Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 26. joulukuun 2019

Vuoden viimeinen Torstai Tarot – mitäs siihen sanotte? Aika huristaa eteenpäin vauhdikkaasti näköjään tällaisinakin joulunpyhien viimeisinä hetkinä, kun fiilis on leppoisasti laiskan pysähtynyt.

Astrologisesti juuri tänään torstaina on mielenkiintoinen päivä. On uusi kuu, mikä normaalisti tarkoittaa erittäin otollista hetkeä päästää irti kaikesta vanhasta haitallisesta painolastista, pistää uusia suunnitelmia alkuun ja ylipäätään manifestoida unelmien elämää itselleen. Nyt on kuitenkin myös sellainen tilanne, että pakkaa sekoittaa auringonpimennys kauriin merkissä. Se ei tosin näkynyt täällä meidän pallonpuoliskolla, mutta vaikutus tuntuu silti.

Pimennyksen aikana manifestointi on riskialtista puuhaa, sillä viesti saattaa muuttua matkalla päinvastaiseksi. Eli, jos keskityt voimakkaasti päästämään irti jostain negatiivisesta asiasta, voi olla, että juuri sitä tuleekin lisää. Suosittelen siis rentoutumaan ja ottamaan chillisti, sillä viikonlopun energiat on muutoin ihan maanläheisen rauhalliset ja optimistiset.

Se, että auringonpimennys on juuri kauriin merkissä rohkaisee tosin pistämään käytännön asioita järjestykseen. Eli, jos nyt tuntuu hinkua käyttää uuden kuun taustatuki johonkin hyödylliseen, niin sanoisin että siivoaminen ja järjestely, tavaroiden laittaminen niille kuuluville paikoille, on korkeassa kurssissa.

Sama kauriin auringonpimennysenergia kehottaa tsekkaamaan oman taloustilanteen. Mitään suuria muutoksia en nyt lähtisi tekemään (jos ei ole pakko!), mutta jo tilanteen toteaminen auttaa hallinnan tunteen saavuttamisessa. Lisäksi kannattaa katsoa, ettei ole mitään turhia, helposti tukittavia vuotokohtia. Esim. automaattiveloituksella menevä sali-/jumppajäsenyys muuttuu ei-vuotavaksi sillä, että siellä salilla aletaan ihan oikeasti käydä – ja sen yhdenkin lehden kestotilauksen voi hyvin lopettaa, jos joka toinen lehti jää lukematta. Ostaa sitten irtonumeroita, kun oikeasti on aikaa ja lehdessä jotain kiinnostavaa luettavaa.

Tulipas nyt pitkä johdanto, mutta kuten sanoin – tänään on planeetoilla poikkeuksellisen jännät kuviot. Katsotaanpas nyt kuitenkin myös, mitä korteilla on sanottavanaan.

Uusille kävijöille tiedoksi, että Torstai Tarot toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Musta turmaliini

Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä kivi, jota käytetään kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Neutraloi negatiivisia ajatuksia ja riitoja kääntämällä niiden energian positiivikseksi. Auttaa näkemään selkeästi ja voittamaan pelot. Lisää läsnäoloa ja rohkeutta.

Helmiäinen

Helmiäinen tuo iloa ja riemua käyttäjälleen. Sen uskotaan auttavan uralla etenemistä. Helmiäinen vetää puoleensa vaurautta ja auttaa näkemään oman arvonsa.

Labradoriitti

Hyvin suojeleva kivi, joka tukee erityisesti muutostilanteissa oli ne sitten henkisellä tasolla tai ihan konkreettisia. Vahvistaa intuitiota ja tukee siten päätöksenteossa. Auttaa tunnistamaan juuri sen oman polun ja poistaa pelkoja muutoksen edessä. Lisää luottamusta siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Tasaannuttaa ylikierroksilla käyvää mieltä (sopii hyvin myös ylivilkkaille tai levottomille lapsille!) ja labradoriittia on käytetty myös helpottamaan kuukautiskipuja.

