Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 31. lokakuun 2019

Halloween-viikonloppu ja Merkurius juuri aloittanut peruuttamisen – nyt on kieltämättä varsin haastavat kuviot menossa. Tälle ajanjaksolle annan samat vinkit kuin ennenkin Merkuriuksen peruutusvaiheessa: kaikenlainen kommunikointi on nyt hankalaa ja viestit menee helposti väärin joko teknisistä tai muista syistä. Tietotekniset laitteet paukahtelevat, joten kantsii huolehtia varmuuskopioista. Kaikki sähköpostit, some-viestit, tekstarit etsetera on hyvä tarkistaa pariinkin kertaan sillä väärinymmärryksen vaara kytee kaikkialla. Sama pätee sekä suulliseen että non-verbaaliseen viestintään.

Kaikenlaisen kommunikoinnin kanssa saa siis tosiaan olla tarkkana, mutta malttia tarvitaan myös liikenteessä. Viisas varautuu olemalla hyvissä ajoin liikenteessä, sillä Merkuriuksen peruuttaminen tietää yleensä viivästyksiä, peruuntuneita lähtöjä ja kaikin puolin takkuavaa kulkemista.

Mutta ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Nyt käsillä oleva ajanjakso on erittäin otollinen oman elämän uudelleen arvioinnille. Skorpionin aika nostaa haudattuja tunteita pintaan ja auttaa jättämään taakse vahingolliset ihmissuhteet sekä toisaalta syventämään aitoa yhteyttä sielunkumppaneiden kanssa. Myös yhteys omaan sisimpään löytyy nyt helpommin.

Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on kerrottavana viikonlopun meiningeistä.

Ja siis hommahan toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

Fluoriitti

Tyynnyttää mieltä ja suojelee negatiiviselta energialta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia sekä auttaa keskittymään. Fluoriitti auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Lisäksi tasapainottaa stressaavissa tilanteissa. Helpottaa keskittymistä sekä uusien asioiden oppimista ja omaksumista.

Musta turmaliini

Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä kivi, jota käytetään kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Neutraloi negatiivisia ajatuksia ja riitoja kääntämällä niiden energian positiivikseksi. Auttaa näkemään selkeästi ja voittamaan pelot. Lisää läsnäoloa ja rohkeutta.

1. Maljojen 2 – Rakkaus

Lempeyttä, lämpöä ja tunteiden vastavuoroisuutta näyttäisi olevan viikonlopun ohjelmassa. Elämän rytmi tuntuu olevan tasapainossa ja kaipaat lähinnä turvallisuuden tunnetta ennemmin kuin sykettä nostattavia seikkailuja. Uskalla antautua ehdoitta rakkaudelle.

Vinkki viikonlopuksi: Rakkaus ei kiellä eikä tuomitse, rakkaus ei vaadi vastapalveluksia edes verhottuna näennäiseen vastavuoroisuuden valepukuun. Pyri elämään joka hetki tiedostaen sekä muistaen, että maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välillä roihuava parantava rakkauden tuli voi palaa niin kumppanien kuin ystävienkin välillä, mutta toivottavasti myös kaikkien meidän sisällä, kunnioittaen minuuden eri puolia.

2. Miekkojen 6 – Tiede

Uusia alkuja on tiedossa, mutta tällä kertaa muutos ei tiedä sen pahempia kasvukipuja vaan fiilis on ennemminkin myönteinen ja loogiseen ajatteluun tukeutuva. Ei ole mitään syytä kiirehtiä ja on ihan hyvä hankkia tietoa, mutta toisaalta kannattaa muistaa, ettei asioiden puhki analysoimisestakaan yleensä ole mitään hyötyä. Kommunikointi sujuu nyt luontevasti ja objektiivisia perusteluja on helppo vastaanottajankin kuunnella. Kannattaa silti muistaa Merkuriuksen peruuttamisen asettamat haasteet ja pitää rakkaudellinen, avoin sävy päällimmäisenä.

Vinkki viikonlopuksi: Pidä silmät ja kaikki muutkin aistit avoinna, niin eteen tulevat mahdollisuudet eivät livahda ohitse. Toisaalta tilausuuksien avautumiseen voi itsekin vaikuttaa ihan vain tarkastelemalla millaisia muutoksia sitä toivoisi omaan elämäänsä.

3. Sauvojen 8 – Nopeus

Onko elämässäsi joku, jonka kanssa väärinkäsitykset on jäänyt käsittelemättä? Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä ja puhua asiat selviksi. Kortti kuvaa taitoa käsitellä ongelmia, kykyä kommunikoida rehellisesti ja ratkaista vaikealtakin tuntuvia asioita. Toisaalta sauvojen kahdeksikon energia kehottaa ottamaan riskejä, kokeilemaan jotain uutta. Aistisi kaipaavat nyt yksinkertaisesti stimulointia ja virikkeitä, raikkaita tuulahduksia ja jotain tavallisesta rutiinista poikkeavaa.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on tosiaan hyvä hetki oikaista väärinkäsityksiä ja ratkoa keskenjääneitä asioita. Ei ole mitään syytä pimittää oleellista tietoa, mutta toisaalta kannattaa muistaa, että on vain moukkamaista käyttää rehellisyyttä tekosyynä toisten loukkaamiseen liiallisella suorasukaisuudella. Hienovaraisuus ja huomaavaisuus toimii ihan hyvin yhdessä avoimen kommunikaation kanssa.

Nostin itselleni kolmosen – ja olen kyllä aika varma, mihin sauvojen kasin viesti viittaa. Hiukan nyt kyllä hämmentää, että tässä astrologisessa vaiheessa, kun kaikenlaisessa viestinnässä on pieleen menemisen ja virhetulkintojen vaara huomattavan korkealla, saan tällaisen viestin. Ihan tulee sellainen olo, että nyt on ihan erityinen syy olla lykkäämättä asioiden käsittelyä pidemmälle. Hmmhh… Hiukan täytyy kyllä pureskella tuota ennenkuin ryhdyn toimintaan.

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi