Voimakorteista iloa, rauhaa ja fokusta elämään + arvonta & ale-koodi!

tiistai 17. joulukuu 2019

*Voimakortit ja Unelma Itsestä -valmennus saatu


Alkusyksystä kirjoittelin ponnekkaana, miten nyt alkaisi varsinainen hyvinvoinnin ja itsestä huolehtimisen aikakausi. Ihan niin ei nyt sitten käynytkään – yllätys – vaan se kuuluisa arki ja kiire ja mikälie pisti taas prioriteettipakkaa sekaisin. Säännöllisesti ylipitkiksi venähtäneet työpäivät ja ihan klassinen mukavuudehalu hankaloittivat syksyn mittaan isompien muutosaskelien ottamista, mutta onneksi ihan kaikki uudet kivat pikkurutiinit eivät lentäneet romukoppaan.

Aamut ovat olleet itselleni perinteisesti aika haastavia, mutta tänä syksynä olen saanut muutettua muutamaa juttua sen verran, että startti uuteen päivään tuntuu mukavammalta, vähemmän kaoottiselta ja olo on ollut energisempi kuin aikoihin – jopa heti aamusta. Kattavampi postaus aamurutiineistani on jo työn alla, mutta tässä yksi, mikä on tuonut aivan valtavasti iloa, mielenrauhaa ja fokusta elämääni.

Kysymys on niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin voimakorteista. Nostan joka aamu itselleni kortin pakasta, painan sen sanoman mieleeni (yleensä otan vielä varmuuden vuoksi kuvan siitä) ja yritän pitää viestin mielessäni koko päivän.

Ymmärrän hyvin, jos koko homma tuntuu vähän epäilyttävältä new age -hippeilyltä. Tosiasia kuitenkin on se, että fiksuudestaan ja monimutkaisuudestaan huolimatta aivomme ovat varsin helposti huijattavissa oleva elin. Kun voimakorttien viestiä toistelee mielessään silloin tällöin pitkin päivää, sen sanoma alkaa vaikuttaa ajatuksiin. Ajatukset vaikuttavat puolestaan tekoihin ja teot – no, käytännössä ihan kaikkeen, varsinkin siihen millaiseksi tämä hetki muodostuu. Ja elämä on oikeasti vain kokoelma ”tämä hetki”:ä.

Eli ei ihan pikku juttu.

Itseäni on auttanut myös kovasti kaikkina tiukkoina hetkinä töissä, totaalisen väsymyksen yllättäessä, jonkin tilanteen (tai ihmisen…) ärsyttäessä suunnattomasti se, että olen salamannopeasti tyhjentänyt pääni hengittämällä kerran syvään ja palauttamalla mieleeni aamuisen voimakortin. Voin aivan vilpittömästi sanoa, että tämä rutiini on tuonut paljon iloa, rauhaa ja ihan uudenlaista fokusta elämääni.

Ihana Unelma Itsestä -tiimi lupasi, että saan arpoa yhdelle teistä tuon saman Dream You – Embody You -voimakorttipakan, joka itsellänikin on käytössä!

Eikä siinä kaikki! Koodilla unelmaminttu saa Unelma Itsestä -verkkokaupasta kaikista hyvinvointituotteista – 20 % alennuksen!

En ole ihan varma, vieläkö tilaukset ehtii toimitukseen ennen joulua, mutta omasta mielestäni just nyt on tosi hyvä hetki alkaa miettiä uutta vuotta, uutta vuosikymmentä – millaisen siitä haluaa itselleen tehdä, mitä saavuttaa, miten voida paremmin ja olla itselleen lempeämpi. Tuolta linkin takaa löytyy kaikenlaista ihanaa, minkä avulla voi tsempata ja inspiroida itseään kohti hyvinvointia.

Osallistu Dream You – Embody You -voimakorttien arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin viimeistään torstaina 19.12. keskiyöhön mennessä. Kerro vaikka oma vinkkisi, miten etenkin näistä kaamosajan aamuista saa vähän vähemmän raskaita!


14 Responses to “Voimakorteista iloa, rauhaa ja fokusta elämään + arvonta & ale-koodi!”

 1. Avatar Ellen sanoo:

  Kirkasvalolamppu ja se, että tietää joulun tulevan ihan kohta.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Niin monet vannovat kirkasvalolampun nimeen, että ihan tässä kyllä alkaa kiinnostella, josko se toimisi itsellänikin.

 2. Avatar Hannnnnna sanoo:

  Minun aamut pelastaa tyrnishotti :)

 3. Avatar MarjaKoo sanoo:

  Kahvi on se pelastus, keitintä kohti aamulla.
  Toki parhaiten auttaa hyvät yöunet, eli ajoissa ja rauhassa nukkumaan.

 4. Avatar Anu sanoo:

  Kynttilät ja kahvi käynnistävät minun aamuni.

 5. Avatar Anita Törni sanoo:

  Otan koiran kainaloon ja vietän pienen hetken sen kanssa. Toivotamme hyvät huomenet toisillemme hakien ja pusujen kera ja katsomme toisiamme silmiin ja vain olemme hetken. Näin alkaa päivä ihanasti.

 6. Avatar Jenna sanoo:

  Jouluvalot ja kynttilät kotona tuo tunnelmaa aamuihinkin (paitsi niihin kiireisiin). Matkalla töihin auttaa kahvin (tai jouluteen) lisäksi heräämään hullunhauskat podcastit tai joku ihana biisi! Jouluvalot sporanikkunoista luo myös hyvää fiilistä ja tunnelmaa muuten synkänolosiin aamuihin. Vapaapäivinä jokunen jakso Netflix-sarjaa heti aamusta tai puhelu ystävälle herättää hyvin päivään. <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Musiikki toimii myös mulla! Samoin tuijottelen työmatkalla sporan ikkunoista näkyviä ihmisten jouluvaloja ja mietiskelen, että millaisiakohan tyyppejä, perheitä ja elämänkohtaloita sielläkin mahtaa olla. <3

 7. Avatar Sari Koo sanoo:

  Kaksikymmentä vuotta vanha, pienillä lampuilla toimiva enkelisiluetti keittiön ikkunassa tuo valoa ja iloa pimeisiin joulukuun aamuihin. Kun enkeli tammikuussa lähtee varastoon odottamaan seuraavaa joulukuuta, ollaan jo lähdetty valoa ja kevättä kohti.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oi, miten ihanaa!! Rakastan kaikkia koristeita ja kodin yksityiskohtia, joilla on tarina ja merkitys! <3