Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

perjantai 03. tammikuun 2020

Vuosikymmenen ensimmäinen Torstai Tarot! Toivottavasti siellä ollaan hyvillä mielin aloittelemassa uutta aikakautta. Itselläni on ollut aika vahvat muutoksen fiilikset erityisesti tänään torstaina, 20-luvun ensimmäisenä tavallisena arkipäivänä, vaikka mitään erityistä ei sattunutkaan, ja vaikka toisaalta älyllisellä tasolla tiedän, että päivä, mikä päivä. Onneksi on kuitenkin ihan sallittua – jopa suotavaa – elää elämäänsä muutenkin kuin järki edellä.

Vuodenvaihde symboloi itselleni aina jonkin alkua, mutta nyt varsinkin tämä vuosikymmenestä toiseen siirtyminen tuntuu erityisen suurelta. Vaikuttaa siltä, että teen kymmenen vuoden välein ratkaisuja ja valintoja – tai kohtaan elämänmuutoksia, jotka määrittelevät elämääni erittäin paljon ja pääsääntöisesti pysyvästi, vaikka sillä hetkellä ei välttämättä siltä tuntuisikaan. Vuotta -70 en muista, olin silloin vain 4 vee, mutta vuonna -80 liityin partioon, -90 Karkki syntyi ja teki minusta äidin, -00 muutettiin Tukholmaan ja -10 aloitin nykyisessä työssäni. Ihan jännittää, mitä ihanaa vuosi 2020 tuo tullessaan!

Katsotaanpas nyt kuitenkin ensin, mitä kortit kertovat ensi viikonlopusta. Vielä tiedoksi, miten Torstai Tarot toimii:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Pyriitti

Lisää muistia ja vahvistaa keskittymiskykyä. Myönteinen kivi, joka helpottaa riittämättömyyden tunnetta ja mahdollistaa oman potentiaalin näkemisen. Vahvistaa taloudellista menestystä ja houkuttelee luokseen kaikenlaista muutakin menestystä.

1. Sauvojen Ässä

Tulevat päivät vaikuttavat olevan täynnä puhdistavaa tulista energiaa. Kaikesta vanhasta ja raskaasta vapautuminen, totuudellisuus ja uuden luominen on nyt vahvasti pinnalla. Kortin taustalla säkenöivät salamat symboloivat henkistä heräämistä ja oman sisäisen palon – ja valon – löytämistä.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen ässä on täynnä puhdasta energiaa, joka antaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Valtava määrä sisäistä voimaasi on vapautumassa käyttöön. Nauti energiastasi kaikin voimin – menneisyyteen ei enää voi eikä kannata takertua. Voit saavuttaa ihan mitä tahansa, kun vain suuntaat voimavarasi oikein.

2. V – Ylipappi

Kukaan muu ei voi kertoa sinulle kuka olet – vain sinä itse voit sen määritellä. Kortti kuvaa henkistä etsimistä ja totuutta. Olemalla rehellinen itselleen ja opettelemalla kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään on mahdollista saavuttaa suuria oivalluksia. Vaikuttaa siltä, että uusi ajanjakso sarastaa. 

Vinkki viikonlopuksi: Jotain uutta ja merkittävää on kehkeytymässä ja alat vähitellen vakuuttua tiesi oikeasta suunnasta. Kannattaa kuitenkin välttää fanaattisuutta, moralisointia, toisten tuomitsemista ja oman totuuden tuputtamista muille ainoana oikeana. Jokaisen polku on lopulta erilainen.

3. VII – Vaunut

Muutos, uusi alku, on jo tosiasia, mutta pikkuisen vielä tulee viipyiltyä vanhassa. Vaunut eivät ole vielä liikkeessä ja kuskikin tietää, että sitten kun lähdetään rullaamaan, paluuta takaisin ei ole. Kortin mukaan muutosta on kuitenkin edeltänyt perusteellinen taustatyö, mistään hätiköidystä päätöksestä ei siis ole kysymys. Kaikki viittaa siihen, että muutoksesta tulee oikein onnistunut.

Vinkki viikonlopuksi: Vaikka olisitkin jättämässä paljon taaksesi, kannattaa ammentaa iloa ja uskoa kaikesta tekemästäsi valmistelusta ja taustatyöstä. Muutoksen polkaiseminen tosissaan käyntiin houkuttelee useimmiten myös negatiivista energiaa kurkkimaan olan taakse. Keskity lämpimiin ja rakkaudellisiin ajatuksiin – erityisesti itseäsi kohtaan – niin saat nähdä, että tästä tulee vielä varsinainen menestys!

Wautsi! Aikas isoja asioita tiedossa kaikille! Peräti kaksi suuren arkanan korttia mukana tänä viikonloppuna.

Itselleni nostin kolmosen – eli suuren arkanan vaunut. Osuu sinänsä erinomaisesti, sillä tapoihini kuuluu olla patologinen uuden vuoden lupauksien tekijä. Usein hyvät yritykset kaatuvat, kun en jaksa olla itselleni ystävällinen ja ymmärtää, että kaikki hyvätkään asiat eivät aina ole pelkkää auringonpaistetta. Sen kun muistaisi pitää mielessään niin ehkä kaikenlaiset pienet, ja miksei isommatkin, muutokset sujuisivat rennommin.

Ihanaa viikonloppua! Muistakaa pitää huolta itsestänne ja toisistanne!


Kommentoi