Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

perjantai 10. tammikuun 2020

Täällä on ollut vähän klassinen ”arki yllätti bloggarin” -tyyppinen tilanne päällä. Työn alla on parikin uusivuosi-teemaista postausta – toinen enemmän menneen vuoden opetuksia kertaileva ja toinen tulevan vuoden intentioita listaileva – mutta niin se vaan tilanne eskaloitui vuodenvaihteen jälkeen salamannopeasti ja aikaoptimistin suunnitelmat eivät ihan toteutuneetkaan. Eli kaikille teille, jotka ette ensisijaisesti ole kiinnostuneita Torstai Tarot -tyyppisestä sisällöstä: kaikkea muutakin on tulossa, eikä tästä ole muodostumassa mitenkään yksipuolisesti tarot-blogi!

Tämän viikonlopun kuvioista sen verran, että huomenna on täysikuu lempeän ravun merkissä. Kuten aina, täysikuu tukee kaikesta vanhasta painolastista irti päästämistä, henkistä puhdistautumista ja akkujen latausta. Kannattaa siis laittaa kristallit ikkunalaudalle puhdistautumaan ja latautumaan sekä itsensä, jos vain mahdollista, kylpyyn tai saunaan likoamaan. Ravun energia tukee rakkaudella valmistettua ruokaa ja ruokailuhetkiä, sekä kaikkea, mikä lisää kodikkuutta ja myyssailuhenkeä omassa ympäristössä.

Katsotaanpas seuraavaksi, mitä kortit kertovat ensi viikonlopusta. Ja Torstai Tarothan toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

1. Miekkojen 5 – Tappio

Näyttää siltä, että näköpiirissä on jonkinlainen pettymys tai epäonnistuminen. Tuntuuko arkipäivät lähes silkalta kamppailulta? Ehkä epäonnistuminen tai periksi antaminen olisikin pitemmällä aikavälillä parempi ratkaisu? Ehkä se, että et saanutkaan  hakemaasi työtä tai päässyt siihen oppilaitokseen, johon hait, onkin lopulta onnenpotku?

Vinkki viikonlopuksi: Itsensä syyttelyä ja syyllistämistä kannattaa välttää. Siitä ei ole kuin vahinkoa. On pettymykseksi kohde sitten kertaluontoinen asia, kuten työpaikan haku tai tasaisempi tunne asioiden mönkään menemisestä, parasta on katsoa tilannetta rauhallisesti mahdollisimman monelta kantilta. Silloin sitä huomaa, että tappio voi itseasiassa ollakin todellinen voitto.

2. Miekkojen Ritari

Miekkojen Ritari edustaa päättäväisyyttä, kirkasta älyä, intohimoa, vauhdikasta etenemistä ja kunnianhimoa. Oletkin juuri nyt täynnä mahtavaa energiaa ja saat aikaiseksi paljon, kun vain kohdistat toimintasi ja voimasi niihin asioihin, jotka itse koet tärkeiksi. Itseluottamuksesi on poikkeuksellisen korkealla – nauti siitä ja hyödynnä tunne tavoitteidesi saavuttamiseen. Ymmärryksesi kattaa kaikki elämän eri osa-alueet ja siksi uskallat myös kaataa raja-aitoja ja vahvistaa vapauttasi.

Vinkki viikonlopuksi: Olet niin täynnä ihanaa energiaa ja halua aloittaa uusia asioita, että nurkan takana piilee lyhytjännitteisyyden peikko. Kannattaa yrittää olla sinkoilematta sinne tänne ja muistaa myös se, että oma vauhdikkuutesi ei oikeuta pomottelemaan muita samaan tahtiin.

3. Miekkojen Ässä

Luvassa on mielen kirkkautta, ajattelun selkeyttä ja inspiraatiota. Jokin asia – ehkä ihmissuhde tai työasia – on tuntunut epäselvältä ja vähän hankalaltakin, mutta nyt alat tajuta, mistä on kyse. Ymmärryksesi perustuu faktoihin, jotka on saattanut jäädä muilta näkemättä, eikä epämääräiseen mutu-tuntumaan. Asioiden selkeytyminen vapauttaa valtavasti energiaa.

Vinkki viikonlopuksi: Kannattaa tuntea myös vastuunsa kaiken ajattelun kirkkauden keskellä, etenkin, jos kyse on ihmisistä. Yritä pukea sanat ja viestisi mahdollisimman rakkaudelliseen ja myötätuntoiseen muotoon – se on ihan mahdollista ilman, että tinkisi sanoman selkeydestä.

Ihan ensimmäiseksi täytyy todeta, että onpas yllättävää, että jokainen tämän viikonlopun korteista osui miekkoihin! Siitä ei voi vetää kuin yhden johtopäätöksen: ensi viikonloppuna ajatteluun, älyyn, logiikkaan ja analysointiin liittyvät toiminnot ja teot ovat pinnalla. Miekat on myös varsin haastava ”maa”, joten suosittelen ottamaan iisisti, vaikka välillä tuntuisikin, että pääkoppa kiehuu. Onneksi täysikuu on sentään ravuissa. Se tietää aavistuksen lempeämpää ja vähemmän haastavaa täydenkuun aikaa kuin normaalisti.

Nostin itselleni kolmosen – ja olen siitä suorastaan kiitollinen. Töissä on pöydälläni useampikin aikas monitahoinen keissi – ja vaikka en varsinaisesti olekaan huolissani tai stressaantunut mistään, en mitenkään panisi pahakseni, vaikka asiat selkeytyisivätkin tässä vähitellen. Ja on myös ehkä (ehkä, EHKÄ!) yksi ihmissuhde, joka mielellään saisi vähän selkiintyä…

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi