Pinnitrendin paluu – wou vai nou?

keskiviikko 30. lokakuun 2019

Lupasin ja vannoin itselleni, että yritän päästä nukkumaan arki-iltaisin vähän aikaisemmin. On muuten aivan mielettömän ihana tunne herätä työaamuinakin sellaiseen fiilikseen, että kyllähän sitä unta jo tulikin tarpeeksi. Tuhatkertainen energiapiikki jo ennenkuin on edes noussut ylös sängystä! Ihan mieletöntä – ja saavutettavissa varsin yksinkertaisesti.

Eli toisin sanoen kukkuminen tietsan kanssa puolille öin on k i e l l e t t y !

Jotta olisin edes muodollisesti itselleni antamani lupauksen mittainen, yritän pitää höpinät vähän vähemmällä. Lyhyestä siis virsi… jne.

Tässä esittelyssä eilinen toimistoasuni ja kaksikin siihen liittyvää dilemmaa: näyttävät hiuspinnit -trendi ja villaponcho sisäkäytössä.

Ensinnäkin: mitä mieltä olette hiuspinneistä? Ja siis tarkoitan tietty tuollaisia näyttäviä, näkyviä hiussolkia, joita käytetään koristelemaan kampausta, enkä niitä näkymättömiä metallisia jutskia, joiden tehtävänä on pitää kampaus paikallaan.

Oma mielipiteeni on kaksijakoinen. Toisaalta tykkään kaikista hiusjutuista ja vaihtelu virkistää (plus pinnin saa viritettyä hiuksiin myös pelkällä vasurilla). Toisaalta koristeellisesta soljesta tulee helposti vähän lapsekas olo. Etenkään toimistolla en ensisijaisesti hae asuvalinnoillani assosiaatioita päiväkoti-ikäisten lemppari-outfiteihin.

Tuo kuvissa näkyvä hiuspinni on itselleni erityisen rakas, vaikka onkin ihan muovinen ja varmasti alunperin ostettu jostain edullisesti. Löysin sen äitini tavaroiden seasta tyhjentäessäni viime talvena lapsuudenkotiani. Muistan hyvin, miten äiti käytti sitä kesäisin uimarannalla pitämässä hiukset pois kasvoilta.

Ja kyllä tuo mielestäni ihan hyvin toimii vähän uimapukua virallisemmankin asun kanssa. Ehkä en koristaisi kutrejani näyttävällä kukkasoljella, jossa on kaiken lisäksi vähän glitteriä, sellaisena työpäivänä, jolloin ohjelmassa on tärkeitä palavereita tai asiakastapaamisia, mutta muuten kyllä.

Toinen kysymysmerkki on tuo poncho.

Hankin sen alunperin kesällä tuumaten, että se varmasti riittää ainoaksi robocop-ajan lämpimäksi vaatteeksi. No, niinkuin tiedätte, käsihärveli onkin nyt ilonani aika paljon pidempään, joten koko ”miten pysyä lämpimänä” -konsepti on pitänyt ajatella uudelleen.

Pelkkä poncho ei enää säiden viilennyttyä riitä päällysvaatteeksi (vaikka siis sivuhuomautuksena, että aivan poskettoman upeita rapisevan kirpeän raikkaita, aurinkoisia syyspäiviä tässä on ollut jo useampi putkeen!) ja niinpä tämä yksilö onkin päätynyt toimittamaan villapaidan/neuletakin virkaa sisäkäytössä.

Ensin ajattelin, että se näyttää ihan liian selkeästi ulkovaatteelta, mutta nyt olen jo tottunut ajatukseen ja mielestäni poncho toimii ihan ok toimistolla. Tai sitten robocop-käsivarteni on sulattanut pois viimeisetkin tyylitajuni rippeet! Haha!!

 • poncho, b-young
 • kauluspaita, Kiomi
 • toppi, Åhléns
 • hame, Lindex
 • kengät, Acne

Aaargh, nyt täytyy kyllä painua salamana höyhensaarille!! Pahoittelen jo etukäteen mahdollisia lyöntivirheitä, korjailen niitä sitten aamulla työmatkalla. Hyvää yötä! Muistakaa pitää huolta itsestänne!!


8 Responses to “Pinnitrendin paluu – wou vai nou?”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Kuinka kiva ja vaivattoman näköinen asu. Mä olen aina pitänyt sun tyylistä,mutta nämä viimeisimmät asut ( erityisesti se hääetkoasu,jota RAKASTAN!) ovat olleet jotenkin sellaisia,että sun tyyli terävöityy koko ajan. Nautin näistä jutuista ihan tosi paljon.

 2. Pinnit ovat minusta kauniita ja monikäyttöisiä. Niitä saa simppeleinäkin arkeen ja juhlaan tämmöinen heikompikin kampauksen tekijä voi saada näyttävyyttä siihen nutturaan ja piilottaakin vielä omat kampaukenteko mogansa :P

 3. Avatar Aikku sanoo:

  Harmillinen juttu toi käsi ja toipumisen pitkittyminen. Kiva kun laitat asukuvia taas, ihan mahtavia aina sun valinnat. Pinnit on haastava juttu, helposti tulee liian tyttömäinen look. Toisaalta taas erilaiset kamat, jotka työnnetään hiuksiin on aika tyylikkäitä. Sulle sopii pinnikin ja vielä tunnearvoa lisänä. Poncho jää usein kaappiin roikkumaan, koska koen sen takin alla hankalana. Muuten sitä kyllä toimistossa käyttäisin. Voisinkin viedä sen valmiiksi konttorille, tulisi käyttöön paremmin.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ponco on tosiaankin aika mahdoton takin alla. Itse olen nyt kerrostanut erilaisia ponchoja, mutta saa nyt nähdä selviänkö sillä keinolla talven yli.

   Ihana kuulla, että tykkäät asupostauksistani! Niitä on myös tosi kiva tehdä!

 4. Avatar Aikku sanoo:

  Siis kammat piti kirjoittaa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Haha – olisihan hiuksiin työnnettävät kamatkin ollut ihan kiinnostava ajatus! Tosin kammat ehkä kuitenkin se elegantimpi vaihtoehto. :)

Kommentoi