Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 16. tammikuun 2020

Oh my, mikä viikko! Töissä on ollut ihan hurjaa haipakkaa ja aikaa ei tunnu jäävän yhtään mihinkään. No, sellaista se välillä on – ja itsehän kaipasin vähän äksöniä. Erinomaisen hyvä esimerkki siitä, että universumi kyllä kuuntelee, kun pukee toiveensa sanoiksi. Ja siksi kannattaakin mielummin manifestoida niitä positiivisia asioita, joita haluaa elämäänsä lisää. Negatiivisiin ajatuksiin ja asenteeseen jumittuminen lähettää valitettavasti sen viestin, että sitä lajia olisi tulossa, vaikka niin ei toivoisikaan.

Planeetoista sen verran, että Venus on nyt kalojen merkissä, mikä tarkoittaa rakkaudellisen utuista ja hyväksyvää ajanjaksoa. Nyt on hyvä hetki haaveilla ja visioida tulevaisuutta joko partnerin kanssa tai sen aina mukana pysyvän taisteluparin, oman itsensä kanssa. Ihmissuhteissa on nyt helpompi edetä syville vesille, mutta hetki on silti varsin väärä minkään sitoutumista osoittavien eleiden toteuttamiseen.

Katsotaanpas myös, mitä kortit kertovat tulevasta viikonlopusta. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Howliitti

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa kunnianhimoa. Se vahvistaa ja auttaa myös tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin. On myös suositeltavaa pitää howliitteja vuoteen ympärillä, sillä se karkottaa unettomuutta.

Sodaliitti

Auttaa löytämään ja ilmaisemaan todellisia tunteita, vahvistaa omaa tahtoa ja uskoa omiin valintoihin. Parantaa itseluottamusta, auttaa rauhoittumaan, tuo viisautta ja vahvistaa havaintokykyä, kestävyyttä sekä luovaa ilmaisua. Sodaliitti auttaa myös luottamaan omaan intuitioon.

Savukvartsi

Savukvartsi on kestävyyden kivi, joka lisää nopeavaikutteista energiaa ja edistää itsetuntoa sekä elämäniloa. Se tasaa tunteita, lisää fyysistä voimaa sekä vahvistaa todellisuudentajua ja kykyä viedä asiat päätökseen. Lievittää tehokkaasti jännitystiloja ja palauttaa takaisin maanpinnalle.

Savukvartsi myös suojelee neutraloimalla negatiivisia energioita ja heijastamalla ne takaisin lähettäjälle. Sen energia tuo turvallisuuden tunnetta ja levollista luottamusta paitsi tulevaisuuteen, myös omaan sisäiseen viisauteen ja osaamiseen. Savukvartsi lievittää näin jännitystä, stressiä, ärtymystä ja masennusta. Voimaltaan varsin maskuliininen ja sitä onkin käytetty paljon miesten sormuksissa.

1. Miekkojen 9 – Julmuus

Kortti viittaa siihen, että olet täynnä itsesyytöksiä ja välillä jopa julma itseäsi kohtaan. Taustalla on todennäköisesti tunne kyvyttömyydestä. Ratkaisuja on olemassa, mutta jostain syystä niitä vain ei pysty eikä kykene toteuttamaan. Samalla kuitenkin tiedät, että sinusta löytyy niin henkistä kuin fyysistäkin voimaa tilanteen ratkaisuun.

Vinkki viikonlopuksi: Synkkien ajatusten hautominen ja itsensä aliarvioiminen ei johda mihinkään. Meditoinnista ja sen sellaisesta on toki hyötyä, mutta juuri nyt parasta olisi, kun vain tarttuisit toimeen. Pidä pieni tauko oman pään sisällä kieriskelyssä ja tee jotain konkreettista, mikä vie asioita eteenpäin. Oli se sitten miten pieni asia hyvänsä.

2. Maljojen 7 – Irstaus

Kortin suomenkielinen nimi on mielestäni vähän tyhmä, koska tässä kohtaa se viittaa ennemminkin voimakkaaseen, jopa epätoivoiseen, rakkaudenkaipuuseen ja ihmissuhteisiin takertumiseen kuin mihinkään varsinaiseen irstailuun. Suunta elämässä voi tuntua hiukan hämärältä juuri nyt. Aiemmin iloa ja tyydytystä tuottaneet asiat tuntuvat nyt tyhjänpäiväisiltä ja merkityksettömiltä.

Vinkki viikonlopuksi: Ehdottomasti tärkein vinkki juuri nyt on se, että menneisyyteen ei kannata takertua. Jos jotkin asiat, joista ennen olet saanut nautintoa, tuntuu nyt tahmeilta ja kyllästyttäviltä, se on vain merkki siitä, että on aika päästää irti. Toisaalta kaikkea, mitä haluaa, ei voi saada yhdellä kertaa ja siksi onkin tärkeä oppia nauttimaan myös matkasta kohti unelmia.

3. Maljojen Ritari

Levollisuus, joustavuus ja luova tunteiden ilmaisu on tulevan viikonlopun avainsanoja. Kortti edustaa epäitsekästä romanttista rakkautta ja muistuttaa, että turhamaisuus ja pinnallisuus on täydellistä ajan ja energian tuhlausta. Jokainen hetki on erilainen, mutta kohtaamalla ne avoimesti, levollisesti ja joustavasti sitä voi luoda hyvää oloa sekä itselleen että ympäristölleen.

Vinkki viikonlopuksi: Maljojen Ritari on hyvin huomaavainen ja konkreettisella tavalla antelias kortti. Juuri tänä viikonloppuna voisi olla hyvä hetki kutsua ystäviä kylään, lähteä lounaalle tai kahville vanhan (tai uuden!) tuttavan kanssa tai esimerkiksi laittaa ruokaa jollekin sukulaiselle.

Miekkojen ysi on yksi koko tarot-pakan ei-toivotuimmista korteista – ja sen nyt satuin nostamaan itselleni. Täytyy tunnustaa, että klassiset ”uuden vuoden tilinpäätökset” ja kaikki siihen liittyvä on nostanut mieleen monenlaista. Päällimmäisenä kai aika synkkäkin ajatus – miksi ihmeessä olen edelleenkin sinkku… Mutta pitääpäs tässä nyt oikein miettiä kortin viestiä. Ehkä aika olisi jo vihdoin kypsä seuraavalle elämänvaiheelle!

Ihanaa viikonloppua!


2 Responses to “Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    Kiitos taas postauksesta! Valitsin irstauskortin ja se sai mut kieltämättä miettimään asioita elämässäni. Ja jännästi se kivi sopii tämän kortin kanssa erinomaisesti yhteen!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Ihana kuulla, että tuntui omalta! Mielestäni yllättävän usein käy niin, että kivi täydentää kortin merkitystä. :)

Kommentoi