkki + punainen yhtälön vähän murretummilla roosan ja viininpunaisen sävyillä.

Nyt vaan sitten odottelemaan, että postiluukusta alkaa tulvia kutsuja pikkujouluihin ja muihin loppuvuoden kissanristiäisiin!

Kuvat: Popsugar


2 Responses to “Pinkki + punainen – juhlakauden trendikkäin väriyhdistelmä”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana,että teit pitkästä aikaa tämän tyyppisen jutun. Näistä saa aina ideoita omaankin pukeutumiseen; nyt esim. muistin omassa kaapissa lymyilevät punapinkit mekot,joita en ole käyttänyt hetkeen! Iltapuvuista sen verran,että mun mielestä niiden käyttöön on ihan turhaan korkea kynnys. Itse olen opetellut pukeutumaan iltapukuihin ja ”juhlallisiin” vaatteisiin mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Tänään aion käyttää iltapukua oopperassa,koska siihen sonnustautuminen nostaa omaa fiilistä jotenkin astetta ylemmäs. Noita gaaloja kun osuu ainakin omalle kohdalle aivan liian harvoin.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tosi ihana kuulla, että näistä tällaisista jutuista on iloa ja inspiraatiota! Ja ihan parasta, jos se auttaa näkemään omasta vaatekaapista jo löytyvät vaatteet uudella tavalla.

   Kannatan erittäin vahvasti tuota ajatusta juhlapukujen käyttämisestä aina, kun vain hiukankin voi! Näin sitä saa enemmän käyttökertoja usein kalliille ja huolella valituille asuille – sekä paljon sitä kaivattua kultareunusta elämään! Useimmille meistä kun ei tosiaankaan satele gaalakutsuja mitenkään kiusaksi asti!