1. XXI – Maailmankaikkeus

Jatkuva muutos on tosiasia, joten sitä ei kannata pelätä. Luottamus elämän kantamiseen auttaa tasapainon saavuttamisessa. Keinotekoisia rajoituksia kannattaa välttää oli ne sitten ulkopuolelta tulevia tai oman sisäisen tuomarin sanelemia. Olet selkeästi saavuttanut nyt jonkin päämäärän. Nauti siitä ja anna itsellesi lupaa hengähtää hetkinen.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on eheytymisen aika. Elämä on tulvillaan täyttymystä ja iloa, keveyttä ja rauhaa. Nyt on todellakin aika onnitella itseä kaikista saavutuksista, juhlia ja korjata satoa. Älä anna sisäisen kriitikkosi lannistaa hyvää mieltäsi: olet päässyt päämäärään ja siitä pitää olla iloinen, sitä kannattaa juhlia.

2. XVI – Torni

Tornia pidetään yhtenä tarot-pakan haasteellisimmista korteista, joten jos valitsit tämän, voipi olla, että viikonlopusta tulee aavistuksen myrskyisä. Kaikkea vanhaa ja jumittunutta tulee katsottua kriittisesti ja pilvilinnojen tai toiveajattelun päälle rakennetut perustat järkkyvät. Kaikki vanha, mikä ei toimi, on aika panna roviolle. Kaikessa uudistusvimmassaan Torni on kuitenkin myös erittäin tsemppaava kortti – vähän siihen tyyliin kuin klassinen slogan-huoneentaulu sanoo: ”If you have been waiting for a sign, this is it”.

Vinkki viikonlopuksi: Merkittävät muutokset tuntuvat aina raskailta ja vaikeilta, mutta vastustelemalla ja pitämällä ehdoin tahdoin kiinni epätoimivasta vanhasta, tekee prosessista itselleen vain vieläkin vaikeamman. Kannattaa muistaa miltä tuntuu, kun on tehnyt kunnollisen ja perusteellisen siivouksen kotona. Samanlainen rauha, tyytyväisyys ja ilo on saavutettavissa myös kaikilla elämänalueilla, vaikka itse siivoushomma tuntuisikin raskaalta.

3. Maljojen Kuningatar

Kortin lootuksenkukat symboloivat rakkautta ja anteliaisuutta, haikara uuden alkua. Koti joko fyysisenä paikkana tai mielentilana on tänä viikonloppuna tärkeässä asemassa. Kun olo on turvallinen myös alitajunnasta tuleva tieto virtaa vapaasti ja uskallat kuunnella sieltä pulppuavia viestejä avoimesti ja tuomitsematta. Mielikuvituksessasi on todella virtaa tänä viikonloppuna, mutta liiallista alitajunnassa pyöriskelyä ja asioiden turhaa vatvomista kannattaa välttää.

Vinkki viikonlopuksi: Kaikki eivät nyt välttämättä pysy ihan mukana, kun ideoit uutta ja näet visioita. Omiin tunteisiin kannattaa kuitenkin luottaa ja kun paketoit viestisi rakkauden ja lämmön täyttämäksi kokonaisuudeksi, muiden on myös helpompi ymmärtää jutun juoni ja hyväksyä ajatuksesi.

Wau! Aika ”isoja” kortteja tuli ihan kaikille. Itselleni nostin ykkösen, mikä sopiikin juuri nyt ihan täydellisesti – niinkuin tuossa edellisessä joulupostauksessani kerroinkin. Aika hassua muuten, miten siinä, kun laittelin kristalleja ja sekoittelin kortteja ajattelin, että varmaankin haluan nostaa sen kortin, mikä tulee labradoriitin kohdalle. Mutta sitten kun tuli aika oikeasti valita, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nostaa ykkönen!

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi