Pinkkiä pimeyteen!

keskiviikko 27. marraskuu 2019

Periaatteessa miellän pinkin kesäväriksi. Kuumassa ja aurinkoisessa ilmanalassa kovakin sävy pehmenee, tuo raikkautta ja tuulahduksen tropiikkia. Myös kevään haaleaan maailmaan se sopii jossain määrin – hassua sinänsä – mutta syksyllä mieli halajaa lämpimän murrettuja ja maanläheisiä sävyjä. Vai?

Omat vaatehankintani ovat viimeaikoina menneet pitkälti tyylillä: ”jos saan puettua sen päälleni, hankin sen”. Ihan älyttömän montaa sellaista vaatetta, jonka alle hieno käsihärvelini sopisi, ei ole tullut vastaan, vaikka overzize onkin kuulemma trendikästä.

Ilahduin aivan valtavasti, kun törmäsin Åhlénsilla Carin Westerin lepakkohihaiseen neulekaunokaiseen. Pinkki kiinnitti huomioni, mutta ihan jo vanhasta tottumuksesta aloin rutiininomaisesti etsiskellä, josko neule löytyisi myös mustana.

Ja löytyihän se. Mutta kas kummaa, ilahtumisen tunne jäi puuttumaan. Hetken mietin, että pitäisikö hankkia molemmat värit, kunnes mieleen palautui Karkin ikivanha ohje: mikäli vaate ei saa tanssahtelemaan pukukopissa, sitä ei kannata hankkia. Vastoin kaikkea itsetuntemustani ja ennakkokäsityksiäni ainoastaan pinkki aiheutti riemua.

Siispä musta neule jäi kauppaan ja nyt olen hyvin tyytyväisenä sitä mieltä, että pinkki on varsin erinomainen syysväri!

Haluatteko muuten tietää, miten yksikätinen saa hiuksensa ylös tötterölle?

Pienellä harjoittelulla se sujuu ihan mainiosti: ensin hiukset kieputetaan tötteröksi, tötterön latva nostetaan pään päälle, latva pidetään paikoillaan päälakea seinää vasten nojaten siihen asti, että ehtii sujauttaa vasurilla ison hiussoljen pitämään komeuden paikoillaan. Helppo homma! Haha!

Korvikset on vanhat Kalevala Korut, mun äidin lempparit, joita se piti aina, kun olin pieni. <3

 • neulepaita, Carin Wester
 • housut, H&M
 • kengät; Acne
 • korvikset, Kalevala Koru


6 Responses to “Pinkkiä pimeyteen!”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana neule paitsi väriltään,niin myös malliltaan ja eikö ole jännää,että pinkki käy yhteen lähes kaikkien värien kanssa! Näyttää ihan älyttömän hyvältä noiden harmaiden pöksyjen parina,mutta myös musta, mintunvihreä ja tumman sininen näyttävät upeilta pinkin kanssa. Sitä paitsi se sopii myös talvi-ihon kanssa,vaikka tietty näyttääkin upealta myös päivettynyttä ihoa vasten. Neuleelle tulee varmasti paljon käyttöä.
  Ihana ja vaivattoman arkielegantti kokonaisuus,jossa on kuitenkin särmää.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Ja olen huomannut tässä tuon saman, että pinkki onkin yllättävän helppo ja moneen taipuva väri – vaikka ihan toisin kuvittelin.

 2. Avatar Aikku sanoo:

  Just marrasharmauteen niitä värejä kaivataan! Upea paita ja upea sinä! Kehtaisiksää vinkata tv-sarjasta? Olen sun blogista saanut aikoinaan vinkin ainakin Isänmaan puolesta ja Skam sarjoihin, ne oli superhyviä!! Breaking Badista en ole ihan varma, ett tuliko sulta vai mun pojalta. Olen ollut nielurisaleikkauksessa, viides päivä ja pahin on kuulemma vielä edessä, kun katteet alkaa irrota. Jännitän verenvuotoa ihan hirveesti, se voi olla runsasta jos huono tuuri käy. Se, ettei pysty syömään tai juomaan on vielä pientä sen pelon rinnalla. Olisi ihana koukuttua sarjaan, kun kerrankin on aikaa katsoa. Siitä tässä koitan nauttia, nyt on aikaa olemiseen. Mihinkään syvälliseen tietoisuuteen täs ei kivuissa pysty, mutta minuuttiviisarin jokainen raksahdus vie toipumista kohti. Sullakin se käsi vielä kuntoon tulee!!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oih, voi parka sua!! Netflixin The Crown on saanut just uuden sesongin. Itseltäni jäi tosin jostain ihmeen syystä jo toinen sesonki puoleen väliin, vaikka tykkäsin siitä kovasti.. Voin erittäin vilpittömästi suositella ruotsalaista ”Vår tid är nu” -sarjaa, joka kuulemma löytyy myös YLE Areenasta. Ei tarvitse olla mikään Tukholma-fani innostuakseen, mutta ei siitä tietty haittaakaan ole. Sopii erityisen hyvin, jos voi ahmia jakson toisensa jälkeen! Voisin myös vinkata hyvästä leffasta Netflixissä: The Big Sick. Se on vähän indie-leffatyylinen, mutta ei yhtään ”vaikea” ja voisi hyvin sopia nielurisaleikkauksen jälkeisiin tunnelmiin. Paranemisia sulle!! :D

   • Avatar Aikku sanoo:

    Kiitos, Crown ei aikoinaan koukuttanut, mutta koitan uudestaan. Ryhdyn heti tuohon sarjaan” Aika on meidän”. Leffa on uusi mulle myös, joten sekin listalle. Kuudes päivä menossa, selvästi hankalampaa kuin ekat päivät, muta 8. päivän jälkeen pitäisi helpottaa.

Kommentoi